אלישיב עמיצור רן פינקלשטיין

חילופים במועצת העיר פתח תקווה: אלישיב עמיצור פורש, רן פינקלשטיין ייכנס במקומו

אחר כשנתיים וחצי של עשייה ציבורית בעיריית פתח תקווה, חבר המועצה מטעם סיעת "התחדשות", אלישיב עמיצור מהדר גנים, הודיע על פרישתו ממועצת העיר. את מקומו יתפוס רן פינקלשטיין, תושב שכונת כפר אברהם, שיקבל לידיו את תיק התרבות היהודית. עמיצור: "החלטתי לפרוש מהחיים הציבוריים, אחרי שנים רבות של עשייה לטובת תושבי פתח תקווה. כעת, אני בוחן אפשרויות במגזר הפרטי".

סיעת "התחדשות" בראשות ראש העיר רמי גרינברג, שהיא הסיעה הגדולה ביותר במועצת העיר ומונה 13 חברים, הודיעה השבוע על חילופים בשורותיה. רן פינקלשטיין ייכנס למועצת העיר ויחליף את אלישיב עמיצור, שהחליט לסיים את תפקידו ולפרוש לאחר תקופת כהונה של כשנתיים וחצי.

עם כניסתו לתפקיד, פינקלשטיין צפוי לקבל לידיו את תיק התרבות היהודית ויצטרף לעשייה העירונית השוטפת. פינקלשטיין (50), נשוי לאביבית ואב לחמישה, מתגורר בשכונת כפר אברהם. לאורך השנים הוא שותף פעיל לעשייה ציבורית וקהילתית ענפה, תוך מתן סיוע לקהילות הדתיות בעיר וקידום פרויקטים בשיתוף ראש העיר עבור כלל הציבור הדתי בפתח תקווה.

משמאל ולמעלה - רן פינקלשטיין ורמי גרינברג. מימין: אלישיב עמיצור
משמאל ולמעלה - רן פינקלשטיין ורמי גרינברג. מימין: אלישיב עמיצור

פינקלשטיין, שיכהן במועצה בהתנדבות מלאה, משמש בחייו המקצועיים כראש תחום בחברת התקשורת פלאפון. בנוסף, בעברו שימש כיו"ר מתנ"ס ניגונים ומועדון הגולה, והיה חבר פעיל בהנהגת ההורים של בית הספר "מעלות חיים", שם קידם פרויקטים משמעותיים.

"זו זכות גדולה עבורי להצטרף למועצת העיר פתח תקווה", מסר פינקלשטיין לפתח תקווה NEWS. אני מודה לראש העיר, רמי גרינברג, על האמון שניתן בי ומקבל את התפקיד בתחושת שליחות, אחריות ומחויבות לציבור. אפעל לקידום תחום התרבות, לחיזוק חיי הקהילה ולהרחבת העשייה התרבותית בעיר".

ראש העיר, רמי גרינברג, בירך על המינוי החדש ואמר: "אני מברך את רן פינקלשטיין עם כניסתו לתפקיד חבר מועצת העיר ומאחל לו הצלחה רבה בעשייה הציבורית למען תושבי פתח תקווה.
רן מביא עמו ניסיון, מחויבות ציבורית והיכרות עמוקה עם צורכי התושבים, ואני בטוח כי יתרום רבות לקידום תחומי האחריות שיופקדו בידיו". גרינברג הוסיף מילות פרידה לחבר המועצה היוצא: "אני מבקש להודות לאלישיב עמיצור על פעילותו במועצת העיר ולאחל לו בהצלחה בהמשך הדרך".

עמיצור מסר לפתח תקווה NEWS: "החלטתי לפרוש מהחיים הציבוריים, אחרי שנים רבות של עשייה לטובת תושבי פתח תקווה. כעת, אני בוחן אפשרויות במגזר הפרטי". במכתב ששלח לתושבים דרך הרשתות החברתיות, כתב:

"תושבים ותושבות יקרים, לאחר תקופה משמעותית של עשייה ציבורית, קיבלתי החלטה לסיים את תפקידי כחבר מועצת העיר ולהודיע על פרישתי. זו אינה החלטה פשוטה עבורי. הזכות לייצג את הציבור, לפעול למען התושבים ולהיות שותף לעשייה העירונית הייתה אחת הזכויות הגדולות והמשמעותיות בחיי".

עוד ב-מהנעשה בעיר

טרגדיות בתוואי הרכבת הקלה בפתח תקווה: אישה נהרגה וגבר נפצע קשה בשני אירועים נפרדים השבוע בציר ז'בוטינסקי

שני אירועים חריגים וקשים התרחשו בטווח זמן קצר בדרך זאב ז'בוטינסקי, בסמוך למסילות הרכבת הקלה. באחד המקרים גבר נפצע באורח קשה מאוד, ובמקרה השני נקבע מותה של אישה. המשטרה חוקרת את הנסיבות.

המשך קריאה »

אלדד מנצור מונה למנהל אגף הביטחון של עיריית פתח תקווה

לאור הצמיחה המואצת של העיר והאתגרים הביטחוניים המשתנים, עיריית פתח תקווה מרחיבה בימים אלו את פעילות אגף הביטחון העירוני, שיהפוך למינהל אכיפה, ביטחון וחירום. בראש המינהל יעמוד יריב סנדלון, ששימש עד לאחרונה כמנהל אגף הביטחון. במקביל, מונה אלדד מנצור (46) לתפקיד מנהל אגף הביטחון העירוני.

המשך קריאה »
עמותת שניר ועמותת שקל פתח תקווה

עמותת שניר מרחיבה את ההתנדבות לפ"ת: תגיע מדי חודש למרכז לאוטיסטים מבוגרים

מתנדבי עמותת שניר ממשיכים להרחיב את פעילותם למען הקהילה ומגיעים אחת לחודש למרכז יום השיקומי למבוגרים על הרצף האוטיסטי של עמותת שקל בפתח תקווה, שם הם מקיימים פעילות יצירה משותפת. המפגשים מאפשרים למשתתפים ליהנות מחוויה חברתית, יצירתית ומעצימה, תוך יצירת קשר אישי וחם בין המתנדבים לצעירים.

המשך קריאה »
רכבי ניקיון של ר.ג.ע בפתח תקווה

מהפכת הניקיון השקט מגיעה לפתח תקווה: דור חדש של רכבי טיאוט עלה לכבישי העיר

פחות רעש, יותר נקי: חברת התברואה ר.ג.א התחדשה בצי רכבים מתקדמים וקומפקטיים שישדרגו את המרחב הציבורי של פתח תקווה – והכל ביוזמתה ובמימונה המלא של החברה.
תושבי פתח תקווה, הכינו את עצמכם לרחובות נקיים ושקטים הרבה יותר. כבר בימים הקרובים צפויים תושבי העיר להרגיש בשינוי משמעותי בשירותי התברואה, לאחר שחברת ר.ג.א, חברת התברואה הגדולה האמונה על ניקיון הרחובות, השלימה את הצבתם של רכבי טיאוט חדשים ומתקדמים ברחבי העיר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading