רשת הפיצריות "פאפא ג'ונס" בפתח תקווה

רשת הפיצריות המצליחה "פאפא ג'ונס" מגיעה לפ"ת בגרסה הכשרה

אם יצא לכם לעבור במתחם החדש של "שופ-טיים" ברח' יצחק רבין בפ"ת ובמקרה גם הבטן שלכם מקרקרת, שימו לב שרשת הפיצריות הבינלאומית האהובה והפופולרית מחכה לכם בפינה והפעם עם טוויסט לא רגיל. בשונה משאר הסניפים שנפתחו עד כה בארץ, הסניף בפתח תקווה, יהיה הראשון תחת כשרות מלאה ויחידה עד כה מסוגו בעולם.

הרשת האמריקאית הוקמה בארה"ב לפני 30 שנה ומונה כ-6,000 סניפים בכ-50 מדינות וטריטוריות ברחבי העולם. סוד ההצלחה הבינלאומי של "פאפא ג'ונס" שאותה היא נושאת בגאווה היא איכות וטריות חומרי הגלם שבה הרשת משתמשת.

היא הספיקה לצבור מוניטין גדול באיכות הבצק ששומר על טריות הטעם(הרבה בזכות מפעלי ייצור מיוחדים לבצק) ורוטב עגבניות מסורתי שמיוצר במפעל בארה"ב. אבל הדבר שהכי מאפיין את הרשת זה התפריט המגוון שהיא מציעה לסועדים: סוגי פיצות עם שלל תוספות, אצבעות גבינה בטעמים, נאגטס, סוגי בשרים עם בצק אפוי, קינוחים, מנות טבעוניות וללא גלוטן.
הרשת מקפידה לבחור גבינות טבעיות ולאחסן את הפיצות בקרטונים עמידים לחום שישמרו על הטריות.

 

"גרסאות כשרות וטבעוניות של מנות הדגל של הרשת"
"גרסאות כשרות וטבעוניות של מנות הדגל של הרשת". קרדיט: wesnapp

על מנת לייצר גרסאות כשרות, ולהיצמד למתכונים המקוריים, הסניף החדש מייצר חלופה לטעמים הבשריים כמו: סופר פאפא – פפרוני טבעוני, כדורי בשר טבעוני, נקניק איטלקי טבעוני טוסקנית שש גבינות – תערובת פרמז'ן, רומנה, אסיאגו, פונטינה, פרובלונה וכמובן מוצרלה. כל זה כדי לנסות להיות כמה שיותר קרובים למקור, בטעם ובנראות. 
הדבר גרר ביקורת לא קטנה ברשתות החברתיות ונראה שאם תשאלו את תושבי פתח תקווה, הדעות חלוקות בעניין. 

עם זאת בשביל הבעלים בארץ, מוטי ריכטר, זהו צעד ראשוני לקראת שינוי תפיסה גלובלי בשוק האמריקאי: "חשוב לנו להיפתח לכמה שיותר קהלים ולכן עשינו את זה בידיעה שזה יהיה ארוך, יקר ומייגע, אבל אנחנו בטוחים שזה ישתלם". לדבריו המון אנשים התעניינו במותג אבל לא יכלו להנות ממנו כי הוא לא היה כשר מה שהוביל אותו להיכנס למשא ומתן בינלאומי עם החברה שכללה בדיקות, הוצאת תעודת כשרות, אישורים, בירוקרטיה ופיקוח.

הזכיין הישראלי מוטי ריכטר: "חשוב לנו להיפתח לכמה שיותר קהלים". קרדיט: wesnapp

הרשת מתכוונת להמשיך ולצמוח בנישת הסניפים הכשרים, ונכון לעכשיו מתוכננים עשרה כאלה ברחבי הארץ ואף סניפים כשרים למהדרין, אך התהליך הזה טרם יצא לפועל. בארץ סניף זה הוא ה-11 במספר.

שעות פעילות הסניף ומשלוחים:
א'-ה' 12:00-00:00
ו' 12:00-חצי שעה לפני כניסה שבת.
שבת – חצי שעה מצאת שבת.

עוד ב-אוכל ובילויים

ביג פיצה אפל פתח תקווה

נמצא הסלייס המושלם? "ביג אפל פיצה" פתח תקווה היה מפוצץ בערב הפתיחה של הסניף

עשרות רבות מתושבי שכונת נווה גן, בעיקר משפחות וילדים, הגיעו הערב לטעום לראשונה את הפיצה של הרשת, שנכנסה לקהילון – המרכז המסחרי החדש של השכונה. התגובות היו טובות, בעיקר בגלל שסופסוף יש להם פיצה מרחק הליכה מהבית. הסניף, שיכול להאכיל כ-45 סועדים בו-זמנית, הוקם בהשקעה של 700 אלף ש"ח ומציע לפתיחה מבצע של פיצה משפחתית בלי תוספות ב-59 ש"ח, במקום 72 ש"ח.

המשך קריאה »

מי מתעסק? הקניון הגדול והוט סינמה יארחו בפ"ת את נאור ציון להקרנת צ'רלי וחצי

הסטנדאפיסט הוותיק ישתתף ב- 18.9 בערב הוקרה במלאת 50 שנה לסרט הקאלט הכי מוכר בקולנוע הישראל. במסגרת האירוע יערך פאנל עם כוכבי הסרט, שיצא לאקרנים ב-1974, ביניהם: אריה מוסקונה, דוד ששון (הילד מיקו), רועי בארקן, בנו של כוכב הסרט יהודה בארקן, שינחה בקולנוע פאנל מיוחד ויספר פרטים מרגשים ומצחיקים, שלא כולם מכירים – כשבסוף יוקרן הסרט: "צ'רלי וחצי המחודש"

המשך קריאה »
ריקו פתח תקווה RICCO פתח תקווה

טורטייה חדשה בפתח תקווה: ריקו (Ricco) פתחו אמש מסעדה בשחם 30

למתחם האוכל והבילויים הכי "תל אביבי" בעיר מצטרף מותג חדש, שמביא בשורה לפתח תקוואים חובבי הבשר, במיוחד אם הוא מוגש בתוך טורטייה. זה יהיה הסניף השני של הרשת, לאחר זה שברחוב בר כוכבא בעיר. אתמול המקום נפתח בהשקה שקטה ומשבוע הבא ייכנס לפעילות מלאה. "היד אצלנו רחבה – ולקוח יקבל אצלנו כמה שהוא רוצה במנה", מבטיחים בריקו.

המשך קריאה »
ברד קלאב פתח תקווה

צפו: ברד קלאב פתח תקווה נפתח השבוע בקהילון נווה גן בהשקעה של כמיליון ש"ח

סופסוף תושבי השכונה יכולים לפתוח (גם לסגור) את היום בכיף עם קפה ומאפה, מרחק הליכה מהבית, מבלי להזיז את האוטו. רשת הבייקרי מקבוצת לנדוור בחרה במרכז המסחרי השכונתי החדש, כנקודת היציאה שלה מתל אביב, שם כבר פועלים בהצלחה שני סניפים. מצאנו סנדוויצ'ים, לחמים, עוגות ושבלולים – שכולם נאפים במקום. "שמחים להביא בשורה חדשה לשכונה", אומר בעלי הסניף, אור רז הפתח תקוואי.

המשך קריאה »