טרגדיות בתוואי הרכבת הקלה בפתח תקווה: אישה נהרגה וגבר נפצע קשה בשני אירועים נפרדים השבוע בציר ז'בוטינסקי

 

 

שני אירועים חריגים וקשים התרחשו בטווח זמן קצר בדרך זאב ז'בוטינסקי, בסמוך למסילות הרכבת הקלה. באחד המקרים גבר נפצע באורח קשה מאוד, ובמקרה השני נקבע מותה של אישה. המשטרה חוקרת את הנסיבות.

תושבי פתח תקווה והעוברים ושבים בציר ז'בוטינסקי המרכזי חזו בשבוע האחרון במראות קשים, בעקבות שני אירועים טראגיים נפרדים שהתרחשו על תוואי הרכבת הקלה בעיר. בשני המקרים, על פי הדיווחים הראשוניים, מדובר בנפילה מגובה אל אזור המסילות, במה שלא נראה כתאונה, אלא כמעשי אובדנות

היום: גבר כבן 50 נפצע קשה

האירוע האחרון התרחש היום (10.7)  בדרך זאב ז'בוטינסקי, כאשר גבר כבן 50 נפיל מגובה ונחת על פסי הרכבת הקלה. צוותי מגן דוד אדום שהוזעקו במהירות למקום העניקו לו טיפול רפואי מציל חיים בשטח.
הפצוע פונה בדחיפות לבית החולים בילינסון בעיר כשהוא במצב קשה, מחוסר הכרה וסובל מחבלה רב-מערכתית.

מקרה קודם: אישה נפלה אל מותה

שלשום, התקבל דיווח נוסף על אירוע טראגי דומה באותו הרחוב, סמוך לתוואי הרכבת הקלה. אישה נפלה מגובה רב ונפגעה באורח אנוש. צוותי הרפואה פינו אותה תוך פעולות החייאה לבית החולים, אך למרבה הצער שם נאלצו הרופאים לקבוע את מותה.
לזירה הוזעקו מתנדבי זק"א מרחב שרון כדי לטפל בכבוד המת ובאיסוף הממצאים מהשטח.

מזק"א נמסר: "מתנדבי זק"א מרחב שרון – צוות פתח תקווה, הוזעקו לזירה בפסי הרכבת הקלה ברחוב ז'בוטינסקי בפתח תקווה, ומטפלים באיסוף הממצאים הרבים".

חקירת המשטרה

כוחות משטרה הגיעו לשתי הזירות ופתחו בבדיקת נסיבות האירועים. בשלב זה נבדקים כל הכיוונים.

📞 קו חם לקבלת סיוע נפשי

אם אתם או מישהו מקרוביכם עוברים תקופה קשה, חווים מצוקה נפשית או מחשבות קשות, אנא אל תישאר לבד. יש למי לפנות לקבלת אוזן קשבת וסיוע מקצועי (באופן אנונימי):

  • עמותת ער"ן (עזרה ראשונה נפשית): בחיוג למספר 1201 (מכל טלפון, 24 שעות ביממה). אם אתם/ן או מישהו קרוב חווים מצוקה – ער"ן מעניקה שירות עזרה ראשונה נפשית מצילת חיים 24/7 לכל אדם, בכל גיל ובכל סוג של מצוקה. הסיוע מוענק באנונימיות ובאופן מיידי.
    לקבלת סיוע נפשי חייגו 1201 ובאתר ער"ן eran.org.il
    בצ'אט, ווטסאפ 052-8451201, פורום, מייל ומסרונים.

 

עוד ב-מהנעשה בעיר

שוק איכרים פתח תקווה

יש חקלאות בעיר: "הגבעה" – שוק איכרים שבועי חדש ייפתח ברח' ארלוזורוב פתח תקווה

במקום שבו הקימו חלוצי גבעת השלושה את ביתם ועבדו את האדמה, ייפתח ב־27 באוגוסט שוק איכרים חדש במתחם בית קפה השלושה וסטודיו נעים (גבעת התצפיתניות). לדברי העירייה, השוק יחבר בין חקלאים ויצרנים ישראלים לתושבי העיר, ויהפוך את התמיכה בחקלאות כחול-לבן לחלק בלתי נפרד מחיי הקהילה.

המשך קריאה »
שריפה במתחם ביג פתח תקווה

צפו: השריפה בביג פתח תקווה טרם כובתה. העירייה: ממליצים לסגור חלונות (וידאו)

מה שהתחיל בשעות הצהריים המאוחרות של השבת, מסתמן כאירוע שילווה את פתח תקווה אל תוך הלילה. השריפה שפרצה בחניון התת-קרקעי באתר הבנייה של מתחם "ביג" החדש טרם כובתה כליל, והעשן הכבד המיתמר מעל אזור העסקים הביא את כוחות החירום להחמיר משמעותית את ההנחיות לציבור.

האירוע, שהחל כאמור עם חסימה חלקית בלבד של כביש ז'בוטינסקי, החריף בשעות הערב. העשן הסמיך, שמקורו בפלסטיק וצינורות שעלו באש במעבה החניון, הוביל לחסימה הרמטית של עורקי התנועה הראשיים בעיר.

המשך קריאה »
אירוע ותיקי התעשייה פתח תקווה

צפו: כ-150 איש הגיעו לאירוע מתן אות "יקיר התעשייה" של פתח תקווה. מי זכה?

בטקס חגיגי שנערך אתמול (28.7) במתחם עופר לאונג' בקרית אריה, העניקה העירייה את האות היוקרתי לוותיקי התעשייה המקומית. האירוע עמד גם בסימן חילופי משמרות בהנהלת מנהלת העסקים וההייטק של העיר: שלמה בנימין פרש לאחר עשייה רבת שנים, ויוסי יואלמן נכנס לתפקיד עם חזון שאפתני להמשך פיתוח מנועי הצמיחה של העיר, שעד 2030 צפויה להיות ה-3 בגודלה בישראל.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading