יעל דורון בעופר הקניון הגדול

הפסיכולוגית ד”ר יעל דורון מ”חתונה ממבט ראשון” תרצה בט”ו באב בעופר הקניון הגדול

מי ששידכה וייעצה לזוגות בתוכנית הריאליטי הפופולארית של “קשת”, תגיע ביום ראשון למקום הכי מסחרי של פתח תקווה להרצאה על “זוגיות בישראל 2024” במסגרת “ערב אישי”, לרגל חג האהבה. יועצת האהבה תדבר על זוגיות בתקופה מאתגרת של מלחמה וריבוי אפליקציות היכרויות ותייעץ על איך ניתן לשמור לאורך תקופה על קירבה ותשוקה למי שנמצא שנים בזוגיות.

לאחר ההרצאה יוקרן הסרט “איתנו זה נגמר”, המבוסס על רב מכר מצליח, המגולל את סיפורה של לילי בלום (אותה משחקת בלייק לייבלי), אישה המתגברת על ילדות טראומטית ועומדת לפתוח פרק חדש בבוסטון ולרדוף אחרי חלום חייה, לפתוח עסק משלה. בהמשך היא מתאהבת בנוירוכירורג וניצת ביניהם קשר חזק, אך בעוד השניים מתאהבים, לילי מתחילה לראות צדדים ברייל המזכירים לה את מערכת היחסים של הוריה.

טריילר הסרט "איתנו זה נגמר"

כשאהובה הראשון של רייל, אטלס קוריגן, חוזר לפתע לחייה עולה מערכת היחסית שלה עם רייל על שרטון והיא מבינה שעליה ללמוד לסמוך על עצמה כדי שתוכל לקבל החלטה בלי אפשרית למען עתידה. עלות כניסת יחיד לערב אישי: 50 ₪ דרך אפליקציית מיי עופר במקום 60 ש”ח. העלות כוללת: הרצאה + סרט +כיבוד: קפה ומאפה.

לו”ז:

  • 19:00 – התכנסות במתחם הוט סינמה בעופר הקניון הגדול
  • 19:30-20:15 – הרצאתה של יעל דורון
  • 20:30– הקרנת סרט “איתנו זה נגמר”

עוד ב-מהנעשה בעיר

נועם אלטחן

פנים חדשות בלשכת הדובר: נועם אלטחן (33) מונה לדובר עיריית פתח תקווה

אלטחן האשדודי, ששימש כמנהל אגף הדוברות של עיריית ראש העין, יחליף את הדובר היוצא, אלעד עוז רוזגוביץ, שמסיים 5 שנות בעירייה ועוזב לטובת כס חבר המועצה בעיר מגוריו גבעתיים. “פתח תקווה תחת הנהגתו של ראש העיר נמצאת בתנופת פיתוח מרשימה,” מסר אלטחן עם כניסתו לתפקיד.

המשך קריאה »
עיריית פתח תקווה

בשורה לתושבים ולבעלי העסקים: עיריית פ”ת לא תעלה את הארנונה גם בשנת 2027

לדברי העירייה, בשעה שרשויות רבות בארץ קורסות תחת הנטל ומבקשות אישורים חריגים להעלאת מיסים, בפתח תקווה הם דואגים לשמור על הכיס שלכם. ראש העיר, רמי גרינברג: “נמנענו מהעלאות ארנונה ואף הענקנו הטבות. הכל בזכות ניהול מקצועי, יעיל ואחראי שלנו”

המשך קריאה »
עבודות חברת חשמל בעמישב

בשורה לתושבי עמישב פתח תקווה: חברת החשמל השלימה את שדרוג התשתיות בשכונה

הפרויקט, שכלל חלוקה מחדש של עומסים וניתוב הרשת, נועד למנוע הפסקות חשמל ולהכין את השכונה להתפתחות עתידית. ראש העיר רמי גרינברג: “ממשיכים לפעול יחד עם חברות התשתית כדי להבטיח לתושבים תשתיות מתקדמות”.

המשך קריאה »
לב ירקון פסגת אלון

שכונת “יוספטל” הותיקה תיקרא “פסגת אלון” ו”שכונת האצטדיון” החדשה תיקרא “לב ירקון”

מועצת העיר, בראשות ראש העיר רמי גרינברג, אישרה את שמותיהן של שתי שכונות שעתידות לשנות את פניה של פתח תקווה. שכונת יוספטל הוותיקה, שתעבור התחדשות עירונית מקיפה, תקרא מעתה “פסגת אלון”. במקביל, תוקם בצפון העיר שכונה חדשה ומודרנית בשם “לב ירקון”, שרחובותיה ייקראו על שמות נחלים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]