גאנט פתח תקווה עופר הקניון הגדול

GANT (גאנט) פתחה סניף בעופר הקניון הגדול פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש”ח

רשת מותג האופנה האמריקאי, נכנסת למקום הכי מסחרי בעיר עם חנות חדשה בגודל של 150 מ”ר, מעוצבת לפי קונספט העיצוב החדש של המותג. בנוסף, החנות משיקה סייל מיוחד על קולקציית החורף האטרקטיבית, הכולל הנחות על מגוון פריטי לבוש, הנעלה ואביזרי אופנה. הסייל יאפשר ללקוחות ליהנות מהקולקציה היוקרתית במחירים נוחים. “שמחים להיכנס לקניון ולהנגיש את חווית הלקוח הגבוהה”, נמסר. 

לפני כשנתיים היינו הראשונים לדווח לכם על פתיחת החנות של GANT עם מותג המשנה G-START, במתחם העסקי-מסחרי של עמי ב.ס.ר סיטי. כעת התבשרנו שהרשת מתרחבת בפתח תקווה ונכנסת גם לעופר הקניון הגדול  – עם חנות חדשה ומשודרגת בהיקף השקעה של 2 מיליון ש”ח. החנות מציעה מגוון פריטי לבוש, הנעלה ואקססוריז בסגנון ספורט-קז’ואל לגברים ולנשים לצד קולקציות אלגנטיות יוקרתיות.

גאנט פתח תקווה עופר הקניון הגדול
גאנט פתח תקווה עופר הקניון הגדול

בנוסף, החנות משיקה סייל מיוחד על קולקציית החורף האטרקטיבית, הכולל הנחות על מגוון פריטי לבוש, הנעלה ואביזרי אופנה. הסייל יאפשר ללקוחות ליהנות מהקולקציה היוקרתית במחירים נוחים. החנות משתרעת על כ-150 מ”ר והיא מעוצבת לפי קונספט העיצוב החדש של המותג. לדברי הרשת, גם בחנות זו, כמו בכל החנויות, נעשה שימוש בחומרים האיכותיים והעמידים ביותר, וזאת בכדי לייצר בגדים נוחים ואופנתיים שיחזיקו לאורך שנים רבות.

“אנחנו שמחים על ההזדמנות להשיק את חנות המותג גאנט בקונספט העיצובי הבינלאומי החדש, ולהנגיש את חווית הלקוח הגבוהה של המותג גם ללקוחות הקניון הגדול בפתח תקווה, שהינו קניון מהמובילים והטובים בישראל”, מסר אייל דניאלי, מנהל השיווק. חנות GANT פתח תקווה נמצאת בקומה התחתונה (P2). 

גאנט פתח תקווה הקניון הגדול
גאנט פתח תקווה הקניון הגדול
צלם: אור גפן

עוד ב-חנויות

מיס נורי פתח תקווה

השקה נוצצת לפופ-אפ של מותג האופנה MISS NORI בעופר הקניון הגדול פ”ת (וידאו)

מותג האופנה הפופולרי MISS NORI (מיס נורי), בגדי קז’ואל לנשים, השיק השבוע חנות פופ-אפ חדשה בעופר הקניון הגדול בקומה P2 (מול חנות דיזל). אירוע ההשקה החגיגי משך אליו לא מעט סלבס, אושיות רשת וקהל לקוחות נלהב שחיכה להגעת המותג לעיר, ביניהם הפרזנטורית של הקניון עדי אשכנזי, הודיה ביטון, שיר אלמליח ותומר משקף לבן. המחירים של פרטי הלבוש נעים בין 100 ל-400 ש”ח

המשך קריאה »
בירקנשטוק פתח תקווה

סניף של מותג ההנעלה ‘בירקנשטוק’ (BIRKENSTOCK) ייפתח בקניון הגדול פ”ת

המותג הגרמני האייקוני, המיובא על ידי קבוצת אירני מבית “אוריג’ינלס”, מתרחב ופותח את סניף הדגל הרביעי שלו בישראל – היישר בקומה האמצעית של עופר הקניון הגדול בעיר. כל מה שצריך לדעת על החנות החדשה, הקולקציות והמחירים.

המשך קריאה »
מיס נורי MISS NORI פתח תקווה

מהאונליין לקניון: מותג האופנה MISS NORI (מיס נורי) מגיע לעופר הקניון הגדול פתח תקווה

מותג האופנה המצליח, שצמח בדיגיטל, פותח חנות פופ-אפ חדשה בעופר הקניון הגדול בעיר בהשקעה של כ-350 אלף שקלים. החנות, שתיפתח בשבוע הבא (20.5), תציע קולקציות נשים, גברים וילדים במחירים של עד 219 שקלים. כל הפרטים.

המשך קריאה »
ללין פתח תקווה

רשת ללין משיקה קולקציית ורדים חדשה בסניפי פתח תקווה עם מארזים ב-99 ש”ח בלבד

רשת טיפוח הגוף ומוצרי האווירה “ללין” (Laline) מרחיבה את מגוון מוצריה ומשיקה קולקציה חדשה בשם “ROSE”, המבוססת על ניחוח ורדים בשילוב אמבר ופריחת הדובדבן. הקולקציה זמינה לרכישה, בין היתר, בשלושת הסניפים של הרשת הפועלים בפתח תקווה: סניף עופר הקניון הגדול, סניף קניון סירקין והסניף החדש במרכז רום (שכונת אם המושבות)

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]