תאונת קורקינט פתח תקווה

שוב תאונת קורקינט חשמלי בפתח תקווה: הפעם – ילד בן 11 נפצע קשה בנווה עוז

לפי מגן דוד אדום פתח תקווה, התאונה אירעה בשעה 14:00 (היום, 29.6), ברחוב שטרוק בנווה עוז מערב, בעקבותיה התקבל דיווח במוקד 101 על רוכב קורקינט (בן 11 בלבד!), שנפצע באורח קשה עם חבלות באגן ובפלג גוף העליון. לאחר שחובשים ופראמדיקים של מד”א העניקו לו טיפול רפואי – הוא פונה בבהילות לבית החולים בילינסון – כשמצבו מוגדר “קשה, אך יציב”.

פראמדיק מד”א עומרי גורגה וחובשת רפואת חירום במד”א רבקה חיון סיפרו: “מדובר בתאונת דרכים במעורבות רוכב קורקינט חשמלי ורכב. כשהגענו למקום התאונה ראינו את רוכב הקורקינט, נשען על גדר, כשהוא בהכרה ועוברי אורח רבים מסביבו. הבחנו שהוא סובל מחבלות קשות באגן ובפלג גופו העליון ומדימום משמעותי. התחלנו להעניק לו טיפול רפואי ראשוני ומציל חיים בשטח, ופינינו אותו לחדר הטראומה בבילינסון”.

רק שלשום דיווחנו לכם על נער כבן 15 שנפגע מרכב ברחוב אבשלום גיסין בליל שישי בשעה 23:14, ופונה לבית החולים בילינסון במצב בינוני עם חבלת אגן.

עוד ב-רכב ותחבורה

יום הולדת רמי גרינברג

סערה בוואטסאפ: בקשה לברכת יום הולדת לראש העיר הציתה זעמם של פעילי התחבורה בשבת בפ”ת

מה שהתחיל כבוקר חגיגי לכבוד יום הולדת לראש העיר, רמי גרינברג, הפך במהרה לזירת התגוששות סוערת באחת מקבוצות הוואטסאפ האקטיביות בעיר. חבר מועצת העיר, אלישיב עמיצור (המוכר גם כבעלי “בית קפה הדר גנים”), שיתף הבוקר (שני) הודעת ברכה חמה לראש העיר בקבוצת “תושבים למען תחבורה ציבורית בשבת”, אך גילה מהר מאוד שהעיתוי והפלטפורמה היו, בלשון המעטה, נפיצים.

המשך קריאה »
רוכב אופנוע נפצע קשה ברבין

שוב תאונה ברבין-תוצרת הארץ ליד מתחם גלובל פתח תקווה. שליח וולט נפצע קשה

צוותי רפואה והצלה העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים בילינסון השליח בן 29 עם חבלה רב-מערכתית, לאחר שהיה מעורב בתאונה עם רכב פרטי. הסיבה לתאונה היא ככל הנראה אי ציות לרמזור, או לנסות “לגנוב” רמזור בצומת המועד לפורענות בגלל המהירות הגבוהה בה נוסעים על רבין. המשטרה פתחה בחקירה.

המשך קריאה »
תאונה ברחוב המשורר הדר גנים פתח תקווה

נס פח האשפה בפתח תקווה: פח מוטמן ענק נפל ממשאית ומחץ רכב פרטי – הנהגת ניצלה

תאונה חריגה, שכמעט וגבתה חיי אדם אירעה היום ברחוב משורר בפתח תקווה הדר גנים, סמוך לקניון נחלים (קרסו). במהלך עבודות שגרתיות של פינוי אשפה ברחוב, ניתק לפתע פח מוטמן (פח אשפה תת-קרקעי כבד במיוחד) ממנוף של משאית איסוף אשפה, וצנח בעוצמה רבה הישר על החלק הקדמי של רכב פרטי שעמד בסמוך. הנהגת פונה לבית חולים במצב קל

מעוצמת המכה, הרכב הפרטי ספג נזק כבד והתרסק בחלקו, אולם למרבה המזל – האירוע הסתיים בפגיעה פיזית מינימלית.

המשך קריאה »
10 סוכנויות הרכב המובילות בפתח תקווה

מדד גוגל קובע: מיהן 10 סוכנויות הרכב בפתח תקווה עם הציון ביקורות הגבוה ביותר בעיר?

עם כ-50 סוכנויות ולמעלה מ-75 אלף רכבים בבעלות תושבי פתח תקווה, הפכנו בשנים האחרונות לאחת מבירות הרכב הבלתי מעורערות של אזור המרכז וגוש דן. בין אם אתם מחפשים רכב משפחתי יד שנייה, ג’יפון יוקרתי או רכב חשמלי היישר מהניילונים – אין כמעט צורך לצאת מגבולות העיר. יצאנו לבדוק את מצב שוק הרכב המקומי, וחזרנו עם דירוג עשר הסוכנויות שקיבלו את הביקורות (100 ומעלה) הטובות ביותר מהלקוחות בפרופיל העסק ב-Google

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading