קרייזי מיט פתח תקווה - סניף ז'בוטינסקי

רשת קרייזי מיט השיקו בשקט את הסניף המשודרג בפתח תקווה בהשקעה של מיליונים

רשת המזון המהיר, מבוסס בשר משובח, שנפתחה בעיר לפני עשור בדיוק, פתחה השבוע סניף ענק (כ-300 מ"ר) על ז'בוטינסקי, סמוך ללב הפועם של מתחם ב.ס.ר, רגע לפני אכלוסו. זהו למעשה שדרוג של הסניף הקודם, שפעל כמה מאות מטרים מערבה על אותו רחוב. בקרייזי מיט רואים בפתח תקווה יעד עיקרי ויפתחו סניף נוסף ב-Giss-In. הבעלים: "הייתה דרישה מהתושבים להתרחב".

בימים בהם לאפה שווארמה ממוצעת כבר עולה 50 שקל ויותר, אפשר למצוא במחיר דומה, פאסט-פוד מבוסס בשר אטרקטיבי הרבה יותר. רשתות המזון המהיר עם מנות בשר איכותיות, כובשות את ישראל, עוד מימי הסניף המיתולוגי של קרנף באבן גבירול ת"א, אבל בפתח תקווה השם הנרדף לטרנד הזה הוא "קרייזי מיט" (Crazy Meat).

צפו: ביקור בסניף החדש של קרייזי מיט פתח תקווה

הרשת, לה גם יש שני סניפים בראשון לציון, מתהדרת בתפריט של מבחר מנות בשרים, העטופות בתוך ג'בטה קריספית במרקם פריינה, או בתוך טורטייה עדינה ואוורירית, הנאפות במקום בתנור לבנים. הרעיון הוא להכניס לפה משהו פחות כבד ומשמין מפיתה או לאפה. הבשרים הם בעיקר מסוג אנטריקוט ארגנטינאי, חזה עוף, או המבורגר מנתח אנטריקוט. את המנות משלימים מבחר רטבים פיקנטיים (איולי), צ'ימיצ'ורי, פסטו ואבוקדו, שנעשים במקום – שגם הם ייחודיים לקרייזי מיט. 

לצד מנות הג'בטה והטורטיות בתפריט גם יש סלטים מבוססי בשר, שממלאים את הבטן ואף יותר, בטח אם לוקחים תוספות צ'יפס. לצמחונים שבינינו, המקום פחות מומלץ, למרות שיש מנת סלט מבוססת פטריות פורטבלו, הניצלות במקום. כשביקרנו במקום, שעת צהריים, הסניף היה די שומם. "אנחנו בהשקה שקטה", מספר אחד מבעלי המקום, אמיר שטורך. "אפילו עוד לא הוצאנו הודעות לעיתונות. אנחנו מתארגנים לאירוע פתיחה חגיגי אחרי פסח". 

קרייזי מיט פתח תקווה

300 מ"ר, 70 סועדים בבת אחת

שטורך, שהקים את הרשת יחד עם שותפו דניס סבסוב, מספר כי הרעיון לפתוח את הסניף החדש, הגיע בעקבות דרישה מלקוחות, בעיקר מתושבי פתח תקווה. הסניף הקודם, כמה עשרות מטרים משם, גם הוא על ציר ז'בוטינסקי, היה יותר סוג של דוכן. "פה זה כבר ממש מסעדה", הוא אומר. "מדובר בסניף הגדול ביותר שלנו, 300 מ"ר, שיכול להסעיד בבת אחת כ-70 אנשים". 

הסניף אולי בנוי כמסעדה, אך הוא פועל ללא מלצרים. ויותר מזה – אם תרצו להזמין, זה רק באמצעות מערכות ההזמנה האלקטרוניות, בעלות הממשק האינטואיטיבי והפשוט. לא הסתדרתם? יהיה מישהו שיבוא לעזור לכם. המחירים של מנות הג'בטה והטורטיות נעים בין 46 למעט בשר ל-74 ש"ח עם הכי הרבה בשר (390 גרם). יש משלוחים, אבל לא עובדים עם תן ביס או וולט. אפשר להזמין דרך האתר.

מה שמייחד את "קרייזי מיט", היא בעיקר הפעילות של שעות הלילה, כשאת המקום פוקדים בעיקר צעירים לפני או אחרי בילוי. הסניף הפתח תקוואי, כמו יתר הסניפים של הרשת, פתוח עד 4 וחצי בבוקר בלילות חמישי ושישי ובימים האחרים הוא מקדים את הסגירה ל-3. בימי שבת, הסניף פתוח משעה 13:00, שבשעות אלה מגיעות לשם בעיקר משפחות.

קרייזי מיט פתח תקווה
קרייזי מיט פתח תקווה

בונים על ב.ס.ר וביג

"השקענו בסניף הזה מיליונים", מציין שטורך, שבונה על המיקום האטרקטיבי, מרחק הליכה מתחנת הרכבת הקלה שתיפתח בנובמבר 2022 וממתחמי המשרדים הגדולים של ב.סר סיטי, שאמור להתחיל להתאכלס בחודשים הקרובים וכן של מתחם ביג, שאמור להיבנות במקום מפעל קניאל – וגם הוא אמור לאכלס בתוכו מאות משרדים חדשים עם עובדים, שיכולים להפוך לקוחות פוטנציאליים, כשהבטן מקרקרת. 

איך הסניף נערך פסח?

"בפסח אנחנו פתוחים כרגיל. אנחנו לא סניף כשר, אבל הוא יהיה נקי מחמץ. את המנות שלנו נעטוף בתחליפי לחם מבוססי תפוח אדמה. לא פחות טעים".

לפני כשבועיים דיווחנו לכם על רשימת מותגי האוכל, שעתידים אוטוטו לפתוח את סניפים במתחם Giss-In ברח' גיסין באם המושבות. בין המותגים נמצאת גם "קרייזי מיט", שהפתח תקוואים פתחו לה את התאבון. "הסניף בגיסין יהיה קטן יותר, כ-100 מ"ר", מציין שטורך, שמוסיף כי הסניף הקטן, בניגוד לגדול בז'בוטינסקי, יהיה כשר וסגור בשבת.

קרייזי מיט פתח תקווה ז'בוטינסקי על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

פיקאסו פתח תקווה - בקרוב

פרסום ראשון: השף ערן שוורצברד פותח סניף של פיקאסו פתח תקווה

בשבוע שעבר הוצב שלט "בקרוב", המבשר על המקום החדש של השף המפורסם על דרך רבין, ליד תחנת הדלק yellow. מותג מגשי האירוח והקייטרינג נכנס ללוקיישן משופע בעסקים – עם כוונה לנצל את הפוטנציאל המסחרי של העיר. "מתרגש וגאה לייצר עבורכם טעמים, ניחוחות וצבעים חובקי עולם", כתב השף. כרגע המקום בשיפוצים והוא צפוי להיפתח בקרוב, במקום הקונדיטוריה / מסעדה טוצ'קה.

המשך קריאה »
פסטיבל היין פתח תקווה 2024

פסטיבל היין של פתח תקווה יתקיים בפעם השלישית בפארק יד לבנים ב-19 ביוני

הפסטיבל, שהפך למסורת, ימשיך להתקיים גם השנה – למרות (ואולי בגלל) מצב הרוח והמצב הבטחוני. הפעם הפסטיבל ייערך במשך יומיים (ב-19 וב-20 בחודש הבא), בין השעות 19:30 ל-23:00. בשנים הקודמות הגיעו אלפי אנשים לפסטיבל היין, שהכניסה אליו מסובסדת ועולה 20 ש"ח בלבד. בכניסה תקבלו כוס יין, אותה אפשר יהיה למלא משלל דוכנים של יקבים מובחרים. הזמר רותם כהן יופיע בערב השני.

המשך קריאה »
פלאפל סיטי פתח תקווה

צפו בפלאפל חדש בפתח תקווה: פלאפל סיטי נפתח בעמי ב.ס.ר סיטי (וידאו)

אחרי פתיחות של מסעדות המבורגרים ושניצלים רבות, נחמד לגלות שנפתח סופסוף סניף חדש של המאכל העממי שלנו. הסניף שייך לבעלי מאפיית "טאבון סיטי", הצמודה לפלאפל, שפתחה את הסניף במתחם הבילויים והקניות כבר באוגוסט 2022. הפתיחה של הפלאפל עוררה התעניינות וסקרנות רבה, בקרב העובדים במשרדים והעוברים והשבים, שפקדו את המקום. מחירי המנות – בפנים.

המשך קריאה »
אוכל בפתח תקווה

רעבים בפתח תקווה בחול המועד? אלה המקומות המומלצים להשקיט לכם את הבטן

עשרות אלפי תושבי פתח תקווה ישבו מחר בליל הסדר ויציינו פסח 2024, בשמחה מהולה בעצב ובדאגה למצב החטופים והמדינה. אם יש משהו מנחם ומסיח את הדעת, שהוא גם צורך טבעי של כולנו – זה לאכול בחוץ – ועם מעצמה קולינרית כמו שלנו, יש הרבה אפשרויות – גם בימים רביעי + חמישי. אז איפה הכי כדאי לאכול בחג? בדקנו בכמה ממתחמי האוכל הגדולים בעיר ואלה הממצאים:

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading