יולי מאנה פתח תקווה

יולי מאנה תפתח ב-6.8 חנות פופ-אפ ביוטי חדשה בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

מותג הביוטי הפופולרי YULI MANA COSMETICS של כוכבת הרשת, יוצא לראשונה מהאונליין לאופליין עם חנות (זמנית) במקום הכי מסחרי בפתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר. החנות תיפתח בהשקעה של 250 אלף ש”ח ביום רביעי הבא בקומה האמצעית של הקניון, עם הנחות מיוחדות + 10% הנחה למי שיש אפליקציית OFER. לדוגמא: סומק/ברונזר קרמי מסדרת SUPERMODEL – במקום 159 ₪, רק 143 ₪.

“הפופ-אפ תעוצב בסטייל אינסטגרמי, צבעוני, מוקפד ומעורר השראה, בהתאם ל-DNA של המותג”, נמסר מעופר הקניון הגדול. “החנות תוכננה בקפידה ומציעה חוויית ביוטי הכוללת כל הלהיטים מהרשת: הטינט המפורסם Lollipop, דרך קיט הגבות עם המברשת הדו-צדדית, טינט הנמשים, ועד לסדרת הסופרמודל החדשה, לצד השקות בלעדיות שיציע הפופ-אפ”.

יולי מאנה בקניון הגדול
יולי מאנה בקניון הגדול

החנות תציע לרגל השקת הפופ הראשון מחירים מיוחדים, בנוסף לרכישה באמצעות אפליקציית MY OFER שם תנתן עוד 10% הנחה. מחירים לדוגמא: סומק/ברונזר קרמי מסדרת SUPERMODEL – במקום 159 ₪, רק 143 ₪ ולחברי מועדון – 128 ₪ ₪ , קיט הגבות המפורסם של המותג – במקום 139 ₪, רק 125 ₪ ולחברי מועדון – 112 ₪ בלבד! טינט Lollipop ה BEST SELLER של המותג!! במקום ב119 ₪ רק ב107 ₪ ולחברי מועדון- 96 ₪.

במהלך ימי הפעילות של החנות החדשה יולי תארח את המבקרות והמבקרים, תעניק ייעוץ, הגרלות, הפתעות ועוד. לדברי נעמי סימן טוב מנכ”ל עופר הקניון הגדול בפ”ת: “אנו שמחים וגאים על הבחירה של יולי מאנה לפתוח את החנות הפופ אפ הראשונה של מותג הביוטי שלה, שכבש את הרשתות החברתיות ונחשב לאחד המותגים המוכרים ביותר באון ליין. אנו פועלים כל העת על מנת לחדש ולרענן את תמהיל החנויות בהתאם לצרכים ולטעמים המשתנים של קהל הלקוחות שלנו וממשיכים לקדם הכנסת מותגים חדשים ומבוקשים”.

יולי מאנה, מייסדת המותג: “עבורי זו לא רק חנות – זו דרך לפגוש  ולהכיר את הקהל שלי, לשתף אותו במה שמאחורי המוצרים ולהציע חוויית ביוטי נגישה, מרגשת ומלאת השראה. אני נרגשת מהמפגש הזה, ושמחה לפתוח את הפופ אפ הראשון שלי בקניון הגדול, הנחשב לקניון עוצמתי ומרכזי ומוביל בארץ, המספק חווית בילוי וקנייה איכותית”. 

המותג YULI MANA COSMETICS נוסד בשנת 2023 על ידי יולי מאנה, מתוך רצון להנגיש מוצרי ביוטי איכותיים, ייחודיים ונועזים – שמאפשרים לכל אחת להביע את עצמה דרך צבע, סטייל וחדשנות. המותג זכה לפופולריות אדירה ברשת, בזכות שילוב של מוצרים מדויקים, עיצוב בלתי מתפשר וקהילה נאמנה ברשתות החברתיות.



עוד ב-חנויות

סטיילינג בקניון הגדול

סטייליסטית צמודה ב-50 ש”ח: יום סטיילינג אישי עם בוגרות “שנקר” בעופר הקניון הגדול פ”ת

בעלות סמלית יוכלו תושבות העיר והסביבה ליהנות משעת ייעוץ אישית עם סטייליסטיות מקצועיות, שדרוג המלתחה, וגם לקבל במתנה תיק קיץ וחניה חינם לכל היום. נעמי סימן טוב, מנכ”לית הקניון: “אופנה היא כלי לביטוי אישי ולביטחון עצמי”. בין הסטייליסטיות המשתתפות באירוע: הילה ברגלס, אורית כהן, חן הלברטל, סיון מטוס, עדי ליפטסר, שירן וינוקר, קארין צימרמן, חן אמבר, הודיה אדלשטיין, רעות לוי ועוד.

המשך קריאה »
פיק אפ פטיש ומסמר פתח תקווה

צפו: רשת מוצרי הבית “פטיש ומסמר פיק אפ” (Pick Up) פתח תקווה פתחה סניף ענק (וידאו)

לאחר 30 שנה ברחוב סלור במרכז העיר, מוסד הצרכנות הפתח תקוואי הותיק, שפועל גם באונליין, השיק אתמול (5.6.26) גם חנות בגודל 600 מ”ר ברחוב בר כוכבא 9, ליד חנות BOOM ומול הסופרמרקט סופרטל. עם כ-8,000 פריטים ומחירים תחרותיים במיוחד, מצאנו עשרות לקוחות פתיחה החגיגית.

המשך קריאה »
דירוג הסופרמרקטים בפתח תקווה

דירוג גוגל קובע: באיזה סופרמרקט תושבי פתח תקווה הכי אוהבים לקנות?

מי מנצח במאבק בין הרשתות הגדולות למיני-מרקטים השכונתיים, לאיזה סופר יש כמעט 7,000 ביקורות, מי זכה בציון הממוצע הגבוה ביותר בעיר ומי בהכי נמוך? נתונים שאספנו מתוך קובץ דירוג הסופרים בעיר, המבוסס על אלפי ביקורות בגוגל, חושפים תמונה על הרגלי הצריכה, שביעות הרצון וההעדפות של התושבים.

המשך קריאה »
מיס נורי פתח תקווה

השקה נוצצת לפופ-אפ של מותג האופנה MISS NORI בעופר הקניון הגדול פ”ת (וידאו)

מותג האופנה הפופולרי MISS NORI (מיס נורי), בגדי קז’ואל לנשים, השיק השבוע חנות פופ-אפ חדשה בעופר הקניון הגדול בקומה P2 (מול חנות דיזל). אירוע ההשקה החגיגי משך אליו לא מעט סלבס, אושיות רשת וקהל לקוחות נלהב שחיכה להגעת המותג לעיר, ביניהם הפרזנטורית של הקניון עדי אשכנזי, הודיה ביטון, שיר אלמליח ותומר משקף לבן. המחירים של פרטי הלבוש נעים בין 100 ל-400 ש”ח

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]