רשת הפיצריות "פאפא ג'ונס" בפתח תקווה

רשת הפיצריות המצליחה "פאפא ג'ונס" מגיעה לפ"ת בגרסה הכשרה

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

אם יצא לכם לעבור במתחם החדש של "שופ-טיים" ברח' יצחק רבין בפ"ת ובמקרה גם הבטן שלכם מקרקרת, שימו לב שרשת הפיצריות הבינלאומית האהובה והפופולרית מחכה לכם בפינה והפעם עם טוויסט לא רגיל. בשונה משאר הסניפים שנפתחו עד כה בארץ, הסניף בפתח תקווה, יהיה הראשון תחת כשרות מלאה ויחידה עד כה מסוגו בעולם.

הרשת האמריקאית הוקמה בארה"ב לפני 30 שנה ומונה כ-6,000 סניפים בכ-50 מדינות וטריטוריות ברחבי העולם. סוד ההצלחה הבינלאומי של "פאפא ג'ונס" שאותה היא נושאת בגאווה היא איכות וטריות חומרי הגלם שבה הרשת משתמשת.

היא הספיקה לצבור מוניטין גדול באיכות הבצק ששומר על טריות הטעם(הרבה בזכות מפעלי ייצור מיוחדים לבצק) ורוטב עגבניות מסורתי שמיוצר במפעל בארה"ב. אבל הדבר שהכי מאפיין את הרשת זה התפריט המגוון שהיא מציעה לסועדים: סוגי פיצות עם שלל תוספות, אצבעות גבינה בטעמים, נאגטס, סוגי בשרים עם בצק אפוי, קינוחים, מנות טבעוניות וללא גלוטן.
הרשת מקפידה לבחור גבינות טבעיות ולאחסן את הפיצות בקרטונים עמידים לחום שישמרו על הטריות.

 

"גרסאות כשרות וטבעוניות של מנות הדגל של הרשת"
"גרסאות כשרות וטבעוניות של מנות הדגל של הרשת". קרדיט: wesnapp

על מנת לייצר גרסאות כשרות, ולהיצמד למתכונים המקוריים, הסניף החדש מייצר חלופה לטעמים הבשריים כמו: סופר פאפא – פפרוני טבעוני, כדורי בשר טבעוני, נקניק איטלקי טבעוני טוסקנית שש גבינות – תערובת פרמז'ן, רומנה, אסיאגו, פונטינה, פרובלונה וכמובן מוצרלה. כל זה כדי לנסות להיות כמה שיותר קרובים למקור, בטעם ובנראות. 
הדבר גרר ביקורת לא קטנה ברשתות החברתיות ונראה שאם תשאלו את תושבי פתח תקווה, הדעות חלוקות בעניין. 

עם זאת בשביל הבעלים בארץ, מוטי ריכטר, זהו צעד ראשוני לקראת שינוי תפיסה גלובלי בשוק האמריקאי: "חשוב לנו להיפתח לכמה שיותר קהלים ולכן עשינו את זה בידיעה שזה יהיה ארוך, יקר ומייגע, אבל אנחנו בטוחים שזה ישתלם". לדבריו המון אנשים התעניינו במותג אבל לא יכלו להנות ממנו כי הוא לא היה כשר מה שהוביל אותו להיכנס למשא ומתן בינלאומי עם החברה שכללה בדיקות, הוצאת תעודת כשרות, אישורים, בירוקרטיה ופיקוח.

הזכיין הישראלי מוטי ריכטר: "חשוב לנו להיפתח לכמה שיותר קהלים". קרדיט: wesnapp

הרשת מתכוונת להמשיך ולצמוח בנישת הסניפים הכשרים, ונכון לעכשיו מתוכננים עשרה כאלה ברחבי הארץ ואף סניפים כשרים למהדרין, אך התהליך הזה טרם יצא לפועל. בארץ סניף זה הוא ה-11 במספר.

שעות פעילות הסניף ומשלוחים:
א'-ה' 12:00-00:00
ו' 12:00-חצי שעה לפני כניסה שבת.
שבת – חצי שעה מצאת שבת.

עוד בפתח תקווה

בית הפנקייק המקורי - פתח תקווה

מתוק לו מתוק לו: צפו – בית הפנקייק המקורי נפתח בפתח תקווה ברח' גיסין אם המושבות

עשרות חובבי מתוק נלהבים פקדו אחר הצהרים את הסניף שנפתח במתחם Giss-In החדש, שעל מותגי האוכל שבו, פרסמנו ראשונים לפני כחודשיים. בית הפנקייק המקורי הוא למעשה העסק השני שהושק, אחרי דוכן המיצים B-FRESH, שפתח את שעריו כבר לפני כשבוע. "הבאנו את בשורת הפנקייק לפתח תקווה", אמר בגאווה, בעלי הרשת ותושב העיר, שרון אדרי. צפו בביקור

המשך קריאה »
מסעדת המקדש פתח תקווה

מסעדת המקדש פתח תקווה נפתחה בסמוך לנאפיס, אבל מציעה בשרים בקונספט אחר

ההייטקיסטים במתחם עופר (סייברארק) יכולים להזיל ריר על אופציה קולינרית נוספת. המסעדה של השף לירן בלו, נאלצה לעזוב את משכנה בכפר סבא לאחר 5 שנים ומצאה בית חדש בעיר המושבות. הקונספט: מסעדת שף בשרים נישתית, שמומלצת מאוד למי שרוצה להרשים בדייט ראשון, אבל גם כזאת שקורצת לאלה המחפשים ארוחות עסקיות יוקרתיות בהפסקות הצהרים.

המשך קריאה »
מסעדת JAPAN JAPAN ג'פאן ג'פאן פתח תקווה קניון הכיכר - בקרוב הפתיחה

ג'אפן ג'אפן (JAPAN JAPAN) נערכת לפתיחת הסניף החדש בפתח תקווה בקניון הכיכר ב-1.6

רשת המסעדות האסיאתית הכשרה הותיקה בישראל מתכננת לפתוח את הסניף בקניון הכיכר החדש ברח' העצמאות בתחילת החודש הבא. עלות פתיחת הסניף: כמעט 2 מיליון ש"ח, שהושקעו בעיקר בעיצוב ובציוד מטבח משוכלל. הרשת היא כשרה ומותאמת לכל הקהלים ובמיוחד לקהל הדתי-לאומי של כפר גנים. ערן שם טוב, מנהל הרשת: "מכוונים לקהל המקומי ומהאזור, שאוהב אוכל אסיאתי משובח וקולינריה ברמה גבוהה״

המשך קריאה »
מימי ונונו פתח תקווה בתפוסה מלאה

MIMI & NONO בפתח תקווה מחפשים עובדים להרחבת שעות הפעילות של המסעדה החדשה

אחד מסמלי הקולינריה החדשים בעיר נמצא חודש אחרי שבישרנו ראשונים על הפתיחה. הסרת מגבלת המסיכה במקומות סגורים, יחד עם תום החגים והחזרה למשרדים, הביאה רוח של תנופה במותג ההסעדה הדו-ראשי (קפה/מאפיה מימי ומסעדה נונו). את הרוח היה ניתן לראות אתמול בדמות עשרות סועדים, שפינקו את עצמם בשישי בארוחת בוקר, במטרה להנות מסיפתח לא רע לקראת סוף השבוע.

המשך קריאה »
נגישות

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל