מטה גילת לווינים בפתח תקווה

גילת מפתח תקווה דיווחה היום על גידול של 19% בהכנסות ביחס לרבעון הראשון 2021

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

חברת הלווינים הותיקה, שמשרדיה הראשיים נמצאים בקריית אריה, הציגה נתונים חיוביים לשלושת החודשים הראשונים של 2022. לפי הנתונים, רשמה הכנסות של 51.4 מיליון דולר והפסד תפעולי הנמוך ב-2.5 מיליון דולר, ביחס לרבעון המקביל אשתקד. המנכ"ל עדי צפדיה: "הנתונים מראים שאנו מצליחים להגדיל נתח שוק ולנצל הזדמנויות עסקיות בשווקי הקצה בהם אנו פועלים". 

גילת תקשורת ולווינים, אחת מחברות הטכנולוגיה הבולטות והותיקות הפועלות מפתח תקווה, מאשררת היום את התחזית ל-2022 ומצפה להכנסות של בין 245 ל-265 מיליון דולר, אשר ישקפו צמיחה שנתית של בין 14% ל-23%. בניגוד לחברות הייטק אחרות, החוות האטה של צמיחה, התחזיות של גילת אופטימיות, בעיקר הודות לכניסת טכנולוגיית ה-G5, שמחייבת הקמת רשתות לווינים במסלול נמוך. 

מנכ"ל גילת עדי צפדיה, על רקע מטה החברה בפתח תקווה
מנכ"ל גילת עדי צפדיה, על רקע מטה החברה בפתח תקווה

הגידול של 19% בהכנסות לעומת הרבעון הראשון של 2021, מלמד על חוזקה של החברה, שמצליחה לצמוח, למרות המלחמה באוקראינה, שגרמה לשיבושים בשרשרת העספקה של חומרי גלם ובעבודות של קבלני משנה. לפי הדיווח, הגידול בהכנסות נבע בעיקר מהעבודה שגילת הצליחה להכפיל את הכנסותיה של חטיבת הפתרונות המשולבים ל–14 מיליון דולר.

חטיבה זו פועלת בשיתוף פעולה עם חברת הבת האמריקאית וייבסטרים (Wavestream), שמייצרת ומפתחת מגברי תדר והספק, המאפשרים העלאת תקשורת רחבת פס ללוויינים מחוות אנטנות קרקעיות. וייבסטרים קיבלה הזמנת ענק, בגובה 50 מיליון דולר, מחברת OneWeb, המספקת אינטרנט לוויני המועבר בפס רחב לכל העולם באמצעות קבוצה של 648 לוויינים במסלול לווייני נמוך (LEO).

גילת, שהוקמה ב-1987 ומנייתה נסחרת בנאסד"ק ובבורסת תל אביב, מעסיקה במטה המרכזי בפתח תקווה כ-300 עובדים, המאכלסים 3 בניינים בפארק דניב (שם גם שוכן מטה של תנובה) ברח' יגיע כפיים 21. "אנו מרוצים מהתוצאות שלנו, המשקפות צמיחה מתמשכת בהכנסות ושיפור ב-EBITDA", מסר עדי צפדיה, מנכ"ל החברה. "הביצועים שלנו מראים כי אנו מצליחים להגדיל נתח שוק, ולנצל הזדמנויות עסקיות בשווקי הקצה בהם אנו פועלים".

משרדי גילת לווינים בפתח תקווה
משרדי גילת לווינים בפתח תקווה

גילת לווינים פתח תקווה על המפה

עוד ב-טכנולוגיה

תדיראן טקס ראש השנה 2023

צפו: תדיראן אירחה כ-200 איש לטקס הרמת כוסית ראש השנה במשרדים בפתח תקווה

החברה, שמשרדיה הראשיים ברח' רבניצקי בסגולה, קיבלה את פניהם של בכירים בעירייה, ביניהם ראש העיר רמי גרינברג, ראש מנהלת העסקים והייטק שלמה בנימין, מהנדס העיר, איציק אוז'לבו ועוד רבים מאנשי הקהילה העסקית בעיר. בטקס הרימו כוסית ונשאו דברים, ביניהם, המנכ"ל והבעלים משה ממרוד, שאמר: "פתח תקווה היא עיר הברכה שלנו. מאחל שנמשיך לצמוח כאן".

המשך קריאה »

סייברארק: בקרוב יוקם מרכז בפתח תקווה שייתן מענה למתקפות סייבר בבינה מלאכותית

CyberArk, חברת הסייבר הישראלית-בינלאומית, שמשרדיה הראשיים נמצאים בקריית אריה, מדווחת כי הצורך להקמת המיזם, אליו מגייסת החברה בימים אלה מדעני נתונים, נולד בעקבות כך ש-93% מאנשי אבטחת המערכות, צופים כי בשנה הקרובה יותקפו באמצעים של בינה מלאכותית. פרץ רגב, מנהל מוצר ראשי: "תחום ה-AI – יא שלב טבעי באסטרטגיית המוצרים שלנו".

המשך קריאה »
חברות מסחריות בקמפיין שלטי חוצות בשיתוף עם עיריית פתח תקווה

פנגו, תדיראן, גילת, הדיה, לקסוס ואליין – חברו לעיריית פ"ת בקמפיין שילוט מאסיבי

החברות הפתח תקוואיות, הקטר של העיר, שיתפו פעולה עם העירייה במהלך שנועד לחזק את המיתוג של שני הצדדים עם הסלוגן: "גם הם בחרו בפתח תקווה" – כשברקע תמונות צוות של אנשי החברות מחייכים. לכל חברה הקצו שלטים, שפוזרו בעיקר באזורי התעשייה ובאזורים המסחריים של העיר, על הדרכים הראשיות ובצמתים מרכזיים. בפ"ת 10,000 חברות עם מעל ל-200 אלף עובדים – והיד עוד נטויה

המשך קריאה »
הכר את העובד - פתח תקווה NEWS

חדש בפתח תקווה NEWS: "הכר את העובד" – צפו באנשי ההייטק והטכנולוגיה של העיר

על פי הערכות של מינהל העסקים וההייטק בעירייה, יש לא פחות מ-200 אלף אנשים שעובדים במשרדי העיר, מתוכם כ-50 אלף בתעשיית הטכנולוגיה וההייטק המפותחת של פתח תקווה. חלק גדול מהם גם גרים בעיר עם משפחותיהם וחיים בה. אבל מה? לא כולם מכירים אותם – ובטוח לא מכירים את כולם. בשביל זה אנחנו כאן – במדור חדש שיתנו לכם הצצה לעובדים מעניינים וגם למשרדים, הלא פחות מעניינים.

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading