קרייזי מיט פתח תקווה - סניף ז'בוטינסקי

רשת קרייזי מיט השיקו בשקט את הסניף המשודרג בפתח תקווה בהשקעה של מיליונים

רשת המזון המהיר, מבוסס בשר משובח, שנפתחה בעיר לפני עשור בדיוק, פתחה השבוע סניף ענק (כ-300 מ"ר) על ז'בוטינסקי, סמוך ללב הפועם של מתחם ב.ס.ר, רגע לפני אכלוסו. זהו למעשה שדרוג של הסניף הקודם, שפעל כמה מאות מטרים מערבה על אותו רחוב. בקרייזי מיט רואים בפתח תקווה יעד עיקרי ויפתחו סניף נוסף ב-Giss-In. הבעלים: "הייתה דרישה מהתושבים להתרחב".

בימים בהם לאפה שווארמה ממוצעת כבר עולה 50 שקל ויותר, אפשר למצוא במחיר דומה, פאסט-פוד מבוסס בשר אטרקטיבי הרבה יותר. רשתות המזון המהיר עם מנות בשר איכותיות, כובשות את ישראל, עוד מימי הסניף המיתולוגי של קרנף באבן גבירול ת"א, אבל בפתח תקווה השם הנרדף לטרנד הזה הוא "קרייזי מיט" (Crazy Meat).

צפו: ביקור בסניף החדש של קרייזי מיט פתח תקווה

הרשת, לה גם יש שני סניפים בראשון לציון, מתהדרת בתפריט של מבחר מנות בשרים, העטופות בתוך ג'בטה קריספית במרקם פריינה, או בתוך טורטייה עדינה ואוורירית, הנאפות במקום בתנור לבנים. הרעיון הוא להכניס לפה משהו פחות כבד ומשמין מפיתה או לאפה. הבשרים הם בעיקר מסוג אנטריקוט ארגנטינאי, חזה עוף, או המבורגר מנתח אנטריקוט. את המנות משלימים מבחר רטבים פיקנטיים (איולי), צ'ימיצ'ורי, פסטו ואבוקדו, שנעשים במקום – שגם הם ייחודיים לקרייזי מיט. 

לצד מנות הג'בטה והטורטיות בתפריט גם יש סלטים מבוססי בשר, שממלאים את הבטן ואף יותר, בטח אם לוקחים תוספות צ'יפס. לצמחונים שבינינו, המקום פחות מומלץ, למרות שיש מנת סלט מבוססת פטריות פורטבלו, הניצלות במקום. כשביקרנו במקום, שעת צהריים, הסניף היה די שומם. "אנחנו בהשקה שקטה", מספר אחד מבעלי המקום, אמיר שטורך. "אפילו עוד לא הוצאנו הודעות לעיתונות. אנחנו מתארגנים לאירוע פתיחה חגיגי אחרי פסח". 

קרייזי מיט פתח תקווה

300 מ"ר, 70 סועדים בבת אחת

שטורך, שהקים את הרשת יחד עם שותפו דניס סבסוב, מספר כי הרעיון לפתוח את הסניף החדש, הגיע בעקבות דרישה מלקוחות, בעיקר מתושבי פתח תקווה. הסניף הקודם, כמה עשרות מטרים משם, גם הוא על ציר ז'בוטינסקי, היה יותר סוג של דוכן. "פה זה כבר ממש מסעדה", הוא אומר. "מדובר בסניף הגדול ביותר שלנו, 300 מ"ר, שיכול להסעיד בבת אחת כ-70 אנשים". 

הסניף אולי בנוי כמסעדה, אך הוא פועל ללא מלצרים. ויותר מזה – אם תרצו להזמין, זה רק באמצעות מערכות ההזמנה האלקטרוניות, בעלות הממשק האינטואיטיבי והפשוט. לא הסתדרתם? יהיה מישהו שיבוא לעזור לכם. המחירים של מנות הג'בטה והטורטיות נעים בין 46 למעט בשר ל-74 ש"ח עם הכי הרבה בשר (390 גרם). יש משלוחים, אבל לא עובדים עם תן ביס או וולט. אפשר להזמין דרך האתר.

מה שמייחד את "קרייזי מיט", היא בעיקר הפעילות של שעות הלילה, כשאת המקום פוקדים בעיקר צעירים לפני או אחרי בילוי. הסניף הפתח תקוואי, כמו יתר הסניפים של הרשת, פתוח עד 4 וחצי בבוקר בלילות חמישי ושישי ובימים האחרים הוא מקדים את הסגירה ל-3. בימי שבת, הסניף פתוח משעה 13:00, שבשעות אלה מגיעות לשם בעיקר משפחות.

קרייזי מיט פתח תקווה
קרייזי מיט פתח תקווה

בונים על ב.ס.ר וביג

"השקענו בסניף הזה מיליונים", מציין שטורך, שבונה על המיקום האטרקטיבי, מרחק הליכה מתחנת הרכבת הקלה שתיפתח בנובמבר 2022 וממתחמי המשרדים הגדולים של ב.סר סיטי, שאמור להתחיל להתאכלס בחודשים הקרובים וכן של מתחם ביג, שאמור להיבנות במקום מפעל קניאל – וגם הוא אמור לאכלס בתוכו מאות משרדים חדשים עם עובדים, שיכולים להפוך לקוחות פוטנציאליים, כשהבטן מקרקרת. 

איך הסניף נערך פסח?

"בפסח אנחנו פתוחים כרגיל. אנחנו לא סניף כשר, אבל הוא יהיה נקי מחמץ. את המנות שלנו נעטוף בתחליפי לחם מבוססי תפוח אדמה. לא פחות טעים".

לפני כשבועיים דיווחנו לכם על רשימת מותגי האוכל, שעתידים אוטוטו לפתוח את סניפים במתחם Giss-In ברח' גיסין באם המושבות. בין המותגים נמצאת גם "קרייזי מיט", שהפתח תקוואים פתחו לה את התאבון. "הסניף בגיסין יהיה קטן יותר, כ-100 מ"ר", מציין שטורך, שמוסיף כי הסניף הקטן, בניגוד לגדול בז'בוטינסקי, יהיה כשר וסגור בשבת.

קרייזי מיט פתח תקווה ז'בוטינסקי על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

כ-16,000 תושבים הגיעו לפסטיבל הקינוחים הראשון של פתח תקווה ביד לבנים (וידאו)

האירוע הסתיים אתמול בהצלחה עם הופעתה של הזמרת יסמין מועלם, מהכוכבות העולות של המוסיקה הישראלית. כבר בשעה 19:30 החלו הראשונים מהקהל להגיע ועמדו בתור הארוך שהשתרך כמעט עד רחוב ארלוזורוב. התור התקדם במהירות וכולם נכנסו לפני ההופעה של מועלם, שהחלה ב-21:30. הפסטיבל החל כבר שלשום עם הופעה של כוכבת הילדים ניבה קשת ולאחר מכן הזמר מוש בן ארי.

המשך קריאה »
מריונלה פתח תקווה

מריונלה (MARIONELLA) האיטלקית נפתחה אתמול בפתח תקווה בהשקעה של 6.5 מיליון ש"ח

עם שטח של 350 מ"ר (לא כולל החצר והדשא), שיכול להכיל כמעט 150 סועדים בו זמנית, בעלי המסעדה בהחלט נותנים כאן הצהרת כוונות ומעלים את רף התחרות של המסעדות האיטלקיות של פתח תקווה. המקום החדש, במתחם המסחרי של הסיבים 18, מחליף את הסניף האחרון ששרד מרשת ספגטים. יחד עם עיצוב יוקרתי ושף בעל שם – במריונלה בטוחים שיש להם קלף מנצח (וכשר). התפריט עם המחירים – בפנים

המשך קריאה »
קובי אשרת היכל התרבות פתח תקווה

צפו: אולם מלא צופים בהיכל התרבות פתח תקווה בערב יום הולדת 80 לקובי אשרת (וידאו)

כ-800 פתח תקוואים הגיעו לערב הוקרה, שהתקיים לכבודו של המלחין עם הרזומה הכי חזק בתולדות המוסיקה בישראל. אומנים רבים כיבדו את אושרת בשירים שהולחנו על ידו לאורך השנים, ביניהם: ריקי גל, בן ארצי, נתן דטנר, חלב ודבש עם לאה לופטין ועוד רבים וטובים. הערב אורגן על ידי אגף התרבות של עיריית פתח תקווה, בראשות אריה ימיני. אושרת: "אני מרגיש בן 40". צפו בראיונות מאחורי הקלעים.

המשך קריאה »
מיקי שמו קונדיטורייה שמו פתח תקווה

בקרוב: סניף חדש של "קונדיטוריית שמו" ייפתח בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

בעוד כחודשיים תתווסף לחובבי הבצק והמאפים, עוד אופציה קולינארית – והפעם מבית הייצור של מיקי שמו, אחד מהשף-קונדיטורים המוכרים בישראל, שיפתח את הסניף ה-14 שלו במקום הכי מסחרי בעיר – הקניון הגדול. לדברי הרשת, בסניף החדש, שגודלו יהיה 30 מ"ר, יושקעו כ-700 אלף ש"ח עם עיצוב מוקפד של סטודיו MU. "מעכשיו גם בפתח תקווה יוכלו ליהנות ממגוון המוצרים שלנו", אומרים בשמו.

המשך קריאה »