פרויקט חוגי ONE בפתח תקווה

פרויקט ONE של קבוצת חוגי ששון צפוי להתאכלס לקראת אמצע 2022

קו הרקיע של פתח תקווה, משתנה מדי יום, נוכח מגדלי המשרדים החדשים רבי הקומות, שנבנים ברחבי העיר. אלא שמגדל אחד, יוצא דופן, בולט (תרתי-משמע…) בחריגותו. מדובר על פרויקט ONE של קבוצת חוגי, הכולל מגדל משרדים, בקונספט אדריכלי מפתיע. לדברי יזמי הפרויקט, המגדל אמור להתחיל להתאכלס לקראת אמצע 2022.

תנופת הנדל"ן המסחרי בפתח תקווה לא פוסחת גם על איזור קריית מטלון/רמת סיב, שם צומח מגדל משרדים של קבוצת הנדל"ן "ששון-חוגי", במסגרת פרויקט "חוגי ONE". המגדל הייחודי הוא בן 21 קומות, ש"מונחות" אחת על השניה, בדמות קוביות, מה שנותן לו מראה ייחודי, שמזכיר יותר מגדל יוקרה למגורים, מאשר בניין משרדים.

פרויקט חוגי ONE פתח תקווה מכביש 4
מבט מכביש 4: פרויקט חוגי ONE פתח תקווה (המגדל השמאלי)

"במו"מ עם חברות הייטק"

את המגדל תכנן האדריכל גידי בר אוריין, שידוע יותר כאדריכל של מגדלי מגורים והרעיון הוא גם פונקצונלי: המבנה האדריכלי מאפשר ליצור מרפסות רחבות בכל הקומות וכך העובדים במקום יוכלו ליהנות מאוויר של חוץ וגם מנוף יפה לעין (בעיקר מהקומות הגבוהות).

לדברי אחד מיזמי הפרויקט, חן חוגי, "בנייתו של המגדל תסתיים בסוף 2021 והוא צפוי להתאכלס במהלך 2022, אנו נמצאים במשא ומתן עם מספר חברות הייטק גדולות שמחפשות מגדל משרדים בבעלות אחת, מה שיאפשר להם לצמוח". שטח הפרויקט הכולל הוא 45 אלף מ"ר והוא נמצא בכתובת "מגשימים 1", פינת רח' השילוח, מרחק הליכה מציר ז'בוטינסקי ו"תחנת שנקר", בה אמורה לעצור הרכבת הקלה.

פרויקט חוגי ONE - קומת המסחר - מבט מהשטח
פרויקט חוגי ONE - קומת המסחר מימין - מבט מהשטח

שומשום כבר סגרו

מחוגי נמסר כי בתחילת נובמבר הפרויקט אמור לקבל "טופס 4" (אישור אכלוס) וכרגע הם במו"מ עם שתי חברות הייטק גדולות, המעוניינות לשכור משרדים במגדל. המשרדים בבניין מושכרים לפי קומות, כלומר כל חברה תתאכלס ב"מינימום" קומה ולדברי חוגי "אנחנו נמצאים בתהליך סגירה של 10 קומות".

בתחתית המגדל יוקם איזור מסחרי, שאופיו יהיה קרוב יותר לאוכל ובילויים מאשר חנויות מסחר. רשת האוכל הבריא "שומשום", למשל, כבר סגרה עם היזמים וסניף שלה אמור לקום שם. מחוגי נמסר כי הם לא ממהרים עם השכרת האיזור המסחרי, היות וייתכן שאחת מהחברות שיאכלסו את הבניין, תרצה גם חלק ממנו. בנוסף, הם מציינים, כי אמור לקום בפרויקט גם חדר כושר שישרת את העובדים במקום.

פרויקט חוגי ONE בפתח תקווה - מבט מציר ז'בוטינסקי ומרח' הסיבים
פרויקט חוגי ONE בפתח תקווה - מבט מציר ז'בוטינסקי ומרח' הסיבים

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

טרס TRES של דוניץ נדל"ן חכם

פרויקט TRES (טרס) של דוניץ-אלעד ונדל"ן חכם בקרול פתח תקווה יצא לדרך עם אירוע הריסה (וידאו)

אחד ממיזמי הפינוי-בינוי המבטיחים והגדולים ביותר בפתח תקווה יצא לדרך בקול תרועה: חברות הנדל"ן דוניץ אלעד ונדל"ן חכם, קיימו טקס הריסה ופינוי חגיגי במתחם קרול/אורלוב. הפרויקט, שנאמד בהשקעה של כ-630 מיליון שקלים, כבר רושם ביקושים עוד לפני תחילת העבודות בשטח. 96 דיור ישנות בחמישה מבני רכבת יפונו, ובמקומן יוקמו 3 מגדלי יוקרה בני 30–35 קומות שיכללו 359 דירות חדשות.

המשך קריאה »
אורן תומא מטרו פארק

תומא: "רואים התעניינות בנכסים המסחריים במטרו פארק 456 פתח תקווה" (וידאו)

לדברי תומא, מבעלי המתחם ברח' משה דיין 10, הוא מתחיל לעורר עניין גם בקרב חנויות, מסעדות, סוכנויות רכב, מרפאות ומכוני יופי. ים. עם מרחק הליכה של 3 דקות מהרכבת הקלה, גישה ישירה לכבישים המהירים, ושכנים כמו ב.ס.ר סיטי, הקניון הגדול, BIG (בעתיד) ובילינסון – מדובר בפוטנציאל עצום לטווח הארוך. מאפיית "ליז בייקרי" כבר שם, ובקרוב יצטרפו גם ההמבורגריה BRONKO300 ומותג הרכב ג'ילי.

המשך קריאה »
אלינה גוץ

אלינה גוץ עם דירה 5 חדרים בכפר גנים ב' – במחיר שובר שוק: 2.88 מיליון (וידאו)

הדירה הענקית (135 מ"ר + 20 מ"ר מרפסת), בקומה ה-16, עלתה על המדף לא מזמן וכבר מושכת הרבה התעניינות, בעיקר בקרב תושבי העיר והסביבה, שמחפשים לגור במרכז. 5 חדרים ענקית בקומה ה-16 עם נוף פנורמי פינוי מהיר, מוצעת במחיר אטרקטיבי במיוחד. אלינה גוץ: "בעסקה כזאת לא נתקלים כל יום, מדובר בהזדמנות אמיתית למשפחות שרוצות איכות חיים"

המשך קריאה »
מענק מהעירייה לעסקים במרכז העיר

בשורה לעסקים במרכז פתח תקווה: מענק של עד 9,000 ש"ח לחידוש ושדרוג חזיתות

הפיילוט העירוני החדש יצא לדרך ברחוב ההגנה ויאפשר לבעלי עסקים לשדרג את חזית העסק, השילוט וריהוט הרחוב בסבסוד של עד 50%. המהלך מצטרף לתוכנית האסטרטגית לחיזוק לב המושבה שסוקרה בעבר בהרחבה ב"פתח תקווה NEWS". ברשת מברכים על היוזמה, אך התושבים מנצלים את ההזדמנות גם להציף בעיות קיימות: "מה עם הריח בחיים עוזר?"

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading