רמי גרינברג - הוט סינמה פתח תקווה

כ-800 חיילי מילואים ומשפחותיהם באו לאירוע של העירייה בהוט סינמה פתח תקווה

באירוע פרטי מפוצץ (תרתי משמע) בבית הקולנוע הכי חזק בעיר, שנמצא בקומת האוכל (P2) בעופר הקניון הגדול, נהנו המוזמנים הרבים (בחינם, כמובן!) מהסרטים "לילו וסטיץ", "הממלכה" ו-"מינקראפט", כמובן עם פופקורן ושתייה – והכי חשוב: מרגע של הפוגה, משפחתיות ושקט. הערב אורגן על ידי אגף הנוער והצעירים של העירייה בהנהלת אורטל שוקרון. באירוע נכח גם ראש העיר, שחילק פופקורן להמונים.

מי שהגיע שלשום (4.6, חמישי) לקניון ולא ידע מה הסיבה לעומס החריג, אז הנה התשובה: מאות חיילי מילואים ומשפחותיהם הוזמנו על ידי עיריית פתח תקווה לאירוע כיפי יוצא דופן, שמילא את יציעי קולנועי הוט סינמה פתח תקווה – עד אפס מקום. זו הייתה הוקרה (צנועה) ביחס לתרומה של האנשים האלה, שחלקם עשו מאז ה-7.10.23 ארבעה או אפילו חמישה סבבים ומאות ימי מילואים.

"הפעילות הזו היא חלק ממגוון פעילויות שאנחנו מארגנים", אמרה שוקרון לנו שוקרון אחרי האירוע. "בין היתר סדנאות לבנות הזוג, פעילויות לילדים, ערכנו סדנת בנייה מעץ, סדנת ציור, יש בקרוב ערב בירות, הפנינג פתיחת קיץ ועוד ועוד. אני מודה לראש העיר רמי גרינברג שהקצה משאבים בשביל זה. זה ביטוי נוסף להערכה הגבוהה מאוד לחיילי המילואים והתחשבות בצרכיהם".

ראש העיר עצמו הוסיף: "גם הערב אנו מבקשים להביע את הערכתנו לאנשי ונשות המילואים בני העיר פתח תקווה, ולבני משפחותיהם, כי ההוקרה לא נגמרת ביום אחד. בפתח תקווה ממשיכים לדאוג לאנשי המילואים שממשיכים לדאוג לביטחון של כולנו.תודה על ההקרבה, המחויבות והעשייה. כמו שאתם נמצאים שם בשבילנו, אנחנו נמצאים כאן בשבילכם ובשביל בני משפחותיכם.

רמי גרינברג אורטל שוקרון

קרדיט לתמונות: רכז המילואים של האגף – נתנאל עבורוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

תומר ברק סהר סודאי

חברים בשמיים: סהר סודאי ז"ל מספר לחייליו על תומר ברק ז"ל מפתח תקווה (וידאו)

שלוש שנים אחרי מתקפת 7 באוקטובר, פתח תקווה ממשיכה לזכור את בניה שנפלו. אחד מהם הוא סמ"ר תומר ברק ז"ל, לוחם גולני שגדל בעיר ונפל בקרב במוצב נחל עוז בבוקר השבת השחורה. כעבור חודשים נפל בעזה גם חברו הטוב, סמ"ר סהר סודאי ז"ל, שהכין סרטון לזכרו.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading