היחידה ללוחמה בפשיעה (יל”פ) שרון סיימה את חקירת הרצח המזעזע שאירע לפני כשבועיים סמוך לסניף פיצה האט בקניון הכיכר בכפר גנים ג’. במהלך החקירה המורכבת נעצרו קטינים מפתח תקווה ומערים בשרון, חלקם אף ניסו להימלט ולהסתתר מן הדין. כעת, התיק הועבר לפרקליטות עם המלצות להעמדה לדין בעבירות חמורות.
התפתחות משמעותית בחקירת אחד מאירועי האלימות הקשים שידעה המדינה בתקופה האחרונה. משטרת ישראל, באמצעות חוקרי יל”פ שרון במחוז מרכז, הודיעה על סיום חקירת רצח ף ימנו זלקה ז”ל** בפתח תקווה.
“עם סיום פעולות החקירה האינטנסיביות וגיבוש תשתית ראייתית מוצקה נגד החשודים, הועבר התיק המלא לעיון פרקליטות מחוז מרכז”, נמסר מהמשטרה, שצירפה לתיק המלצות ברורות להעמדה לדין של המעורבים בגין עבירות חמורות, של רצח ומעורבות ברצח, בהן גם עבירות שבוצעו בצוותא.
חקירת הרצח המורכבת חשפה תמונה מדאיגה של מעורבות בני נוער באלימות קשה. במהלך החקירה נעצרו לא פחות מ-19 קטינים, תושבי אזור השרון, בחשד למעורבות בקטטה האלימה שהובילה לתוצאה הטרגית.
מגורמי החקירה נמסר כי חלק מהחשודים הקטינים ניסו להימלט ולהסתתר מעיני החוקרים לאחר המעשה. בעקבות כך, חוקרי המשטרה עצרו גם מעורבים נוספים בחשד שסייעו לאותם חשודים בניסיון הבריחה וביצעו עבירות של שיבוש הליכי חקירה.
עם סיום החקירה, קיים מפקד מחוז מרכז, ניצב אמיר כהן, פגישת סיכום מיוחדת עם מפקד יל”פ שרון, רפ”ק אוהד גולדברג. מפקד המחוז שיבח את היחידה על ניהול התיק המורכב והובלת החקירה בנחישות.
ממשטרת ישראל נמסר בסיום ההודעה כי היא משתתפת בצערה העמוק של משפחת זלקה. עוד הודגש כי המשטרה תמשיך לפעול ביד קשה ובנחישות נגד עבירות אלימות חמורות במרחב הציבורי, תוך שימת דגש מיוחד על מאבק בלתי מתפשר בתופעות של עבריינות נוער.


המשטרה: פוענח רצח ימנו זלקה בפתח תקווה. המלצה להעמיד לדין 19 נערים חשודים בפרשה
מערכת
עוד ב-פלילים

יבגני יורדנוב, מאמן מתעמלות בפתח תקווה, חשוד כי ביצע עבירות מין בקטינות
הותר לפרסום כי המאמן בן ה-51, תושב קרית אונו, שאימן התעמלות מכשירים במסגרת נבחרת ההתעמלות של מכבי מקפ”ת פתח תקווה, שפעלה תחת ניהולה של אשתו, כרמית גיאת יורדנוב, נעצר לאחרונה בחשד כי ביצע עבירות מין קשות בשתיים מחניכותיו לאורך שנים, תוך ניצול יחסי מרות. אחת המתעמלות טוענת כי הפגיעות החלו כבר כשהייתה בת 12 ונמשכו לאורך עשור שלם. עורכת דינו: “עלילה נפשעת”.

רק עבודות שירות למורה מפתח תקווה שהורשע במעשים מגונים בתלמידותיו מבית הספר
ההורים לא יאהבו לשמוע: מורה שהטריד מינית תלמידות בתיכון לא יישלח לכלא. שנתיים לאחר שהוגש כתב אישום חמור נגד מורה מוכר בעיר, גזר עליו בית המשפט המחוזי עבודות שירות בלבד, לאחר שהואשם בביצוע שורה של מעשים מגונים בשלוש מתלמידותיו הקטינות (בנות 15 ו-16) – זאת בעקבות הסדר טיעון ששינה את סעיפי האישום, והליך שיקום אינטנסיבי, שלטענת ההגנה, עבר הנאשם.

חשבתם שנעבור חג בלי אלימות? פצוע בינוני לאחר דקירה בז’בוטינסקי פתח תקווה
קטטה אלימה שפרצה הלילה (שישי, 21.5) בדרך זאב ז’בוטינסקי, הסתיימה בדקירות ובשני פצועים. צוותי רפואה שהוזעקו לזירה פינו לבית החולים בילינסון גבר בן 36 במצב בינוני ואדם נוסף במצב קל. אירוע אלימות חריג התרחש הלילה (בין חמישי לשישי) באחד הצירים המרכזיים בפתח תקווה. סמוך לשעה 02:15, התפתחה קטטה אלימה על הציר הראשי.

חשד לרצח: גבר בן 49 אותר ללא רוח חיים במבנה בוער סמוך לפתח תקווה
כוחות משטרה, כיבוי והצלה ומד”א הוזעקו הערב (שלישי) לשריפה במבנה נטוש בשטח פתוח סמוך למחלף ירקון. בתום פעולות הכיבוי אותרה במקום גופת אדם. המשטרה פתחה במצוד אחר חשודים, בחשד שמדובר באירוע על רקע סכסוך פלילי.