תרא קליניק פתח תקווה

ביקוש גבוה ממטפלים: מתחם "תרא קליניק" במטרו פארק פ"ת מכפיל את עצמו (וידאו)

שנה אחרי פתיחת המתחם הראשון במטרופארק במשה דיין 10, נפתחו השבוע שלושה חדרי טיפול נוספים לפסיכולוגים, פסיכותרפיסטים, עובדים סוציאליים ומאבחנים, שמחפשים אופציה שלא דורשת מהם להשכיר משרד קבוע או לעשות קליניקה בבית. רובם מגיעים מהעיר ומהסביבה.

מתחם הקליניקות "תרא קליניק" (Thera-Clinic) בפתח תקווה מתרחב, ובימים אלה נפתח מתחם שני עם שלושה חדרי טיפול נוספים. המתחם החדש נמצא בבניין C, קומה 3, במטרופארק. הרשת מציעה סביבה מעוצבת ומקצועית לטיפול בשיחה, עם חדרים מרווחים, אקוסטיים ומאובזרים.

יותר משנה עברה מאז פתח יניר כרמלי, תושב פתח תקווה, את המתחם הראשון, שגם בו שלושה חדרים. בעקבות הביקוש הגבוה הוחלט להרחיב. החדרים מיועדים למטפלים שמעדיפים לא להחזיק משרד קבוע או קליניקה בבית, ומטפלים רבים מוצאים בהם דרך נוחה ומקצועית לקבל מטופלים.

 

וידאו

הרעיון נולד בבית

את הצורך הכיר כרמלי מקרוב, דרך אשתו נעמי, פסיכולוגית חינוכית מומחית. יחד הם הקימו קליניקה שעונה בדיוק למה שהיא שחיפשה: סטנדרט גבוה לצד תחושה של חמימות ואינטימיות. כיום, לא רק נעמי נהנית מהמתחמים, אלא גם עוד עשרות מטפלות ומטפלים, מבחינתם "תרא-קליניק" הוא כבר בית. 

"ראיתי מקרוב כמה קשה למטפלים למצוא מקום שמתאים לטיפול בשיחה: שקט, נעים ומזמין. המטופל צריך להרגיש בנוח מהרגע שהוא נכנס לחדר, והמטפל צריך להרגיש שיש לו קליניקה משלו – וזה בדיוק מה שהם מקבלים פה". סיפר יניר בביקור במקום. 

יניר כרמלי ואשתו נעמי בתרא קליניק פתח תקווה. עשרות מטפלים מצאו בית

אינטימיות, אקוסטיקה ומיקום

כל חדר במתחם עוצב באווירה נעימה, שמאפשרת את הנוחות שטיפול מהסוג הזה דורש. החדרים אקוסטיים ועוצבו במיוחד למטפלים בשיחה, כדי לצמצם רעשים מבחוץ ולשמור על פרטיות מלאה. שטח כל חדר הוא כ-12 מ"ר, כך שאפשר לטפל גם בילדים ולבצע אבחונים מסוגים שונים.

ישנם חדרים המתאימים לטיפול בילדים, במבוגרים ובזוגות – בכל תווכי הגילאים, כולם מאובזרים בשולחן גדול להעברת אבחונים ולמשחק. הרשת מציעה אפשרויות השכרה גמישות. המתחמים ממוקמים במטרופארק (בניין C, קומה 3), סמוך לקניון הגדול פתח תקווה, עם גישה נוחה לתחבורה ציבורית ולרכבת הקלה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

סוף רוטשילד קטה גרופ פתח תקווה

חנוכת בית ענקית: קטה גרופ תחגוג עם מאות דיירים בסוף רוטשילד פתח תקווה

כשנתיים וחצי אחרי שששת הבניינים הישנים ברוטשילד 156‑158, אלונים 4‑6 ויהוד 4‑6 ירדו לקרקע, הדיירים, שרכשו מעל ל-120 דירות, הוזמנו לחגוג בארבעת הבניינים החדשים. האירוע ייערך ביום שלישי, 13 באוקטובר. חברת הנדל"ן עם הכי הרבה פרויקטים בפתח תקווה, סוגרת שנה עברית עם כניסה לבורסה ומכירה של אלפי דירות.

המשך קריאה »
בית קפה פתח תקווה נווה עוז

בית קפה או חנות? נכס מסחרי בשטח של 135 מ"ר התפנה במתחם יוניק סנטר פתח תקווה

שינוי במתחם המסחרי השכונתי של נווה עוז בפינת דנמרק-דגניה: הנכס שבו פעלה חנות הצעצועים "ממלכת הג'ונגל" ב"יוניק סנטר", ברחוב דגניה 6 בנווה עוז, התפנה ומחפש שוכר חדש. מדובר בנכס בשטח של 135 מ"ר, במתחם שכבר מושך תנועה קבועה של קונים.

המשך קריאה »
עורך דין עידן שטרית

ההתחדשות העירונית בשפינוזה פ"ת עולה שלב. עו"ד דיירים שטרית: "הגענו ל-100% חתימות"

פרויקט ההתחדשות העירונית של "שפיר הנדסה" בשפינוזה 3-9 בשכונת אחדות הוסב מתמ"א 38/1 לתמ"א 38/2. לדברי עורך דין הדיירים של הפרויקט, בתוך כשנה וחצי נאספו חתימות של כל בעלי הדירות ונחתם הסכם ליווי בנקאי. תחילת העבודות צפויה בתחילת 2027.

המשך קריאה »
פרויקטים מגורים חדשים בפתח תקווה

מגדלי יוקרה, בנייני בוטיק ופרי-סייל: 10 פרויקטי המגורים הבולטים שנמכרים עכשיו בפתח תקווה

מהקריה האקדמית ועד המרכז השקט: ריכזנו את הפרויקטים החדשים הבולטים בעיר, עם המחירים, היזמים ומה שכדאי לדעת עליהם, לפי בדיקה בפלטפורמת "יד1" (מבית יד2). שוק הדירות החדשות בפתח תקווה ממשיך להציע מבחר גדול. המחיר הממוצע לדירת 4 חדרים בעיר עומד על כ-2.46 מיליון ש"ח.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading