חומוס אליהו פתח תקווה - מבט מבחוץ

צפו: חומוס אליהו פתח תקווה נפתח ב"דאן טאון" ומחכה לאלפי עובדים ב-ב.ס.ר סיטי

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

הרשת, שמונה יותר מ-70 סניפים, מיקמה את הסניף החדש שלה בצנטרום העסקי של פתח תקווה בלוקיישן אסטרטגי. מאות אלפי שקלים הושקעו בחומוסייה, שמנסה למתג את עצמה יותר כמסעדה. כרגע בתקופת הרצה, אבל מצפים בכליון עיניים לחודשים הבאים בהם המתחם יתאכלס במאות בעלי עסקים ובעלי עסקים ואורחיהם. בעלי הסניף: "מחכים להמונים שיבואו לטעום את החומוס שלנו".

מתחם האוכל והקניות "דאן טאון" בב.ס.ר סיטי מתמרק לקראת פתיחת כל החנויות והמסעדות. כשקפצנו לבקר, גילינו שאחת מהמנות הראשונות שיוצאות מהמתחם, היא "חומוס אליהו", רשת החומוסיות הגדולה (והבעלים אף אומרים – "בעולם"), שהיא למעשה המוסד הקולינארי הראשון שנפתח ב"דאן טאון", שאמור להכיל עוד מסעדות רבות, שצפויות להאכיל את העובדים הרעבים והמבקרים במתחם.

צפו בביקור ביום הפתיחה של חומוס אליהו פתח תקווה

80 מ"ר, 35 סועדים בו זמנית

גודלו של הסניף, בו הושקעו לדברי הזכיינים, אלעד שטרית ומתן פירו, מאות אלפי שקלים, הוא כ-80 מ"ר בפנים ועוד מקום בחוץ, שאמור להכיל כ-15 שולחנות. ב"חמוס אליהו" פתח תקווה מציינים שהמסעדה יכולה להכיל כ-35 סועדים בו זמנית. כלומר, אם תהיה תפוסה מלאה של המסעדה בכל יום (ולכך הם מצפים כשייבנו הבניינים) – זה אומר מאות סועדים ביום. 

ב"חומוס אליהו" כמובן בונים על ההזמנות באונליין (עוד מעט סוגרים עם תן ביס + וולט), לכל המפונקים שלא יהיה להם כוח לרדת מהמשרדים למטה, או כאלה שעובדים רחוק. להערכתם, כשהמסעדה תתבסס, חצי מההזמנות יהיו באונליין או טייקאווי. הם גם בונים על אוכלוסייה שתגיע לאכול חומוס שלא קשורה למתחם ב.ס.ר סיטי – כמו אלה מגולדן טאוורס שממול.

האטרקציה: הסלטים של חומוס אליהו

התחילו ביוקנעם והגיעו לפתח תקווה

כשביקרנו במקום, בדיוק סעדו שרוליק פינטו ואייל טל, מנהלי הרשת. הם סירבו להתראיין, אבל נראו שמחים ומאושרים לקראת ההשקה ואופטימיים מאוד לקראת ה"בוסט" שהולך להיות. הזמנה עסקית חומוס פול גרגרים ואפשר (בפה מלא), להגיד שהמנות בהחלט עמדו בסטנדרט ואף יותר והן חיפו על קצת קשיים בהזמנות ובמלצרות. (סולחים, חבלי לידה). בהקשר הזה, ציין שטרית כי למרות שהם בתקופת הרצה, "אנחנו קוראים לכל מי שרוצה לעבוד אצלנו – מלצרים, טבחים, מנהלי משמרות ועוד – להגיע להתרשמות".

למי שלא מכיר את ההסטוריה, נספר שהרשת נפתחה על ידי הבעלים "אליהו" (כך הוא ממותג באתר האינטרנט של הרשת) בשנת 2008 ביוקנעם, בדרך למסע אחר החומוס המושלם. החומוסייה הצליחה מאוד ולאחר עשור וחצי הפכה לרשת שמונה כ-70 סניפים בכל רחבי הארץ. ברשת מתגאים בחומרי הגלם המשובחים ובתוספת הטחינה הייחודית של אליהו, שמן זית ישראלי – מקומי  ותבלינים ארומטיים שנשמרו בסוד.

עוד מקור לגאווה, לפי מנהלי הרשת, הם הסלטים, שלא רואים בכל חומוסייה מבחינת המגוון העשיר. אגב, אותם סלטים, נמכרים במבצע של 3 סלטים ב-50- שקלים בימי שישי: חומוס, טחינה, סחוג ירוק, חציל בטחינה, סלט פלפלים חריפים, סלק וגזר. שעות הפתיחה בימי חול הם 10:00 עד 19:00 ובימי שישי מ-9:00 עד 16:00. בשבת – סגורים. 

מתן פירו - מבעלי הרשת
מתן פירו - מבעלי הרשת
אייל טל מימין ושרוליק פינטו משמאל - מנהלי הרשת
אייל טל מימין ושרוליק פינטו משמאל - מנהלי הרשת

עוד בפתח תקווה

סניף פאזל בורגר פתח תקווה

צפו: פאזל בורגר ( PUZZLE BURGER) פתחה סניף בסגנון "מחתרתי" בפתח תקווה

הסניף השישי של הרשת, אחרי תל אביב (עזריאלי ואיכילוב), קרית אונו, חולון וראשון לציון, נפתח לפני שבועיים בהשקה שקטה וכבר עושה באזז בקרב תושבי העיר חובבי ההמבורגרים. הקונספט הוא "בר בורגר", אבל עם איכות והקפדה של מסעדה. המחירים סטנדרטיים (בין 47 ל-79 ש"ח למנות/ארוחות של הספיישלים) וההגשה מתובלת עם הרבה נדיבות ולארג'יות עם ניחוח אישי.

המשך קריאה »
אירוע ווליום בפארק פתח תקווה

מחממים את הקיץ: שלום חנוך, שרית חדד ועדן בן זקן צפויים להופיע בפארק הגדול

העירייה מסרה את לו"ז ההופעות הצפוי לאירוע "ווליום בפארק" – סופסוף בלי הגבלות ובלי מסיכות (עד הודעה חדשה). האירוע יתקיים בין ה-12 ל-14 ליולי (ימים שלישי, רביעי וחמישי), כשהשעות 16:30-19:30 יוקדשו (חינם) לילדים ומשפחות וב-20:30 פתיחת שערים להופעות הזמרים (ב-30 ש"ח לכרטיס). גרינברג במסר לקראת הקיץ: "מקלים על ההורים".

המשך קריאה »
QBAR פתח תקווה קיו בר - בר מזרחי

ב-QBAR פתח תקווה נערכים לקראת בני נוער בקיץ, אבל גם חושבים על המונדיאל בחורף

במותג הפתח תקוואי בתחום ברי הספורט והגיימינג, מנצלים את העובדה, שגביע העולם 2022, יערך באופן חד פעמי דווקא בדצמבר ובונים על תפוסה גבוהה בחופשה של הטינ-אייג'רים, מתוך הבנה שהם יעדיפו לשחק פלייסטיישן במקום עם אווירה, במקום להיתקע בבית עם אמא על הראש. בתכנון: פעילויות מאורגנות בשיתוף העירייה. בר מזרחי, בעלים: "קורא לכל בני הנוער בעיר לבלות אצלנו".

המשך קריאה »
מתחם גיסין Giss-in

סקירה: במתחם החדש Giss-in אם המושבות נערכים לפתיחה כוללת. מי פתח ומי בדרך?

מרכז האוכל המדובר של העיר, צובר תאוצה ומביקור במקום היום עולה, כי כל העסקים נמצאים בשלב כזה או אחר לקראת הפתיחה, או שכבר פתחו את שעריהם לקהל הלקוחות. בחנויות ובמסעדות עובדים במרץ, מתקינים שלטים, מחברים לחשמל ועושים הכנות אחרונות לקראת פתיחה רשמית. מי שאמורים לתת את האות לפתיחה הוא "זד מרקט" – שוק איכרים ישראלי ענק, שמכוון להיפתח כבר החודש

המשך קריאה »
נגישות

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading