QBAR פתח תקווה קיו בר - בר מזרחי

ב-QBAR פתח תקווה נערכים לקראת בני נוער בקיץ, אבל גם חושבים על המונדיאל בחורף

במותג הפתח תקוואי בתחום ברי הספורט והגיימינג, מנצלים את העובדה, שגביע העולם 2022, יערך באופן חד פעמי דווקא בדצמבר ובונים על תפוסה גבוהה בחופשה של הטינ-אייג’רים, מתוך הבנה שהם יעדיפו לשחק פלייסטיישן במקום עם אווירה, במקום להיתקע בבית עם אמא על הראש. בתכנון: פעילויות מאורגנות בשיתוף העירייה. בר מזרחי, בעלים: “קורא לכל בני הנוער בעיר לבלות אצלנו”.

ב- QBAR, או בעברית קיו בר, בר הספורט-גיימינג החדש, שחוגג בימים אלה יום הולדת שנה, לא מתרגשים שקם להם החודש מתחרה (COACH ברח’ מוטה גור), בתחום בו היה להם בלעדיות בעיר. מבחינתם זה רק מראה על הדרישה שיש לסוג בילוי יחסית חדש ונישתי בארץ. מה שנותן ל-QBAR יתרון ענק, זה שהוא נמצא במיקום הכי אסטרטגי בעיר לאוהדי הספורט – באצטדיון המושבה, בדרך שלמה שמלצר.

צפו בביקור ב-QBAR (קיו בר) פתח תקווה

בר מזרחי, בעלים QBAR

בביקורינו במקום פגשנו את הבעלים בר מזרחי, שיחד עם אביו אלון (לא האוירון), הקימו את ה-QBAR ואת הביליארד בר “גולד אנד בול”, שגם הוא נמצא באצטדיון המושבה. הם עדיין בסוג של אופוריה מהאירוע המפוצץ האחרון שהתקיים במקום, גמר ליגת האלופות, שזימן לבר לא פחות מ-500 אוהדים ליברפול (שצהלו לפני והרבה פחות אחרי) – ישראלים ותיירים. 

אבל עכשיו פגרה. קצת יותר שקט וזה הזמן הכי טוב להתכונן. ב-QBAR לא שוקטים על השמרים וכבר הכינו תכנית להעסיק את בני הנוער בחופש הגדול, כשהמקום ייפתח להם בין 16:00 ל-20:00 כל יום. בשיתוף ובסבסוד העירייה יארגנו פעילויות שונות, שיתנו ערך מוסף, מעבר לחווית הפלייסטיישן (כמובן שבירה ואלכוהול יהיו מחוץ לתחום).

קהל שמגיע למשחקים באצטדיון המושבה - הוא אחד מקהלי היעד של ה-QBAR
קהל שמגיע למשחקים באצטדיון "שלמה ביטוח"- הוא אחד מקהלי היעד של ה-QBAR

בונים על בית"ר וקטאר

“אנחנו קוראים לבני הנוער לבוא אלינו בקיץ ולא להשתעמם בבית בחופש הגדול”, אומר מזרחי הבן. “מעבר לזה כמובן לוטשים עיניים למונדיאל, שיהיה אירוע אחד גדול ומתמשך מבחינתנו”. יש לציין, כי המונדיאל ייערך בקטאר, ששעון הזמן שלה זהה לישראל, כך שהמשחקים יוקרנו בשעות הכי אטרקטיביות שיכולות להיות – ויעשו לכל אוהדי הכדורגל שיגיעו ל-QBAR חודש חם.

בעונה שעברה נהנו ב-QBAR מהכנסות גבוהות בזמן משחקי ליגת על אטרקטיביים, בעיקר באלה שבהן היו מעורבות הקבוצות הגדולות כמו מכבי חיפה, מכבי תל אביב, הפועל תל אביב, הפועל באר שבע ובית”ר ירושלים. למרות ששוב שתי הפתח תקוואיות ישחקו בלאומית, מה שיכול אולי לנחם את ה-QBAR, זו העובדה שבית”ר ירושלים צפויה לשחק את משחקי הבית הראשונים שלה במושבה (בעקבות המכביה בטדי).

לא רק בקטאר מחכים למסי - גם ב- QBAR
לא רק בקטאר מחכים למסי - גם ב- QBAR

QBAR (קיו בר) פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

טיפולי לייזר לעיצוב הגוף בפתח תקווה

טכנולוגיות לייזר באסתטיקה רפואית: איך הן משתלבות בטיפולים לעיצוב הגוף?

בשנים האחרונות טכנולוגיות מבוססות לייזר הפכו לחלק משמעותי מעולם האסתטיקה הרפואית. אם בעבר הציבור קישר לייזר בעיקר להסרת שיער, כיום נעשה שימוש באנרגיית לייזר גם במגוון רחב של טיפולים נוספים: מיצוק עור, שיפור מרקם, טיפול בסימני גיל ולעיתים גם כחלק מהליכים לעיצוב אזורי גוף שונים.
עם זאת, חשוב להבין שלייזר אינו “פתרון קסם” ואינו מתאים לכל מצב או לכל מטופל.

המשך קריאה »
הימורים ספורט פתח תקווה

לא רק מזל: מה קורה במוח כשהימור הופך להתמכרות?

בעולם שבו אפליקציות הימורים זמינות בלחיצת כפתור, פרסומות להימורי ספורט מופיעות כמעט בכל פלטפורמה דיגיטלית והאפשרות “להימור קטן” הפכה לנורמטיבית עבור רבים, כאשר הגבול בין בילוי מזדמן לבין דפוס בעייתי נעשה מטושטש יותר.
עבור חלק מהאנשים ההימור נשאר חוויה חד־פעמית או תחביב נקודתי. אצל אחרים, הוא מתחיל לתפוס מקום גדול יותר ויותר בחיים. לא תמיד בגלל סכומי הכסף עצמם, אלא בגלל הריגוש, הציפייה והתחושה שאולי הפעם זה יקרה.

המשך קריאה »
פיצטה קרית אונו פתח תקווה

פיצטה (PIZZETTA) קרית אונו משנה פנים – ומפנקת את פתח תקווה NEWS בקינוח חינם (וידאו)

הפיצרייה המוכרת, אצל השכנה הדרומית, ברחוב רפאל איתן 1, עברה מתיחת פנים והפכה למסעדה איטלקית מלאה עם תפריט שף, קוקטיילים ועיצוב חדש. מחפשים מקום לאירוע קרוב לבית או סתם ערב טעים? הנה כל הפרטים – וגם ההטבה המיוחדת שלנו.

המשך קריאה »
הצגת ג'ינג'י פתח תקווה

הילד ההרפתקן של ישראל מגיע לכפר גנים פתח תקווה: “ג’ינג’י” של תאטרון השעה במופע חדש

סדרת הספרים האייקונית של גלילה רון־פדר־עמית נוחתת במרכז הפיס לתרבות ע”ש עופרה חזה ברחוב בן גוריון 22, בעיבוד בימתי חדש של תיאטרון השעה הישראלי. “תעלומה בלשית, חברות, הומור והרבה דמיון בהצגה שתיקח גם את ההורים בחזרה לילדות”, מבטיחים בתאטרון. מחיר כרטיס במקפ”ת: 55 ש”ח בלבד. רק 13.68% מהכרטיסים באולם נמכרו/תפוסים נכון לפרסום הכתבה

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading