א.ל.מ מוצרי חשמל - הקניון הגדול בפתח תקווה

צפו: הסניף של א.ל.מ מוצרי חשמל בקניון הגדול פתח תקווה ירד קומה וחידש את פניו

החנות המשודרגת נפתחה לפני מספר שבועות קומה מינוס 1, במיקום אסטרטגי בין רמי לוי בשכונה לסניף ארומה. הסניף המחודש משתרע על שטח של כ-350 מ”ר וכולל היצע רחב של מוצרים דיגיטליים ואלקטרוניים מהמתקדמים בעולם: סמארטפונים, לפטופים, טאבלטים ושלל מוצרים נוספים. היום צוין סיום מבצע “קרנבל החשמל” וברשת מבטיחים מבצעים נוספים. 

הסניף המחודש בקניון מצטרף לסניפים נוספים שחידשה א.ל.מ. בשנה האחרונה כחלק מאסטרטגיית ההתרחבות, הצמיחה והתחדשות של הרשת, וביניהם: מודיעין, רמת אביב, אילת, נתניה, ראשון לציון ורגבה. רשת א.ל.מ חשמל ואלקטרוניקה, שהוקמה ב-1978, מפעילה כיום 43 סניפים ברחבי הארץ ומוכרת מגוון רחב של מוצרי חשמל לבית: מהמטבח לסלון, מניקיון דרך מיזוג אוויר, טיפוח ויופי, סלולר ועוד.

צפו בהצצה לסניף החדש של א.ל.מ בקניון הגדול בפתח תקווה

כל המוצרים שנמכרים בסניפי רשת א.ל.מ, מיובאים לארץ ע”י יבואנים רשמיים, שמענקים אחריות רשמית. בסניפי רשת א.ל.מ נמכרים מוצרים ממגוון היצרנים והמותגים המובילים בעולם, ביניהם: Samsung ,  SIEMENS ,Electrolux , constructa   ,AEG, BOSCH, Haier, SHARP, LG  ורבים נוספים. 

לרוכשים מסכי סמסונג מדגמים QN700B ,QN800B ,QN900B מובטח חבילת חבילת VIP הכוללת הובלה והתקנה למוצר במעמד אחד וללא תוספת תשלום, ובנוסף שירות פרימיום למוצר ל-3 שנים מעבר לשנת האחריות הניתנת עפ”י דין. הרשת מסרה לפתח תקווה NEWS, כי המבצע תקף עד 30.7.22 או עד גמר המלאי לפי המוקדם.

מנכ"ל רשת א.ל.מ מוצרי חשמל אורי להב (מימין) יחד עם עומר אוגולניק, מנכ"ל קניוני עופר - בפתח הסניף החדש בקניון הגדול בפתח תקווה
מנכ"ל רשת א.ל.מ מוצרי חשמל אורי להב (מימין) יחד עם עומר אוגולניק, מנכ"ל קניוני עופר - בפתח הסניף החדש בקניון הגדול בפתח תקווה. צילום: עומר שי

סניף א.ל.מ מוצרי חשמל פתח תקווה על המפה

עוד ב-מדור STARS פתח תקווה

פיצה סטאר פתח תקווה

מוסד של טעם: סיפור ההצלחה של צ’יקו זוהר ואימפריית הטעמים “פיצה סטאר” בפתח תקווה

כבר מעל שני עשורים שרחוב פפר יוסף 9 הוא מוקד עלייה לרגל לחובבי פחמימות איכותיות. עם בצק אוורירי, רוטב סודי ותפריט איטלקי עשיר – השף צ’יקו זוהר מוכיח שלעשות אוכל עם נשמה זו אומנות. פגשנו את האיש מאחורי הטאבון הכי לוהט בעיר.

המשך קריאה »
JB י. בירותי אולם תצוגה עיצוב הבית

מה הופך אולם תצוגה לכתובת אמיתית לעיצוב הבית – הסיפור של JB י.בירותי

מי שנכנס לתהליך של שיפוץ או בנייה מגלה מהר מאוד שהשלב הכי מבלבל הוא לא תמיד העבודה עצמה, אלא דווקא הבחירות העיצוביות. פתאום צריך להחליט על כיור לאמבטיה, ברז למטבח, ארון, חיפוי, אריחים, אסלה ופרטים קטנים נוספים שבסוף יש להם השפעה עצומה על מראה הבית והווייב שמתקבל כשנכנסים אליו.

המשך קריאה »
ניהול תזרים מזומנים פתח תקווה

איך לנהל תזרים מזומנים בעסק בלי לחיות בתחושת מרדף תמידית?

ניהול תזרים מזומנים הוא אחד הנושאים הפחות נוצצים בניהול עסק, אבל בפועל הוא מה שמפריד בין עסק שמתקדם בביטחון לבין עסק שמרגיש כל הזמן שהוא רודף אחרי עצמו. לא משנה אם מדובר בעסק קטן, חברה בצמיחה או עסק ותיק עם מחזור פעילות גבוה, הכנסות לבדן אינן מספרות את כל הסיפור. השאלה החשובה באמת היא מתי הכסף נכנס, מתי הוא יוצא, ומה נשאר בקופה ברגעים שבהם צריך לקבל החלטות.

המשך קריאה »
תכנון מס בירושה

תכנון מס בירושה: כיצד להעביר ולחלק רכוש במינימום עלויות משפטיות וכלכליות

סוגיית העברת הרכוש הבין-דורי מעסיקה משפחות רבות בישראל. כאשר אדם הולך לעולמו ומותיר אחריו נכסים, מקרקעין, כספים וזכויות פיננסיות, עולה מיד השאלה כיצד יחולק העיזבון בין היורשים החוקיים או בין הזוכים על פי צוואה. מעבר להיבטים הרגשיים והפרוצדורליים הכרוכים בקבלת צו ירושה או צו קיום צוואה, קיימת זירה מורכבת ולא פעם יקרה מאוד: זירת המיסוי.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]