הכרטיסים למופעים של אורי חזקיה והזמרת אודיה בהיכל התרבות פתח תקווה – SoldOut

בבוקר עוד נותרו מספר כרטיסים למופעים של הסטנדאפיסט המוביל (מוצ”ש, 18.1, 21:30) ושל הזמרת המצליחה (ראשון, 19.1.25 בשעה 20:30) – אלב הם אזלו מהר מאוד עד הערב וכרגע לא נותר אף כרטיס מבין ה-800, שהוצעו לכל מופע. לאור עסקת החטופים המתקרבת, המצב רוח עולה ופתח תקוואים מחפשים לצחוק, לרקוד ולשיר ומקומות הבילוי, המופעים והאירועים.

הזמרת והיוצרת אודיה, בת ה-23, זוכת פרס אקו”ם וזוכת פרס אמ”י הפכה לאחת ההצלחות הגדולות שהיו בתעשיית המוזיקה בישראל בעשור האחרון. היא הצליחה להפוך לקונצנזוס אצל הקהל הישראלי ולכבוש את המדינה כזמרת פופולארית שהופיעה מעל כל במה אפשרית תוך תקופה יחסית קצרה. בשנים האחרונות הפכה לזמרת המצליחה ביותר בישראל, אחרי אינספור הופעות סולד-אאוט באמפי קיסריה, היכל מנורה והבמות הגדולות והמוערכות ביותר.

23 מיליון צפיות לאודיה עם אושר כהן

אוֹרי חזקיה בן ה-45, הוא סטנדאפיסט, שחקן, תסריטאי ומוזיקאי ישראלי, שפעיל כבר יותר משני עשורים בתעשיית הבידור המקומית. קטעי הסטנדאפ שלו הם באופן קבוע ויראליים בכל הרשתות החברתיות עם מאות אלפי צפיות לכל סרטון, הוא ממלא אולמות על בסיס קבוע וזוכה לאהדה בקרב צעירים ובוגרים כאחד. ב-2024, במהלך מלחמת חרבות ברזל, הוציא את סדרת הפודקאסטים “המרתף של אורי”.

4.3 מיליון לייקים בטיקטוק - אורי חזקיה

@ori_hizkiah עם איזה צלצול אתם מתעוררים? #סטנדאפ #קומדיטוק ♬ original sound - אורי חזקיה

עוד ב-אוכל ובילויים

פסטיבל בובות עופר הקניון הגדול

חגיגה לחובבי הגיימינג והקומיקס: פסטיבל בובות הפופ הענק מגיע שוב לעופר הקניון הגדול פ”ת

ביום רביעי (1.7) יארח עופר הקניון הגדול את הכנס השנתי “Quixel Expo” עם עשרות דוכנים של אספנים מכל רחבי הארץ, פריטים נדירים וקלפי אספנות של פוקימון וואן פיס. הפסטיבל יימשך לאורך כל היום, החל מהשעה 09:30 בבוקר ועד 22:00 בלילה, ברחבת המזון המהיר ומתחם הקולנוע של הקניון. הכניסה חופשית

המשך קריאה »
יוסי זילברברג

תראו מי פה: עו”ד יוסי זילברברג ממליץ על יקב לוינסון פתח תקווה (וידאו)

עורך הדין הפלילי המוכר הגיע ליקב הפתח תקוואי ברחוב בזל, היישר מכפר שמריהו, יחד עם זוגתו ומנהלת משרדו ניצה זילברברג, אליהם הצטרפו איש העסקים והנדל”ן עמוס מאייר וזוגתו רויטל גל מאייר, מנהלת נכסים וקואוצ’רית. “חבל שאין עוד מקומות כאלה בפתח תקווה שפתוחים בשבת”.

המשך קריאה »
מור סרוסי עומר אדם

בעלי המזנון על הדחייה הכפולה של הופעת עומר אדם בפ”ת: אני כבר מופסד ב-12,000 ש”ח

לאחר שהופעתו של הזמר בוטלה בפעם השנייה, העסקים שסביב מתחם ההופעה סופגים מכה כלכלית קשה. מור סרוסי, בעלי “פודטראק הדקה ה-90” שנפתח רק לפני חצי שנה לאחר שזכה במכרז העירוני, משתף בתסכול על הפסדים של כ-12 אלף שקלים (לא כולל מה שאמור היה להרוויח מערב כזה עם 20 אלף צופים): “הושקעו שעות רבות של עבודה, תכנון והיערכות. כרגע נשארנו עם ההוצאות”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]