יוליוס חיים דוד

לאחר 30 שעות של חיפושים: המשטרה מצאה את גופתו של יוליוס חיים דוד בפתח תקווה

דוד בן ה-58, משלשום (15.8) מביתו ברמלה נמצא, למרבה הטרגדיה, ללא רוח חיים במקום מבודד ברחוב החרש באיזור התעשייה בקרית אריה. קודם לכן ביקשה המשטרה מספר פעמים את עזרת הציבור באיתורו. הוא נראה לאחרונה ביום שבת בבוקר ברמלה, ובהמשך תועד באזור מסוף ארנס בפתח תקווה, לאחר שעל פי מידע אמין עלה על קו 249 שיצא מרמלה. מאז נעלמו עקבותיו ולא נוצר עמו קשר.

מוקדם יותר היום עדכנה המשטרה בשיחה עם ערוץ 7 כי הצליחה לאתר נהג אוטובוס נוסף שהוריד את יוליוס במסוף אוטובוסים 'החרש' בפתח תקווה ביום שישי בסביבות השעה 15:00. אבל היום (17.8), לאחר כ-30 שעות של חיפושים, המשטרה הודיעה כי מצאה את גופתו בפתח תקווה, סמוך מאוד למקום ממנו ירד בתחנת האוטובוס. "לצערינו, לאחר חיפושים רבים, יוליוס אותר ללא רוח חיים", מסרה המשטרה.

עוד ב-מהנעשה בעיר

הונאה עיריית פתח תקווה

הונאה חדשה בפתח תקווה: העירייה מזהירה מבקשות תשלום מזויפות בשמה

עיריית פתח תקווה מפרסמת אזהרה דחופה לתושבים, בעלי עסקים, ספקים וקבלנים מפני ניסיונות עוקץ מתוחכמים. נוכלים שולחים דרישות תשלום מזויפות עם פרטי חשבון בנק פיקטיביים. כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לא ליפול בפח.

המשך קריאה »
בריכת חורף פתח תקווה

ב-2030 כבר נוכל לטייל שם? אושרה תכנית "בריכת חורף שלב ב'" בצפון פ”ת

תכנית חדשה צפויה להרחיב את בריכת החורף בצפון פתח תקווה, לשקם את המערכת האקולוגית ולהוסיף שבילי טיול, נקודות תצפית ודקים נגישים. הפרויקט המדובר ממוקם כהמשך לפארק "גאון הירקון" פתח תקווה העתידי, בין מסילת הרכבת ושכונת אם המושבות לדרום, לבין דרך זבולון המר והשטחים הפתוחים של מרחב ירקון.

המשך קריאה »

מנהלת חדשה ברווחה: ליאורה דיקשטיין מונתה לראש המינהל לשירותים חברתיים בפתח תקווה

דיקשטיין, בעלת רקע מקצועי עשיר בניהול שירותי רווחה ברשויות רעננה ורמת השרון, נכנסת לתפקיד לאחר השלמת המהלך לשדרוג אגף הרווחה למינהל. ראש העיר רמי גרינברג ברך: "בטוח שיחד נמשיך להעניק את המענה הטוב ביותר לתושבים".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading