מסעדת נונו ומימי פתח תקווה

NONO & MIMI נונו מימי – מגיעה לפתח תקווה ומתכוננת לפתיחה עוד 48-72 שעות

רשת ההסעדה האיטלקית היוקרתית פותחת סניף ראשון בעיר באיזור, שבעתיד הקרוב אמור להיות לוהט מאוד, על רח' בזל, שמוביל מרח' גיסין לקניון הגדול, צמוד לאולם האירועים טאטו. מביקור במקום הופתענו לגלות, כי הפתיחה היא עניין של ימים ספורים, מבלי שאף אחד יודע על כך (חוץ מאיתנו כמובן…). השקת הסניף היא כנראה מהלך שקט של הרשת, שקנתה לא מזמן את ג'ירף.  

בד בבד עם ההתחדשות העירונית לצד בנייני המשרדים הענקיים והמרכזים המסחריים, בפתח תקווה הולך ופורח טרנד מסעדות נישה יוקרתיות, שפונות לקהל איכותי, אנין חיך וחובב אוכל, שאולי הוא יכול לטעום ממנו רק בחוץ לארץ. אחת כזאת היא מסעדת NONO & MIMI (או פשוט: "נונו מימי" בעברית), שהיא למעשה מסעדה דו-ראשית.

צפו בביקור במקום (25.3.22)

ב-NONO הסועדים נהנים ממסעדה משפחתית עם תפריט בהשראת דרום איטליה של יין, גלידה, בצקים ופסטה, חומרי הגלם הטובים ביותר – המיוצרים בייצור עצמי במסעדה. ב-MIMI הדגש הוא יותר על לחמים, מתוקים ומלוחים, הנאפים במקום – יחד עם קפה איטלקי משובח, שכיף להתחיל איתו את הבוקר. התפריט שמגיע אחרי הבוקר כולל טארטים, כריכים, סלטים, קישים וקינוחים. 

מדובר בעסק קולינרי, ששם דגש רב על איכות, לצד מקוריות וחומרי גלם יקרים – וזה אולי מסביר את המנות העיקריות היקרות, כפי שגילינו בתפריט של הסניף בהוד השרון, כשמנת עוף עולה 73 ש"ח, קדירת בקר 88, לבקר שלם 114, קדירת פירות ים כבר תעלה לכם 116. גם המנות הראשונות, הסלטים והקינוחים, הם בסטנדרט של מסעדות יוקרה.

מסעדת NONO ו-MIMI - הפתיחה בקרוב
מסעדת NONO ו-MIMI - הפתיחה בקרוב

הלוקיישן שבחרה הרשת צופה את העתיד קדימה. כפי שדיווחנו בחודשים האחרונים, במרחק הליכה של דקות הולכים ומוקמים שני פרויקטים ענקיים של מסחר, שיכילו אלפי עובדים חדשים: פארק גיסין של ישרס, שנמצא בשלב מתקדם לאכלוס עוד חצי שנה ופארק בזל של סופרין. מדובר בקהל עובדים סוציו-אקונומי גבוה של חברות טכנולוגיה והייטק, שלבטח יוכלו להרשות לעצמם להתפנק במנות, שדורשות לפתוח את הכיס. 

מקורות ששוחחנו איתם מסרו כי הפתיחה תתבצע בשיטה של "השקה שקטה", כשעיקר הפעילות תהיה בבוקר. ביום שני או שלישי הקרוב, המסעדה אמורה לפתוח את שעריה. האם היא תצליח? כמובן שנסקר זאת בהמשך. 

עבור מסעדת נונו ומימי, הסניף בפתח תקווה יהיה הסניף ה-7 במספר, לאחר הוד השרון, כפר סבא, הרצליה, רמת אביב, קרית אונו ונס ציונה. לפני מספר חודשים דווח כי הרשת התמזגה עם רשת מסעדות ג'ירף, כשמבקביל בנק לאומי, השקיע 60 מליון ש"ח במיזם.

נונו ומימי פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

וין אנד ויאנדה פתח תקווה VIN AND VIANDE פתח תקווה

המסעדה וחנות היין "וין אנד ויאנדה" פתחו רשמית בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

אחרי כמעט שנתיים של תכנון והקמה, נפתח במתחם העסקים הגדול של העיר (בבניין C, רחוב שחם 1), מקום בילוי עם קונספט מיוחד: למטה חנות בה תוכלו למצוא כ-400 סוגים של בקבוקי יין ולמעלה מסעדת גורמה, שמבטיחה בשורה קולינרית עם תפריט שף אווירה מיוחדת. הרעיון הוא פרי מוחו של היזם, רן דור-חי, בעלי הוויסקי בר מוזיאון בתל אביב, שמסר: "פונים לקהל שמעריך חווית בילוי ברמה גבוהה".

המשך קריאה »
מרלין פתח תקווה MERLIN

המסעדה הקווקזית מרלין (MERLIN) פתח תקווה – תיפתח ביום א' במקום ג'מס הישן

ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים

המשך קריאה »
בית קפה האגם הפארק הגדול פתח תקווה

החברה לפיתוח פתח תקווה הוציאה מכרז להקמת בית קפה וקיוסק בפארק הגדול

הרבה פתח תקוואים חיכו לזה – ועכשיו זה קורה: אם הכל יילך לפי התוכניות, בעוד כשנה-שנתיים יהיה לתושבים עוד אופציה לאכול בחוץ, אבל הפעם בלוקיישן מתבקש – האמפי החדש של הפארק, של שפת האגם. במקום כבר יש את כל התשתית לאחסון, מטבח, כיסאות, שולחנות – ועכשיו רק חסר מישהו שיפעיל את המקום. והדבר הכי מעניין: לפי תנאי המכרז, אין מגבלה על פתיחת העסק לשבת.

המשך קריאה »
ארט ווין פתח תקווה

"ארט ווין" (ART WINE) פותחים את הסניף הראשון שלהם בפתח תקווה מרכז רום

אפשר להרים כוסית? תושבי אם המושבות החדשה יכולים לרשום לעצמם עוד אופציה לבילוי השכונתי: החנות ובר היין החדשים, שמבטיחים לנו שיכללו גם סטנדרט גבוה של קפה-מאפה ובירה, נמצאים בשלב הרצה ומתכוננים לאירוע הפתיחה, שייערך בעוד יומיים, לפני ראש השנה. "מביאים סגנון בילוי תל אביבי לשכונה. המקום יהיה פתוח בערבי שישי ובימי שבת", מוסר הבעלים ארטיום קנטורוביץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading