רמי גרינברג בדיון סוער

צפו: בתום דיון סוער של ההורים עם גרינברג – הוסר איום השביתה בבי”ס פאול קור (וידאו)

ראש העיר הקדיש היום (שישי, 5.12) את זמנו למפגש באולם “גולדה” עם הורי בית הספר המודאגים בצפון אם המושבות החדשה, שעבודות כביש סגולה-אם המושבות, מתבצעות עשרות מטרים מהילדים כשהם בהפסקה. דאגתם התגברה כשנודע להם כי מתבצעות גם עבודות לפינוי אסבסט. התושבים נכנסו לדבריו של ראש העיר, שניסע להרגיע. הוחלט כי הלימודים לא יושבתו והילדיילמדו מרחוק ומבתי ספר אחרים.

אתמול דיווחנו לכם ראשונים ובאופן בלעדי בעיר על עבודות האסבטס שהתבצעו השבוע סמוך לבית הספר היסודי “פאול קור” בפתח תקווה, במסגרת העבודות על הכביש החדש, שמתבצעות במרץ. לטענת ההורים, העבודות מוסכנות לילדים והעירייה כלל לא הודיעה על כך ולא נקטה באמצעים מספקים, כדי לשמור על בטחונים ובריאותם של הילדים. בעקבות כך, איימו להשבית את בית הספר ביום ראשון הקרוב.

צפו בקטע מתוך הדיון הסוער בין רמי גרינברג לתושבים (מתוך פייסבוק פתח תקווהNEWS)

לבסוף הוחלט כי הלימודים לא יושבתו *כיתות א’ – ב’, כולל החינוך המיוחד ילמדו בבית הספר “אהוד מנור”, *כיתות ג’ (כולל כיתות המחוננים): ילמדו בבית הספר “נתן יונתן” ואילו *כיתות ד’ – ו’: ילמדו מרחוק (למידה מקוונת). הלימודים יתקיימו בהתאם למערכת השעות הרגילה. היערכות זו תקפה נכון לעכשיו ליום ראשון בלבד, וזאת בהסתמך על התחייבות הקבלן המבצע כי העבודות יסתיימו עד סוף יום ראשון.

ראש העיר, שהיה ער לקולות הדאגה, רצה לתת הסברים במפגש אבל הופסק לא פעם על ידי התושבים.. המפגש היה מתוח ולעתים סוער, במיוחד כשההורים הרגישו שרמי גרינברג אינו קשוב להם ואינו מספק את התשובות שהם ביקשו. “השקענו מאות אלפי שקלים בקיר אקוסטי ובענייני בטיחות – מה שבמקומות אחרים בכלל לא היו עושים”, אמר ראש העיר.

בית ספר פאול קור
בית ספר פאול קור

בהמשך כתב: “אנו נמשיך לעקוב אחר התקדמות העבודות ונעדכן אתכם בכל התפתחות נוספת לקראת המשך השבוע. כמו כן נבצע את הדברים עליהם סיכמנו במפגש ההורים שהתקיים היום לגבי מדידות ובדיקות דשטפות בהמשך. תודה על שיתוף הפעולה וההבנה, שבת שלום”

עוד ב-חינוך

אולפן הקלטות פתח תקווה

בשורה למוזיקאים המקומיים: חדר חזרות מקצועי ומסובסד נפתח בפתח תקווה במרכז חורב

עיריית פתח תקווה ורשת מקפ”ת הודיעו כי הן חונכות חדר חזרות חדש ומאובזר במרכז קהילתי “חורב”. המקום פתוח אל תוך הלילה ומציע מחירים מיוחדים לתושבי העיר. סצנת המוזיקה בפתח תקווה מקבלת חיזוק משמעותי: בימים אלו הושק שירות חדש עבור אמנים, נגנים, זמרים והרכבים מקומיים – חדר חזרות מקצועי לכל מטרה, הממוקם כחלק ממתחם אולפן ההקלטות של המרכז הקהילתי בשכונת אם המושבות החדשה

המשך קריאה »
תחרות יזמים צעירים פתח תקווה

יוזמים ומשפיעים: הוכרזו המיזמים החברתיים המצטיינים של חטיבות הביניים בפתח תקווה

היום (חמישי) לבש מוזיאון “יד לבנים” בפתח תקווה חג, כאשר אירח את תחרות המיזמים המצטיינים של חטיבות הביניים בעיר, המתקיימת זו השנה החמישית ברציפות. “האירוע איגד תחת קורת גג אחת את מיטב המוחות הצעירים מבתי הספר בחינוך הממלכתי, הממלכתי-דתי והחינוך המיוחד, שלקחו חלק בתהליך ערכי, חינוכי ומשמעותי לאורך השנה כולה”, נמסר. במקום ה-1 זכה בי”ס פיינשטיין, בשני “יצחק שמיר” ובשלישי “אלונים”

המשך קריאה »

נחנך מתחם מעונות סטודנטים במרכז פתח תקווה על שם ענבר הימן ז”ל

עיריית פתח תקווה חנכה היום (11.5) את פרויקט “איכילוב 5” – מבנה המשלב מגורי צעירים, בית קפה חברתי ומרכז קהילתי, שיוקדש לזכרה של תושבת העיר שנרצחה ונחטפה ב-7 באוקטובר ממסיבת הנובה.  לטקס החניכה הגיעו ראש העיר רמי גרינברג, אורטל שוקרון, ראש אגף הנוער והצעירים וצוותה, עובדי עירייה ומשפחתה וחבריה של ענבר.

המשך קריאה »

תיכון רמון פתח תקווה קטף את המקום הראשון בחידון המורשת והציונות הארצי

בטקס מרגש שנערך בהיכל התרבות בעיר ושודר בערוץ 12, הוכתרו רון גיטר וליאור עמרם כחתני חידון הציונות. למרות פגיעת טיל במבנה בית הספר במהלך מבצע “שאגת הארי”, התלמידים לא ויתרו – והביאו את הגביע הביתה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]