קרייזי מיט פתח תקווה - סניף ז'בוטינסקי

רשת קרייזי מיט השיקו בשקט את הסניף המשודרג בפתח תקווה בהשקעה של מיליונים

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

רשת המזון המהיר, מבוסס בשר משובח, שנפתחה בעיר לפני עשור בדיוק, פתחה השבוע סניף ענק (כ-300 מ"ר) על ז'בוטינסקי, סמוך ללב הפועם של מתחם ב.ס.ר, רגע לפני אכלוסו. זהו למעשה שדרוג של הסניף הקודם, שפעל כמה מאות מטרים מערבה על אותו רחוב. בקרייזי מיט רואים בפתח תקווה יעד עיקרי ויפתחו סניף נוסף ב-Giss-In. הבעלים: "הייתה דרישה מהתושבים להתרחב".

בימים בהם לאפה שווארמה ממוצעת כבר עולה 50 שקל ויותר, אפשר למצוא במחיר דומה, פאסט-פוד מבוסס בשר אטרקטיבי הרבה יותר. רשתות המזון המהיר עם מנות בשר איכותיות, כובשות את ישראל, עוד מימי הסניף המיתולוגי של קרנף באבן גבירול ת"א, אבל בפתח תקווה השם הנרדף לטרנד הזה הוא "קרייזי מיט" (Crazy Meat).

צפו: ביקור בסניף החדש של קרייזי מיט פתח תקווה

הרשת, לה גם יש שני סניפים בראשון לציון, מתהדרת בתפריט של מבחר מנות בשרים, העטופות בתוך ג'בטה קריספית במרקם פריינה, או בתוך טורטייה עדינה ואוורירית, הנאפות במקום בתנור לבנים. הרעיון הוא להכניס לפה משהו פחות כבד ומשמין מפיתה או לאפה. הבשרים הם בעיקר מסוג אנטריקוט ארגנטינאי, חזה עוף, או המבורגר מנתח אנטריקוט. את המנות משלימים מבחר רטבים פיקנטיים (איולי), צ'ימיצ'ורי, פסטו ואבוקדו, שנעשים במקום – שגם הם ייחודיים לקרייזי מיט. 

לצד מנות הג'בטה והטורטיות בתפריט גם יש סלטים מבוססי בשר, שממלאים את הבטן ואף יותר, בטח אם לוקחים תוספות צ'יפס. לצמחונים שבינינו, המקום פחות מומלץ, למרות שיש מנת סלט מבוססת פטריות פורטבלו, הניצלות במקום. כשביקרנו במקום, שעת צהריים, הסניף היה די שומם. "אנחנו בהשקה שקטה", מספר אחד מבעלי המקום, אמיר שטורך. "אפילו עוד לא הוצאנו הודעות לעיתונות. אנחנו מתארגנים לאירוע פתיחה חגיגי אחרי פסח". 

קרייזי מיט פתח תקווה

300 מ"ר, 70 סועדים בבת אחת

שטורך, שהקים את הרשת יחד עם שותפו דניס סבסוב, מספר כי הרעיון לפתוח את הסניף החדש, הגיע בעקבות דרישה מלקוחות, בעיקר מתושבי פתח תקווה. הסניף הקודם, כמה עשרות מטרים משם, גם הוא על ציר ז'בוטינסקי, היה יותר סוג של דוכן. "פה זה כבר ממש מסעדה", הוא אומר. "מדובר בסניף הגדול ביותר שלנו, 300 מ"ר, שיכול להסעיד בבת אחת כ-70 אנשים". 

הסניף אולי בנוי כמסעדה, אך הוא פועל ללא מלצרים. ויותר מזה – אם תרצו להזמין, זה רק באמצעות מערכות ההזמנה האלקטרוניות, בעלות הממשק האינטואיטיבי והפשוט. לא הסתדרתם? יהיה מישהו שיבוא לעזור לכם. המחירים של מנות הג'בטה והטורטיות נעים בין 46 למעט בשר ל-74 ש"ח עם הכי הרבה בשר (390 גרם). יש משלוחים, אבל לא עובדים עם תן ביס או וולט. אפשר להזמין דרך האתר.

מה שמייחד את "קרייזי מיט", היא בעיקר הפעילות של שעות הלילה, כשאת המקום פוקדים בעיקר צעירים לפני או אחרי בילוי. הסניף הפתח תקוואי, כמו יתר הסניפים של הרשת, פתוח עד 4 וחצי בבוקר בלילות חמישי ושישי ובימים האחרים הוא מקדים את הסגירה ל-3. בימי שבת, הסניף פתוח משעה 13:00, שבשעות אלה מגיעות לשם בעיקר משפחות.

קרייזי מיט פתח תקווה
קרייזי מיט פתח תקווה

בונים על ב.ס.ר וביג

"השקענו בסניף הזה מיליונים", מציין שטורך, שבונה על המיקום האטרקטיבי, מרחק הליכה מתחנת הרכבת הקלה שתיפתח בנובמבר 2022 וממתחמי המשרדים הגדולים של ב.סר סיטי, שאמור להתחיל להתאכלס בחודשים הקרובים וכן של מתחם ביג, שאמור להיבנות במקום מפעל קניאל – וגם הוא אמור לאכלס בתוכו מאות משרדים חדשים עם עובדים, שיכולים להפוך לקוחות פוטנציאליים, כשהבטן מקרקרת. 

איך הסניף נערך פסח?

"בפסח אנחנו פתוחים כרגיל. אנחנו לא סניף כשר, אבל הוא יהיה נקי מחמץ. את המנות שלנו נעטוף בתחליפי לחם מבוססי תפוח אדמה. לא פחות טעים".

לפני כשבועיים דיווחנו לכם על רשימת מותגי האוכל, שעתידים אוטוטו לפתוח את סניפים במתחם Giss-In ברח' גיסין באם המושבות. בין המותגים נמצאת גם "קרייזי מיט", שהפתח תקוואים פתחו לה את התאבון. "הסניף בגיסין יהיה קטן יותר, כ-100 מ"ר", מציין שטורך, שמוסיף כי הסניף הקטן, בניגוד לגדול בז'בוטינסקי, יהיה כשר וסגור בשבת.

קרייזי מיט פתח תקווה ז'בוטינסקי על המפה

עוד בפתח תקווה

מסעדת אחלה אחרי השריפה

שריפה פרצה במסעדת אחלה ברח' גיסין. הבעלים: "נזק קל, המסעדה תיפתח בחמישי"

תושבי שכונת אם המושבות והסביבה התעוררו לריח עשן בעקבות שריפה שפרצה בשעת בוקר מוקדמת במסעדת הבשרים הותיקה. למרבה המזל, תחנת כיבוי האש השוכנת כמה עשרות מטרים משם, הגיבה במהירות והכבאים השתלטו על מקור האש וכיבו את השריפה, תוך פיזור העשן, במספר דקות וללא נפגעים ועם נזק קל.

המשך קריאה »
מסעדת המקדש פתח תקווה

ברמן נפצע בינוני לאחר התלקחות במסעדת המקדש החדשה

לדברי מד"א, אתמול ב-9 וחצי בערב התקבל דיווח על ברמן שנפצע במהלך העבודה במסעדה של השף לירן בלו, הנמצאת ברח' הפסגות, סמוך לנאפיס במתחם סייברארק (עופר). לפני הדיווח, הבחור, כבן 20, נפצע לאחר שנפגע מהתלקחות מנגל (ברנר) חשמלי. חובשים של מד"א פינו אותו לבית החולים שיבא במצב בינוני עם כוויות בפלג גופו העליון.

המשך קריאה »
בית הפנקייק המקורי - פתח תקווה

מתוק לו מתוק לו: צפו – בית הפנקייק המקורי נפתח בפתח תקווה ברח' גיסין אם המושבות

עשרות חובבי מתוק נלהבים פקדו אחר הצהרים את הסניף שנפתח במתחם Giss-In החדש, שעל מותגי האוכל שבו, פרסמנו ראשונים לפני כחודשיים. בית הפנקייק המקורי הוא למעשה העסק השני שהושק, אחרי דוכן המיצים B-FRESH, שפתח את שעריו כבר לפני כשבוע. "הבאנו את בשורת הפנקייק לפתח תקווה", אמר בגאווה, בעלי הרשת ותושב העיר, שרון אדרי. צפו בביקור

המשך קריאה »
מסעדת JAPAN JAPAN ג'פאן ג'פאן פתח תקווה קניון הכיכר - בקרוב הפתיחה

ג'אפן ג'אפן (JAPAN JAPAN) נערכת לפתיחת הסניף החדש בפתח תקווה בקניון הכיכר ב-1.6

רשת המסעדות האסיאתית הכשרה הותיקה בישראל מתכננת לפתוח את הסניף בקניון הכיכר החדש ברח' העצמאות בתחילת החודש הבא. עלות פתיחת הסניף: כמעט 2 מיליון ש"ח, שהושקעו בעיקר בעיצוב ובציוד מטבח משוכלל. הרשת היא כשרה ומותאמת לכל הקהלים ובמיוחד לקהל הדתי-לאומי של כפר גנים. ערן שם טוב, מנהל הרשת: "מכוונים לקהל המקומי ומהאזור, שאוהב אוכל אסיאתי משובח וקולינריה ברמה גבוהה״

המשך קריאה »
נגישות

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל