נייטראן פתח תקווה 2024

כ-8,000 השתתפו בנייטראן פ"ת 2024. גרינברג: עוד נגדיל ל-15 ק"מ וחצי מרתון

מרוץ הלילה המסורתי של פתח תקווה, התקיים הערב (6.6) ועמד בסימן הצדעה לצה"ל, כוחות הביטחון וההצלה והזדהות עם החטופים והמשפחות השכולות. האירוע, שהתקיים ביוזמת עיריית פתח תקווה, כלל מקצים של 10, 5, 2.5 ק"מ ומירוץ לקטנים של 600 מ'. המרוצים הוזנקו על ידי גיבורים וגיבורות, לוחמים, הורים שכולים ובני משפחות החטופים. ראש העיר הבטיח להגדיל טווח הריצה באירועים הבאים.

מקצה הקהילות, הוזנק על ידי יוסי אדיב, לוחם בגדוד 8881, שלחם בגבורה בשבעה באוקטובר, בקיבוץ בארי ובאופקים ובהמשך לחם במשך 222 ימים בעזה ואיו"ש. מקצה המשפחות (2.5 ק"מ), הוזנק על ידי יוסי ושלי בוטון, הוריו של סמ"ר איתי בוטון ז"ל, בן העיר, שנהרג בקרב עם מחבלים בעזה, במהלך מלחמת חרבות ברזל.

צפו בקטעים מהמירוץ, בדבריו של רמי גרינברג, בדברי מירב סודאי ורועי דדון

@ptnews.tiktok

כ-8,000 השתתפו בנייטראן פ"ת 2024. גרינברג: עוד נגדיל ל-15 ק"מ וחצי מרתון מרוץ הלילה המסורתי של פתח תקווה, התקיים הערב (6.6) ועמד בסימן הצדעה לצה"ל, כוחות הביטחון וההצלה והזדהות עם החטופים והמשפחות השכולות. האירוע, שהתקיים ביוזמת עיריית פתח תקווה, כלל מקצים של 10, 5, 2.5 ק"מ ומירוץ לקטנים של 600 מ'. המרוצים הוזנקו על ידי גיבורים וגיבורות, לוחמים, הורים שכולים ובני משפחות החטופים. ראש העיר הבטיח להגדיל טווח הריצה באירועים הבאים. מקצה הקהילות, הוזנק על ידי יוסי אדיב, לוחם בגדוד 8881, שלחם בגבורה בשבעה באוקטובר, בקיבוץ בארי ובאופקים ובהמשך לחם במשך 222 ימים בעזה ואיו"ש. מקצה המשפחות (2.5 ק"מ), הוזנק על ידי יוסי ושלי בוטון, הוריו של סמ"ר איתי בוטון ז"ל, בן העיר, שנהרג בקרב עם מחבלים בעזה, במהלך מלחמת חרבות ברזל. את מקצה ה-5 ק"מ הזניקה מירב סודאי, אמו של סמ"ר סהר סודאי ז"ל, שגדל בפתח תקווה, לוחם בחטיבת גבעתי שנפל בקרב בצפון רצועת עזה, ב-26 במאי. מירב, היא ספורטאית מצטיינת שזכתה בלא מעט מרוצי ריצה, ולאחר ההזנקה היא רצה במקצה זה לזכרו של בנה, כל זאת ימים ספורים לאחר שמשפחתה קמה מהשבעה. לצידה, הזניק מיקי ברנדס אביו של רס"ר במיל אור ברנדס ז" , יליד פתח תקווה לוחם בגדוד 82 בחטיבה 7 של השריון שנפל ב-2 בדצמבר בקרב במרכז רצועת עזה. אור אהב מאוד ספרות וספורט ומשפתו ממשיכה להנציח אותו באמצעות התחביבים שלו. המקצה הנועל של המרוץ (מקצה ה-10 ק"מ), הוזנק על ידי רועי דדון, בן זוגה ב-7 שנים האחרונות של דניאלה גלבוע, תושבת העיר ותצפיתנית במוצב נחל עוז, הנמצאת בשבי החמאס בעזה מאז ה-7.10. מקצה זה עמד בסימן הזדהות עם החטופים והחטופות ותפילה שיחזרו בריאים ושלמים ובמהרה לבתיהם. לאורך כל המסלולים, ליוו את אלפי הרצים והרצות, עמדות מוסיקה ומצגי תאורה מרהיבים . המרוץ, נפתח בהפנינג ספורט לכל המשפחה שהתקיים בפארק יצחק אוחיון וכלל מתחמי פעילות אקטיביים, במת פעילות מרכזית, דוכנים וכן מתחם EXPO ובו דוכני מותגי ספורט מובילים. עופר הקניון הגדול נתן חסות לאירוע. @עיריית פתח תקווה #פתחתקווה #ריצה #נייטראןפתחתקווה #רמי גרינברג

♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

את מקצה ה-5 ק"מ הזניקה מירב סודאי, אמו של סמ"ר סהר סודאי ז"ל, שגדל בפתח תקווה, לוחם בחטיבת גבעתי שנפל בקרב בצפון רצועת עזה, ב-26 במאי. מירב, היא ספורטאית מצטיינת שזכתה בלא מעט מרוצי ריצה, ולאחר ההזנקה היא רצה במקצה זה לזכרו של בנה, כל זאת ימים ספורים לאחר שמשפחתה קמה מהשבעה.  

לצידה, הזניק מיקי ברנדס אביו של רס"ר במיל אור ברנדס ז , יליד פתח תקווה לוחם בגדוד 82 בחטיבה 7 של השריון שנפל ב-2 בדצמבר בקרב במרכז רצועת עזה. אור אהב מאוד ספרות וספורט ומשפתו ממשיכה להנציח אותו באמצעות התחביבים שלו.

המקצה הנועל של המרוץ (מקצה ה-10 ק"מ), הוזנק על ידי רועי דדון, בן זוגה ב-7 שנים האחרונות של דניאלה גלבוע, תושבת העיר ותצפיתנית במוצב נחל עוז, הנמצאת בשבי החמאס בעזה מאז ה-7.10. מקצה זה עמד בסימן הזדהות עם החטופים והחטופות ותפילה שיחזרו בריאים ושלמים ובמהרה לבתיהם.

לאורך כל המסלולים, ליוו את אלפי הרצים והרצות, עמדות מוסיקה ומצגי תאורה מרהיבים . המרוץ, נפתח בהפנינג ספורט לכל המשפחה שהתקיים בפארק יצחק אוחיון וכלל מתחמי פעילות אקטיביים, במת פעילות מרכזית, דוכנים וכן מתחם EXPO ובו דוכני מותגי ספורט מובילים. עופר הקניון הגדול נתן חסות לאירוע.

רמי גרינברג משמאל מזניק את המירוץ. רץ מצדיע במהלך הריצה - מימין

גם ילדי עמותת "עלה" השתתפו במרוץ

בין הרצים ב-NIGHTRUN פתח תקווה, היו גם ילדים עם מוגבלויות מורכבות מעמותת 'עלה'. "עבור כולם מדובר באירוע ספורטיבי, אבל בשבילנו זהו בעיקר אירוע חברתי שבזכותו הם משתלבים בחברה הישראלית כשווים", אמר הרב יהודה מרמורשטיין מנכ"ל רשת 'עלה'. "החברה הישראלית צריכה לקבל את הילדים עם המוגבלויות ולנסות לשלב אותם בכל אירוע".

קרדיט צילום: גלעד קוולרצ'יק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-ספורט

הפועל מפסידה לבית"ר 1:0

הפועל 'מבנה' פ"ת בצרות: הפסד שישי העונה אחרי 1:0 מול בית"ר באצטדיון "שלמה ביטוח"

הפועל פתח תקווה ספגה הערב (ראשון) הפסד שישי העונה בליגת העל: 1:0 ביתי לבית"ר ירושלים באצטדיון המושבה, במשחק שנפתח בתגרה סוערת ביציע והוכרע כבר בדקה ה-12. ירדן שועה, קפטן הירושלמים, ניגש לנקודת הפנדל אחרי שאור ישראלוב הכשיל את עומר אצילי ברחבה, ולא התבלבל מול עומר כץ. השער הזה הספיק לבית"ר כדי לטפס ל-16 נקודות, בעוד שהכחולים נותרו עם 4 נקודות בלבד.

המשך קריאה »
הפועל מבנה פתח תקווה מארחת את בית״ר ירושלים ביום ראשון: כרטיסים נמכרים אונליין בלבד

הפועל מבנה פתח תקווה מארחת את בית״ר ירושלים ביום ראשון: כרטיסים נמכרים אונליין בלבד

הפועל מבנה פתח תקווה תארח ביום ראשון ב-20:15 את בית״ר ירושלים באצטדיון שלמה ביטוח, במחזור השמיני בליגת ווינר. הכרטיסים נמכרים אונליין בלבד, ולא ייפתחו קופות ביום המשחק.

המשך קריאה »
יציע דרומי אצטדיון פתח תקווה

הפועל פ"ת בישרה על היציע הדרומי – והאוהדים: "אין קבוצה. מה נעשה עם היציע הזה?"

ראש העיר רמי גרינברג אישר את התקציב ליציע חדש של כ-2,400 מקומות באצטדיון שלמה ביטוח, והבנייה צפויה להתחיל בקרוב. אבל בזמן שהקבוצה תקועה במקום ה-12 עם 4 נקודות בלבד, ברשת האוהדים מגיבים בציניות ובכעס

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading