סרן אורי סילבסטר

אבל היכה בשני בתי ספר בפ”ת: אורי סילבסטר, בנם של המורים יוני ופנינה, נפל בלבנון

סרן סילבסטר ז”ל, רופא גדודי בחטיבת גבעתי, נהרג בדרום לבנון מפגיעת רחפן נפץ במהלך “הפסקת האש”. קהילות בתי הספר “אחד העם” ו”שמיר” בעיר, בהם לימדו הוריו, אבלות עם קבלת הבשורה הקשה. אורי נהרג אתמול בסביבות השעה 12:40 באזור הבופור, מצפון לנהר הליטני. הלווייתו תתקיים היום (שלישי בשעה 18:00) בבית העלמין הצבאי בסגולה.

סרן ד”ר אורי סילבסטר ז”ל (30), תושב בית אריה, נהרג בסביבות השעה 12:40 באזור הבופור, מצפון לנהר הליטני. על אף ההכרזה על הפסקת האש, שוגרו לעבר כלי משוריין של גבעתי שני רחפני נפץ שגבו את חייו של אורי. באותה תקרית קשה נפצעו באורח קשה שני קציני צה”ל ולוחם, לוחם נוסף נפצע באורח בינוני, ושני קצינים ולוחם נוסף נפצעו באורח קל. בין הפצועים קל נמצא גם מפקד גדוד שקד, שעתיד לחזור לפעילות ולפיקוד על חייליו כבר בימים הקרובים.

בתיכון “אחד העם” ובבית הספר השש-שנתי “שמיר” התקשו לעכל את הבשורה המרה על בנם של מורי בתי הספר.

מתיכון אחד העם, בו מלמדת אמו של אורי, פנינה, נמסר:

“תיכון אחד העם מרכין את ראשו ומשתתף בצערה העמוק של המורה פנינה סילבסטר ומשפחתה על נפילתו של בנה, ד”ר אורי יוסף סילבסטר ז”ל. אורי נפל בעת מילוי תפקידו, בלבנון. אנו שולחים תנחומים מעומק הלב למשפחה בשעתה הקשה ומחבקים את פנינה ואת יקיריה. יהי זכרו ברוך”.

מבית הספר השש-שנתי יצחק שמיר, בו מלמד אביו של אורי, יוני, נמסר:

“קהילת בית הספר יצחק שמיר מרכינה ראש בכאב ושולחת תנחומים למורה יוני סילבסטר ומשפחתו על נפילת בנו בלבנון, סרן ד”ר אורי סילבסטר”.

סרן אורי סילבסטר ז”ל יובא למנוחות היום, יום שלישי, בשעה 18:00 בבית העלמין הצבאי בסגולה, פתח תקווה.

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

אלכסנדר גלובניוב

הותר לפרסום: רס”ב (מיל’) אלכסנדר גלובניוב, תושב פתח תקווה, נפל במתקפת רחפנים בגבול לבנון

המלחמה שלא נגמרת שוב מכה בעירנו: אלכסנדר גלובניוב, בן 47 ששירת כנהג מוביל, נהרג אתמול מפיצוץ רחפן נפץ ששוגר על ידי חיזבאללה – בהפרה נוספת של הפסקת האש. ראש העיר רמי גרינברג: “אנו מרכינים ראש על אובדן של גיבור נוסף, מתושבי העיר.

המשך קריאה »

פתח תקווה בוכה: אלפים ליוו למנוחות את סמל עידן פוקס ז”ל מפסגת הדר שנפל בדרום לבנון

סמל עידן פוקס, בן 19, לוחם בגדוד 77, נהרג מפגיעת רחפן נפץ בכפר א-טייבה בדרום לבנון. אלפים הגיעו לחלוק לו כבוד אחרון בבית העלמין סגולה. ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג: “אבידה קשה וכואבת לכל תושבי העיר ומדינת ישראל”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]