מורן דוקרקר - עידן 2000 פתח תקווה

ביקור: רשת הצעצועים "עידן 2000" פתחה סניף ענק במתחם "דן טאון" בב.ס.ר סיטי פתח תקווה

בשקט-בשקט, כבר יותר מחודש, החנות הגדולה (400 מ"ר) פתוחה ללקוחות. זהו הסניף ה-40 של הרשת (והראשון בפתח תקווה), שפרוסה על פני כל הארץ (מאילת עד נהריה) ועכשיו גם הגיעה לעיר המושבות עם סניף בלוקיישן האטרקטיבי של מתחם הקניות החדש. מורן דוקרקר, בעלת החנות: "החלטתי להביא את חנות הצעצועים הכי יפה לפתח תקווה".

 עונת הקיץ מזמנת לילדים שלנו הרבה זמן פנוי. אז נכון שהסלולר (והמשחקים שבו), מן הסתם, ימלאו את הזמן הזה, אבל שווה לחשוב על אופציות משחק ושעשוע קצת מגוונות יותר לחופש הגדול. ב"עידן 2000" בונים על קהל שלא רק מחפש משחקי חשיבה, צעצועי התפתחות, צעצועי דמויות (סמי הכבאי, סוניק), לגו, פליימוביל, פאזלים ובובות, אלא גם אופניים, בימבות בריות מכוניות על שלט ואפילו רחפנים לילדים.

צפו: ביקור בחנות "עידן 2000" בפתח תקווה

20% הנחה על בריכות אינטקס במבצע קיץ

אותנו מיד עניין מהו המוצר היוקרתי (שלא לומר, היקר ביותר בחנות) ומצאנו את בריכת אינטקס גדולה על עמודים, שמחירה הרגיל עומד על כ-5000 ש"ח ואילו ב"עידן 2000", לקראת הקיץ, יוצאים במבצע אטרקטיבי ומוכרים אותה בכ-4000 ש"ח. "המחירים שלנו יחסית ברצפה ביחס לחנויות דומות אחרות", מדגישה מורן דוקרקר, בעלת החנות, תושבת מודיעין. "מעבר לזה, מדובר בסניף דגל של הרשת עם קונספט חדש – הן מבחינת הגודל והן מבחינת המבחר".

מביקור במקום עולה שהמבחר באמת ענק, כיאה לרשת הצעצועים הגדולה ביותר בארץ. הרשת גדלה עוד יותר, לאחד שבעליה, ציון חזן ושי סבג, בלעו את המתחרה הראשי "כפר הצעצועים", לפני שנתיים וחצי בעסקה מהדהדת של עולם הצעצועים והמשחקים הישראלי. הרשת, שהוקמה עוד ב-1997, פועלת בשיטת הזכיינות ולדוקרקר, אין ספק לגבי הפוטנציאל המסחרי של הסניף הפתח תקוואי.

מחפשים מוכרים צעירים (מגיל 18)

"אנחנו כעת בתקופת ההרצה", היא מציינת. "בינתיים מחכים ומצפים לכך שכל מתחם "דן טאון" ייפתח ובמקביל יתחילו להיכנס המשרדים במגדלי ב.ס.ר סיטי". דוקרקר בינתיים עוסקת בעיקר להכין את החנות לקראת סיום שלב ההרצה. בפתיחה היא מבטיחה אירוע מלהיב עם טל מוסרי, הפרזנטור, יחד עם כוכבי ילדים נוספים. 

בין היתר, היא כמובן מחפשת עובדים, בעיקר בתחום המכירות. "מתאים גם לגילאי 18. קוראת לצעירי פתח תקווה להגיע לסניף ולהגיש מועמדות לעבודה אצלנו. אנחנו מחפשים עובדים מסורים עם ראש גדול, כי חשוב לנו חווית השירות וגם כאלה שיוכלו לתפעל מכירה של מגוון המוצרים שיש לנו". 

עידן 2000 פתח תקווה על המפה

עוד ב-חנויות

X30 בגדים

לא רואים רצפה: טירוף קניות בחנות הבגדים X30 בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה (וידאו)

יומיים בלבד לפני החג, חנות אופנת הבגדים הצנועים למגזר במתחם העסקים והמסחר הכי גדול בעיר, רושמת עומסים חסרי תקדים, שהפתיעו גם את הבעלים, אורן עמר, שמסר: "בימים האחרונים מכרנו למעלה מ-5000 פריטים בחנות ובאונליין". מחירי הבגדים נעים בין 40 ל-100 ש"ח

המשך קריאה »
רמי גרינברג עם נשות ויצו - ביגודית פתח תקווה

לא צריך את הקניון: ביגודית חדשה של ויצו נפתחה ברחוב גוטמן בפתח תקווה

לאחר עשרות שנים ברחוב שפירא, רשת הביגודית של ויצו מתחדשת ופותחת חנות יד שנייה חדשה ברחוב גוטמן בעיר. ההכנסות מהמכירות מוקדשות לפעילות חברתית למען נשים, נערות וילדים במעגל האלימות במשפחה. כל הפרטים על המיקום החדש והחגיגי.

המשך קריאה »
סופר חביב פתח תקווה

חביב במקום היפר דודו: סופרמרקט חדש, מרווח ומתקדם נפתח ברחוב בן דרור בפתח תקווה

סניף חדש ומושקע של רשת "סופר חביב" נפתח לאחרונה ברחוב בן דרור 4 (במתחם תחנת הדלק), בצמוד לשכונות אם המושבות, נווה דקלים ומגרש האימונים של מכבי פ"ת. הסניף החדש, שמחליף את "היפר דודו" המיתולוגי, משתרע על פני כ-700 מ"ר ולדברי הרשת מביא עמו בשורה טכנולוגית משמעותית לעומת קודמו: קופות חכמות עצמאיות בטכנולוגיית Scan&Go. כל מבצעי ההשקה של הסניף – בפנים

המשך קריאה »
מבצעים קניון סירקין קניון הגדול פתח תקווה

סוגרים פינה לחג בעופר הקניון הגדול וסירקין פ"ת: כל מתנה ב-25 שקלים בלבד

שוברים את הראש מה לקנות למארחים ולמשפחה מבלי לקרוע את הכיס? החל מה-1 בספטמבר, כמיעט המסורת, יציעו עופר הקניון הגדול ועופר סירקין בפ"ת מאות מתנות שוות ממגוון רשתות מובילות ב-25 שקלים. הקמפיין, בכיכובן של עדי אשכנזי ויעל שלביה, מבטיח מתנות משתלמות מיד אחרי ההוצאות הכבדות של החופש הגדול. כל הפירוט:

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading