אסף רג'ואן פתח תקווה

אסף רג'ואן מפתח תקווה קיבל תעודת הוקרה מגרינברג על הצלת התרסקות "פליי דובאי"

אסף רג'ואן, תושב פתח תקווה, התארח היום (שני) בלשכה בחיים עוזר וקיבל תעודת הוקרה בשם העיר ותושביה, על אומץ הלב, קור הרוח והתושייה שגילה כשסייע למנוע אסון ולהציל מאות ישראלים. רג'ואן, תושב שכונת נווה גן, היה בין הנוסעים שהשתלטו על המחבל בטיסה, כפי שדיווחנו בעבר. לפי ההודעה שהתקבלה, ברגע שבו כל שנייה הייתה משמעותית הוא לא היסס, זיהה את הסכנה ופעל במהירות ובנחישות, יחד עם נוסעים נוספים.

"זה בדיוק הסיפור של הרוח הישראלית: אנשים שלא עומדים מנגד, לוקחים אחריות, פועלים יחד ועושים את הדבר הנכון גם ברגעים המורכבים ביותר", כתב רמי גרינברג בפייסבוק

בטקס פנה גרינברג אל רג'ואן ואמר כי היה לו הכבוד להעניק לו את התעודה בשם העיר פתח תקווה ותושביה, והודה לו על האומץ, על התושייה ועל הדוגמה האישית. מאז האירוע זכה רג'ואן לקבלות פנים בעיר. בין היתר התקבל בתשואות של שכנים מנווה גן, ובהמשך חגג בהקפות שניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד חדש בפתח תקווה

בזל פארק פתח תקווה

קומה שלמה פנויה בבזל פארק פ"ת: 7 משרדים בקומה 15 מוצעים למכירה ב-9,000 ₪ למ"ר

קבוצת יצחקי חסון משווקת 916 מ"ר בקומה ה-15 של מגדל המשרדים ברחוב בזל 10 – יחידות של 95 עד 177 מ"ר, עם אפשרות לחבר ביניהן. המחירים מתחילים בכ-855 אלף ₪, ולשטחים גדולים יש גם אפשרות להשכרה ב-80 ש"ח למ"ר לחודש. למרות האטרקטיביות של מגדל המשרדים והנוף המשקיף לאגם – רק אחוזים בודדים ממנו כבר אוכלסו.

המשך קריאה »
רותם אבוהב סטנדאפ מופע חדש בתיאטרון הבית גולדה ביום שבת, 24 באוקטובר

רותם אבוהב סטנדאפ מופע חדש בתיאטרון הבית גולדה ביום שבת, 24 באוקטובר

רותם אבוהב סטנדאפ מופע חדש – ביום שבת, 24 באוקטובר, בשעה 21:00, בתיאטרון הבית גולדה בפתח תקווה. רותם אבוהב לראשונה נטו לבד על הבמה במופע סטנדאפ שלא תרצו להחמיץ – אישי, נשי, חושפני ומצחיק.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading