מסעדת אחלה אחרי השריפה

שריפה פרצה במסעדת אחלה ברח' גיסין. הבעלים: "נזק קל, המסעדה תיפתח בחמישי"

תושבי שכונת אם המושבות והסביבה התעוררו לריח עשן בעקבות שריפה שפרצה בשעת בוקר מוקדמת במסעדת הבשרים הותיקה. למרבה המזל, תחנת כיבוי האש השכונת כמה עשרות מטרים משם, הגיבה במהירות והכבאים השתלטו על מקור האש וכיבו את השריפה, תוך פיזור העשן, במספר דקות וללא נפגעים ועם נזק קל. 

ביקרנו במקום כ-3 שעות אחרי השריפה ועדיין היה באיזור ריח שרוף. לפי כמויות הסבון והמים, נראה שהמסעדה נוקתה בצורה יסודית, אך בעומקה, באיזור המטבח, עדיין היה אפשר להבחין בכתמי פיח. במקום שהו מספר אנשי מקצוע שטיפלו בנזקים. 

לדברי גבי, הבעלים של המסעדה, ששהה במקום כשביקרנו, מדובר בשריפה שפרצה בארובה של המסעדה באיזור המטבח. "זה משמיים", אמר והצביע למעלה. "יש נזק קל ונעשה את כל המאמצים לטפל בזה היום, על מנת להכשיר את המסעדה לקבלת סועדים כבר מחר".

כזכור, בתחילת השבוע דיווחנו לכם על שריפה שפרצה במסעדת "המקדש" בקריית אריה, שם עובד המסעדה נפגע מכוויות בדרגה בינונית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-אוכל ובילויים

הקרנת הסרט "הדרבי האחרון - שעריים X מרמורק" ופאנל יוצר ושחקנים במרכז תרבות שושנה דמארי ב-1 בנובמבר

הקרנת הסרט "הדרבי האחרון – שעריים X מרמורק" ופאנל יוצר ושחקנים במרכז תרבות שושנה דמארי ב-1 בנובמבר

הקרנת הסרט "הדרבי האחרון – שעריים X מרמורק" ופאנל יוצר ושחקנים – ביום ראשון, 1 בנובמבר, בשעה 19:30, בתיאטרון שושנה דמארי בפתח תקווה. מכבי שעריים והפועל מרמורק – הדרבי של רחובות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading