ראש עירייה ו-3 ממקורביו עוכבו ע”י המשטרה בחשד לעבירות מרמה והפרת אמונים

לפי דיווח של המשטרה, חוקרי היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח”ה) בלהב 433 עיכבו הבוקר (ב’)  את איש הציבור, יחד עם 3 ממקורביו, המעורבים על פי החשד, בביצוע עבירות של מרמה והפרת אמונים, סחיטה באיומים, שימוש לרעה בכוח המשרה, מתן שוחד וקשירת קשר לביצוע פשע. בינתיים לא נמסרו פרטים נוספים. 

חקירת המשטרה החלה לפני כשנה בעקבות תלונה לפיה איש הציבור דרש את פיטוריהם מעבודה, או הרחקה מתפקיד של מתנגדיו, או של בני משפחתם, והציב זאת כתנאי להעברת תקציבים למוסדות המעסיקים אותם ומתוקצבים על ידי הרשות. החקירה מלווה על ידי המחלקה הכלכלית בפרקליטות המדינה. 

שלושת מקורביו של איש הציבור, חשודים כמי שפעלו בשליחותו, כדי לממש את רצונו וכוונותיו.

עוד ב-מהנעשה בעיר

אולפני פודקאסט SPEAKERS ספיקרס פתח תקווה

מדד גוגל קובע: אולפני הפודקאסט SPEAKERS מפ”ת במקום ה-1 בישראל

נתונים חדשים מתוך דירוג אולפני הפודקאסטים מציבים את “ספיקרס” (SPEAKERS), הממוקמים ברחוב המגשימים 24 בעיר, בפסגת הרשימה עם נתון חסר תקדים: ציון 5 עגול ומושלם המבוסס על לא פחות מ-175 ביקורות. הציוד מקצועי, האווירה מחשמלת, השירות והיחס אישי, הם רק חל מהסיבות לביקורות הטובות של הגולשים.

המשך קריאה »
ל"ג בעומר פתח תקווה

בצל הרוחות: איפה אפשר להדליק מדורות ל”ג בעומר בפ”ת? גרינברג: מי שלא חייב להדליק. שלא ידליק

לקראת ערב ל”ג בעומר, עיריית פתח תקווה מפרסמת את רשימת השטחים המאושרים להדלקת מדורות ברחבי השכונות. בעירייה מדגישים: “יש לחגוג באחריות ובבטיחות, ולהישמע להנחיות כדי לשמור על בריאות הציבור והסביבה”. כל הפרטים שאתם צריכים לדעת

המשך קריאה »
ראש העיר רמי גרינברג עם משפחת זלקה

עשרות משתתפים הגיעו להנחת אבן הפינה להיכל ספורט לזכרו של ימנו (בנימין) זלקה ז”ל

במסר חד וברור נגד אלימות, קיימה היום (שישי, 1.5) עיריית פתח תקווה, טקס מרגש ברחוב דוד שמחי. משפחתו של ימנו, שנרצח בכפר גנים ג’ על ידי חבורת נערים בערב יום העצמאות, זעקה בטקס: “דורשים שישפטו את הרוצחים כמו בוגרים”. ראש העיר רמי גרינברג הבטיח: “נעשה הכל כדי למנוע את מקרה האלימות הבא”.

המשך קריאה »
עצמאות 2026

עדכון: האם בכל זאת יתקיים אירוע עצמאות מרכזי בפתח תקווה? גרינברג: “הנושא נבדק”

לאחר שהודיע כי אירוע הענק המרכזי מבוטל בעקבות היערכות המשטרה, ראש העיר רמי גרינברג מעדכן כי ייתכן שינוי של הרגע האחרון. בינתיים, התוכנית המקורית כוללת במות קטנות ואירוע צעירים.
חגיגות יום העצמאות בפתח תקווה ממשיכות לייצר כותרות. למרות ההודעה המקורית כי לא יתקיים אירוע עצמאות גדול ומרכזי בעיר (למרות הסרת המגבלות שאפשרה זאת), נרשמת כעת התפתחות שעשויה לשנות את התמונה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading