עדלאידע 2023 פתח תקווה

עיריית פתח תקווה הודיעה: יובל המבולבל, מיטל ונעלי הפלא יופיעו בעדלאידע 2025

העירייה פרסמה אתמול את התכנון שלה לאירוע המרכזי של פורים בעיר: העדלאידע המסורתי, שיתקיים בפורים ביום שישי (שימו לב!) בתאריך 14.3.25 במרכז העיר, לאורך רחוב חיים עוזר, ברחבת חניון העירייה ובכיכר המייסדים, החל מהשעה 09:00 ועד השעה 14:00. "עדלאידע 2025 תבטא השנה את הרצון והשאיפה של כולנו לימים טובים יותר", מסר ראש העיר, רמי גרינברג. צפו בעדלאידע של שנים קודמות.

לפי הודעת העירייה, אירוע עדלאידע פורים 2025 יתקיים בסימן חלומות "בתקווה לחלומות טובים, ורודים ושלווים, וזאת לאחר שנה מאתגרת במיוחד", נמסר. "העדלאידע תקושט בשרשראות צבעוניות וססגוניות ולאורך רחוב חיים עוזר יוקמו עמדות פעילויות ויצירה, כגון: לוכד חלומות, מחברת חלומות, ג'ימבורי לקטנטנים, מתחם נגיש לילדים עם מוגבלות, פינת איפור ועוד, ולאורך הרחוב יתהלכו לוליינים והולכי קביים".

עדלאידע 2024 - גרינברג מחופש לקאובוי (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok ראש העיר פתח תקווה רמי גרינברג מסביר למה חשוב לקיים את עדלאידע פתח תקווה 2024 @petachtikva_city @tsadok617 @pt_liberal @bneiakivanevegan @michal.haktana @sapir_family ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

לפי התכנון, על הבמה המרכזית שברחבת העירייה יופיעו (לקראת השעה 12:15) מיטל ונעלי הפלא, ולאחר מכן  כוכב הילדים יובל המבולבל (לקראת השעה 13:00). בשנתיים הקודמות האירוע משך עשרות אלפי תושבים. לפני שנה, האירוע נערך בצל פרוץ המלחמה, חמישה חודשים קודם – אבל זה לא מנע מהפתח תקוואים לחגוג כמו שצריך – ואפילו גרינברג התחפש לקאובוי. לפני שנתיים, החגיגה, מן הסתם – הייתה גדולה יותר. 

"עדלאידע 2025 תבטא השנה את הרצון והשאיפה של כולנו לימים טובים יותר, מוצלחים יותר ו-ורודים יותר. הגיע הזמן שנשמח ונחגוג, ולא נשכח לרגע, גם ברגעים הכי שמחים, את המשפחות השכולות, משפחות החטופים וכמובן את חיילי וחיילות צהל המחרפים נפשם בהגנה על המולדת". האירוע בהפקת אגף אירועים, תרבות ופנאי בניהולה של אלה איגלר וכל יחידות העירייה.

צפו בעדלאידע 2023 - עם 30,0000 תושבים וקווין רובין אחד (מתוך יוטיוב פתח תקווה NEWS)

קווין רובין, תושב פתח תקווה לשעבר: "עיר מדהימה"
קווין רובין, תושב פתח תקווה לשעבר: "עיר מדהימה"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-אוכל ובילויים

בית חב"ד פתח תקווה

יום שני הקרוב: בית חב"ד יחד עם קניון ספיר אם המושבות פ"ת מארגנים הפנינג סוכות

ביום שני (28.9) בשעה 17:00 תהפוך הרחבה החיצונית של הקניון השכונתי ברחוב רפאל איתן למתחם חג: מופע קצב, הכנת סוכה מתוקה, דוכני יצירה וארבעת המינים. הכניסה חופשית, אבל חובה להירשם מראש

תושבי אם המושבות החדשה ושכונות הסביבה שמחפשים מה לעשות עם הילדים בחול המועד מוזמנים ביום שני הקרוב, 28 בספטמבר, להפנינג סוכות בקניון ספיר. האירוע יתקיים בשעה 17:00 ברחבה החיצונית של הקניון (רפאל איתן 5), ומאחוריו עומד בית חב"ד אם המושבות.

המשך קריאה »
לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה בתיאטרון הבית גולדה ב-3 באוקטובר

לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה בתיאטרון הבית גולדה ב-3 באוקטובר

לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה – ביום שבת, 3 באוקטובר, בשעה 20:30, בתיאטרון הבית גולדה בפתח תקווה. פרטים נוספים וקישור לרכישת כרטיסים בהמשך הכתבה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading