אירוע אלימות קשה ברחוב ז’בוטינסקי: קבוצת בני נוער הקיפה את הנער, הכו ובעטו בו בכל חלקי גופו. המשטרה עצרה חשודים. עיריית פתח תקווה מבהירה: “התוקפים תושבי ראש העין”, ותדרוש תגבור אבטחה מיידי במרכזי הקניות.
אם חשבתם שתוצאות רצח ימנו זלקה, יהדהדו בקרב בני הנוער ויורידו את מפלס האלימות בקרבם – אז כנראה הוא טועה. היום (23.6) שוב מקרה אלימות ושוב ליד קניון – והפעם ליד עופר הקניון הגדול.
לפי הדיווחים והתיעודים שפורסמו לראשונה על ידי N12, חברי הקבוצה הקיפו את א’, החלו להכות אותו באגרופים קשים ובעטו בו בכל חלקי גופו בעודו שוכב על הקרקע. אם לא די באלימות הפיזית הקשה, התוקפים בחרו לתעד את המעשה המביש והפיצו את סרטוני התקיפה בקבוצות הווטסאפ של בית הספר, דבר שגרם לסערה ולזעזוע רב בקרב התלמידים וההורים.
הנער פונה בהמשך לקבלת טיפול רפואי בבית החולים כשהוא סובל מחבלות. כוחות המשטרה שהוזעקו למקום פתחו בחקירה מהירה, ועד כה נעצרו מספר חשודים במעורבות בתקיפה המזעזעת.
צפו בתיעוד הלינץ' כפי שפורסם בחדשות 12
הבהרת המשטרה והעירייה: "התוקפים מראש העין"
בעקבות הסערה הציבורית והשמועות ברשתות החברתיות, שחררה דוברות העירייה הודעת הבהרה דחופה בנוגע לזהות המעורבים ופרטי החקירה, לצד שורת צעדים שיינקטו במרחב הציבורי:
זהות החשודים והחקירה: המעורבים באירוע האלימות בסמוך לקניון הגדול אינם תושבי העיר, אלא תושבי ראש העין. בשל כך, החקירה מנוהלת באופן ישיר על ידי תחנת משטרת ראש העין.
תגבור האבטחה בקניונים: עיריית פתח תקווה הודיעה כי תפנה באופן מיידי להנהלות הקניונים בעיר בדרישה חד-משמעית לתגבר את מערכי האבטחה במתחמים השונים.
הגברת הסיורים בקיץ: במקביל, העירייה תמשיך להרחיב את פעילות השיטור העירוני והסיורים המשותפים עם משטרת ישראל במוקדי הבילוי המרכזיים, תוך דגש מיוחד על תקופת חופשת הקיץ.
מדוברות העירייה נמסר: “אנו רואים בחומרה כל גילוי של אלימות במרחב הציבורי. לצד הבהרת הפרטים וניהול החקירה על ידי משטרת ראש העין, העירייה תפעל מול הנהלות הקניונים ותגביר את נוכחות השיטור העירוני במוקדי הבילוי, כדי להבטיח את ביטחון בני הנוער והתושבים במהלך חופשת הקיץ”.



