פורים בפתח תקווה

צפו: איפה הכי כדאי לקנות תחפושת לפורים? ביקרנו ב-4 חנויות גדולות בפתח תקווה

נותרו רק שמונה ימים לחג ומי שעוד לא התארגן על תחפושת, כדאי שיתחיל להזדרז. בחנויות מדווחים על תכונה ערה במיוחד השנה, כי למי שלא זוכר, בפורים 20,21 וגם 22, החגיגות היו בצל הקורונה, כשהמסכות שחבשנו לא היו פורימיות. את הביקור ביצענו בחנויות חדשות, שעבור כולן זהו פורים ראשון: הסטוק, פאן סיטי ועידן 2000 בעמי ב.ס.ר סיטי וכפר השעשועים בפינסקר-גיסין. המחירים והפרטים בפנים.

אם יש משהו שיכול לתסכל בחג פורים, זה כאב הראש הקבוע – איזו תחפושת לקנות הפעם? ההחלטה הצרכנית הזאת טומנת בחובה שיקולים רבים: מה הטרנד, מה המחיר, למה החברים מתחפשים, למה התחפשנו בפורים הקודם והכי חשוב – כמה זה עולה. מה שאולי יכול להקל על ההחלטה, זה ללכת לחנות גדולה עם מגוון רחב של מוצרים ומחירים.

צפו: ביקור פורים ב"הסטוק", "פאן סיטי", "עידן 2000" ו"כפר השעשועים"

ברוח התקופה: שוטרים וחיילים ב"כפר השעשועים דרום"

זה המכנה המשותף של החנויות בהן ביקרנו: "הסטוק", "עידן 2000" ו-"פאן סיטי" – שכולן נפתחו בשנה האחרונה במתחם עמי ב.ס.ר סיטי וחנות "כפר השעשועים דרום", שנפתחה לפני כשלושה חודשים בשכונת אם המושבות-קרול (פינת גיסין-פינסקר). בעוד שבעידן 2000 ובכפר השעשועים, אפשר למצוא תחפושות שלמות (קומפלט), ב"סטוק" וב"פאן סיטי", הדגש הוא יותר על אביזרים, שבאמצעותם אפשר להרכיב תחפושת בהתאמה אישית.

מהבדיקה עולה שבפתח תקווה לא צריכים לקרוע את הכיס כדי להתארגן על תחפושת יפה, בטח אם מסתפקים באביזרים. נכון שתחפושות הקומפלט יכולות להיות יקרות, בטח אם הן ממותגות (כמו של "שושי זוהר ב-219.9 ש"ח) ובטח אם מוסיפים להם גם אביזרים ותוספות, אבל אפשר לעמוד כמו שצריך בסטנדרט של המסיבות, מבלי שנצטרך להשקיע יותר מ-50 ש"ח בתחפושת.

"גיבורי העל והנסיכות שולטים השנה בשוק התחפושות", מציין ישראל הורביץ, בעלים של "כפר השעשועים דרום", שפתחה לאחרונה סניף בפינסקר פינת גיסין. "ברוח התקופה, אנחנו רואים הרבה מכירות של תחפושות שוטרים וסוגים שונים של חיילים". מחירי תחפושות הקומפלט בכפר השעשועים נעים בין 50 ל-100 ש"ח.

איירון מן בכפר השעשועים

תחפושת ב-29.9 ש"ח בעידן 2000

מחירים דומים ומבחר דומה, אם כי מגוון וגדול יותר, אפשר למצוא בחנות הענקית של "עידן 2000" בעמי ב.ס.ר סיטי, שם משכה את תשומת ליבנו תחפושת אסטרונאוט למבוגרים ב-79.9 בלבד. "התחפושות שלנו מיובאות בלעדית ולכן לא ניתן למצוא אותן בחנויות אחרות", מציינת מורן דוקרקר, מנהלת החנות. "עשינו ייבוא של תחפושות ג'נריות כדוגמת שוטר, חייל, נינג'ה והן תחפושות ממותגות מבוקשות כמו הארי פוטר, בטמן, ברבי, וונדרוומן". 

דוקרקר מוסיפה כי גודלה של עידן 2000 מאפשר לה כח קניה גדול, מה שמסייע להוזיל עלויות. "הצלחנו להרחיב את המגוון של התחפושות המבוקשות בטווח מחירים רחב החל מ 39.90 שקלים ואפילו ב-29.9, אם מדובר בתחפושות מהשנה שעברה. ההבדל הוא בסוג המותג, איכות ורמת האבזור. בסופו של דבר כל המהלכים הללו באים לידי ביטוי בחיסכון במחירי התחפושות גם לילדים וגם למבוגרים ללא התפשרות על איכות ועמידה בתקנים".

מורן דוקרקר - עידן 2000 פתח תקווה
מורן דוקרקר, מנהלת חנות עידן 2000 פתח תקווה: "לא מתפשרים על איכות, למרות המחירים הזולים"

"הסטוק" חזקים באביזרים ו"פאן סיטי" במשלוחי מנות

בעמי ב.ס.ר סיטי גם ביקרנו בשתי חנויות נוספות – על טהרת הסטוק. שם מצאנו בעיקר אביזרים, אבל גם תחפושות קומפלט. המחירים אטרקטיביים והמבחר גדול. ב"הסטוק" הענקית, הלכו על פורים בגדול והביאו לחנות במיוחד עשרות רבות של אביזרי תחפושת, כמו מסכות, פאות, כובעים, חצאיות ועוד. "אצלנו לא צריך לקחת הלוואה כדי להתארגן על תחפושת פורים", מתגאה דודו שליקר, סמנכ"ל המכירות של הרשת, אותו פגשנו בסניף.

"הסטוק תמיד חרתה על דגלה את נושא המחירים – והדבר מקבל ביטוי בפורים השנה", הוא מוסיף. "קהל הלקוחות שמגיע לחנות, גם אם הוא לא חושב על פורים, יודע שכדאי לו להתארגן על תחפושת אצלנו. כי כאן יש הכי הרבה מבחר – והכי זול".

פאן סיטי - אביזרים ומשלוחי מנות
פאן סיטי - אביזרים ומשלוחי מנות

בפאן סיטי, גם כן בעמי סיטי, אפשר למצוא מוצרים די דומים ל"הסטוק", אבל שם יש את הטוויסט של משלוחי מנות מוכנות. "מי שבא אלינו יודע שהוא יכול גם למצוא את התחפושת, אבל גם להתארגן על ממתקים ומשלוחי מנות מוכנים וארוזים להגשה – במבצעים שווים. לא סתם מכל פתח תקווה והסביבה מגיעים אלינו", אומר שלומי אלבז, מנהל החנות.

תחפושת אסטרונאוט למבוגרים ב-79.9 (בעידן 2000 פתח תקווה)
תחפושת אסטרונאוט למבוגרים ב-79.9 ש"ח (בעידן 2000 פתח תקווה)

עוד ב-חנויות

פירות וירקות בפתח תקווה סופרטל ונוי השדה פתח תקווה

תפוחים, נקטרינות ואבטיחים: סופרטל גיסין מול אאוטלט נוי השדה בירקונים – איפה משתלם לקנות?

הקיץ כבר כאן, והדרישה לפירות קרים, מתוקים ומרעננים נמצאת בשיאה. תושבי פתח תקווה שניגשים לערוך את הקניות השבועיות שלהם מוצאים את עצמם לא פעם מתלבטים: האם לקנות את הפירות והירקות "על הדרך" בסופרמרקט השכונתי, או להשקיע ולנסוע למתחמים ייעודיים לתוצרת חקלאית?

המשך קריאה »
הבורסה לתכשיטים פתח תקווה

כמה תוכלו לחסוך ברכישת טבעת, תליון ועגילים ברשת "הבורסה לתכשיטים" בקניון הגדול פ"ת?

עונת החתונות והצעות הנישואין של קיץ 2026 כבר כאן, ורשת "הבורסה לתכשיטים" משיקה את הטרנדים החמים ביותר עם חגיגת הטבות מיוחדת. הקיץ הנוכחי מביא איתו שילוב מרתק בין מסורת לקדמה טכנולוגית, המאפשר לכל זוג למצוא את הביטוי המושלם לאהבתו. לקראת עונת הצעות הנישואין המרגשת והצורך בתכשיטים מדויקים לערבי הקיץ.

המשך קריאה »
שוק המושבה פתח תקווה

חנות ירקות ופירות חדשה בפ"ת: קאמבק של "שוק המושבה" עם מחירים שוברי שוק

אחרי מספר שנים של היעדרות, המוסד הותיק, שפעל בעבר ברחוב גיסין חוזר לעיר במיקום חדש – רחוב המכבים 35 במרכז העיר. לרגל הפתיחה: חגיגת מבצעים על מחלקת הפירות והירקות ומשלוחים בחינם עד הבית. תפוז, מלון ועגניית תמר ב-2.9 ש"ח לקילו. בחנות החדשה מציעים מחירים תחרותיים בהשוואה למחיריי פירות וירקות בסופרמרקטים של פתח תקווה.

המשך קריאה »
אופיס דיפו פתח תקווה

אופיס דיפו (Office Depot) פותחת סניף בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה במקום לידר

שינוי בתמהיל העסקים של מתחם העסקי-מסחרי הכי גדול בעיר ברחוב תוצרת הארץ-רבין-ז'בוטינסקי-שחם: רשת הציוד המשרדי, המחשוב והאלקטרוניקה מהמובילות בישראל, תפתח בימים הקרובים את החנות, שנמצאת בקומה התחתונה (-1). הסניף החדש יתפוס את מקומה של חנות רשת אופנת הילדים והמשפחה "לידר" (LEADER), שלא הצליחה לממש את מסחרית הפוטנציאל של הנכס.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading