רשת הפיצריות "פאפא ג'ונס" בפתח תקווה

רשת הפיצריות המצליחה "פאפא ג'ונס" מגיעה לפ"ת בגרסה הכשרה

אם יצא לכם לעבור במתחם החדש של "שופ-טיים" ברח' יצחק רבין בפ"ת ובמקרה גם הבטן שלכם מקרקרת, שימו לב שרשת הפיצריות הבינלאומית האהובה והפופולרית מחכה לכם בפינה והפעם עם טוויסט לא רגיל. בשונה משאר הסניפים שנפתחו עד כה בארץ, הסניף בפתח תקווה, יהיה הראשון תחת כשרות מלאה ויחידה עד כה מסוגו בעולם.

הרשת האמריקאית הוקמה בארה"ב לפני 30 שנה ומונה כ-6,000 סניפים בכ-50 מדינות וטריטוריות ברחבי העולם. סוד ההצלחה הבינלאומי של "פאפא ג'ונס" שאותה היא נושאת בגאווה היא איכות וטריות חומרי הגלם שבה הרשת משתמשת.

היא הספיקה לצבור מוניטין גדול באיכות הבצק ששומר על טריות הטעם(הרבה בזכות מפעלי ייצור מיוחדים לבצק) ורוטב עגבניות מסורתי שמיוצר במפעל בארה"ב. אבל הדבר שהכי מאפיין את הרשת זה התפריט המגוון שהיא מציעה לסועדים: סוגי פיצות עם שלל תוספות, אצבעות גבינה בטעמים, נאגטס, סוגי בשרים עם בצק אפוי, קינוחים, מנות טבעוניות וללא גלוטן.
הרשת מקפידה לבחור גבינות טבעיות ולאחסן את הפיצות בקרטונים עמידים לחום שישמרו על הטריות.

 

"גרסאות כשרות וטבעוניות של מנות הדגל של הרשת"
"גרסאות כשרות וטבעוניות של מנות הדגל של הרשת". קרדיט: wesnapp

על מנת לייצר גרסאות כשרות, ולהיצמד למתכונים המקוריים, הסניף החדש מייצר חלופה לטעמים הבשריים כמו: סופר פאפא – פפרוני טבעוני, כדורי בשר טבעוני, נקניק איטלקי טבעוני טוסקנית שש גבינות – תערובת פרמז'ן, רומנה, אסיאגו, פונטינה, פרובלונה וכמובן מוצרלה. כל זה כדי לנסות להיות כמה שיותר קרובים למקור, בטעם ובנראות. 
הדבר גרר ביקורת לא קטנה ברשתות החברתיות ונראה שאם תשאלו את תושבי פתח תקווה, הדעות חלוקות בעניין. 

עם זאת בשביל הבעלים בארץ, מוטי ריכטר, זהו צעד ראשוני לקראת שינוי תפיסה גלובלי בשוק האמריקאי: "חשוב לנו להיפתח לכמה שיותר קהלים ולכן עשינו את זה בידיעה שזה יהיה ארוך, יקר ומייגע, אבל אנחנו בטוחים שזה ישתלם". לדבריו המון אנשים התעניינו במותג אבל לא יכלו להנות ממנו כי הוא לא היה כשר מה שהוביל אותו להיכנס למשא ומתן בינלאומי עם החברה שכללה בדיקות, הוצאת תעודת כשרות, אישורים, בירוקרטיה ופיקוח.

הזכיין הישראלי מוטי ריכטר: "חשוב לנו להיפתח לכמה שיותר קהלים". קרדיט: wesnapp

הרשת מתכוונת להמשיך ולצמוח בנישת הסניפים הכשרים, ונכון לעכשיו מתוכננים עשרה כאלה ברחבי הארץ ואף סניפים כשרים למהדרין, אך התהליך הזה טרם יצא לפועל. בארץ סניף זה הוא ה-11 במספר.

שעות פעילות הסניף ומשלוחים:
א'-ה' 12:00-00:00
ו' 12:00-חצי שעה לפני כניסה שבת.
שבת – חצי שעה מצאת שבת.

עוד ב-אוכל ובילויים

דני פרידלנדר בעופר הקניון הגדול

הפסיכולוג דני פרידלנדר והפרופ' יריב יוגב ירצו החודש בעופר הקניון הגדול

המקום הכי מסחרי בפתח תקווה יארח את שני כוכבי הריאליטי במסגרת "ערב אישי" בקולנוע "הוט סינמה". ביום חמישי ה-12.12.24 תתקיים ההרצאה "להעז להגשים חלומות או להצמד אל המוכר והבטוח?" של פרידלנדר, המוכר לכולם מ"חתונה ממבט ראשון" ואילו פרופ' יוגב, כוכב "בייבי בום", ירצה שבוע לאחר מכן ב-19.12.24 על "איך החיים בתוך הרחם משפיעים על הבריאות שלנו כבוגרים".

המשך קריאה »
גלידריה סיציליאנית, לג'נדה, הבורקס של חגושגוש

נסגרים בפתח תקווה: הבורקס של חגושגוש והגלידריות לג'נדה וגלידריה סיציליאנית

הבורקס נסגר למרות שזכה להצלחה בקרב תושבי אם המושבות החדשה, שגם בשבתות יכלו ללכת מהבית כמה דקות ולהתפנק במאפה הבצק. שתי הגלידריות נסגרו לקראת החורף, שגם כך היא לא העונה שלהם. את מקומה של לג'נדה ב-MEEX אם המושבות יתפוס הסניף המורחב של מקדונלד'ס ואילו במקום הגלידה בעמי ב.ס.ר סיטי, צפוי להיכנס סניף של רשת האוכל האסיאתי "פוקי בול".

המשך קריאה »
בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading