פקיי תנועה בעקבות הפגנת החרדים

צפו בפקקי הענק בז'בוטינסקי פ"ת בעקבות הפגנת החרדים. כביש 4 נפתח (וידאו)

שוב פעם זה קורה – הפעם לא בגלל חוק הגיוס, אלא בגלל דרישת הרשויות לנתח משעות הצהרים היום (20.1), החלה הפגנת חרדים, ששיבשו את התנועה בכניסה לעיר בצומת גהה וכביש 4, מחלף אלוף שדה עד מחלף אם המושבות לשני הכיוונים. לאחר שהוחלט להשהות את ההחלטה על הניתוח, החרדים פיזרו את ההפגנה וכביש 4 נפתח מחדש לתנועה. נהג: "הם לא עובדים – אז לא אכפת להם מהאנשים שכן".

שני התינוקות שמתו הם ליה גולובנציץ בת השלושה חודשים, ואהרון (ארי) כץ בן החצי שנה. ממצאי החקירה הראשונים מעלים חשד, לפי סימנים פיזיים, כי אחד התינוקות נפטר פרק זמן משמעותי לפני הגעת הכוחות. 53 תינוקות פונו לבתי חולים בירושלים.הפרקליטות ביקשה לנתח את הגופות כדי לברר את סיבת המוות, אך בג"צ הפך את ההחלטה – ולא תבוצע נתיחה שאחרי המוות.

צפו בפקקי הענק (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

אחת ההערכות הייתה שמדובר מזגן שפעל על חימום בחדר קטן וסגור, מה שגרם להתייבשות ומוות. נציג המשטרה העיד על תנאים קשים במקום. חרדים רבים הפגינו נגד הנתיחה בצומת גהה וחסמו את כביש 4 – עד שהתקבלה ההודעה על החלטת בג"צ. אחד מהנהגים עמו שוחחנו תוך כדי הפקק אמר: "החרדים לא עובדים – אז לא אכפת להם מהאנשים שכן. כל שבוע אנחנו בסיוט של פקקים בגללם".

תגובת המשטרה: "משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק, יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-רכב ותחבורה

שלמה NEW פתח תקווה

קבוצת שלמה משיקה מותג סוכנות רכב חדשה: ״שלמה NEW" בהופטאון פתח תקווה

לשוק סוכנויות הרכב הפתח תקוואי נכנס מותג חדש, עם גב עסקי חזק , למתחם העסקי היוקרתי, שבבעלות זרוע הנדל"ן של הקבוצה, ברחוב יגיע כפיים 24. זהו סניף ראשון במה שאמור להיות רשת אולמות תצוגה לרכבי 0 ק״מ ולמגוון דגמים חדשים ממותגים מובילים, במחיר תחרותי לצד מעטפת שירות וטיפולים. "נקים סניפים מבאר שבע עד חיפה", מסרו מהרשת.

המשך קריאה »
מכון שטיפת מכוניות באבלס IWASH

רשת שטיפת המכוניות "בבלס איי וואש" (Bubbles iWash) פתחה סניף ביצירה פ"ת

רשת שטיפת הרכבים בשירות עצמי חנכה את הסניף ה-20 שלה בארץ ברחוב היצירה 12 (במקום תחנת הדלק SEVEN שנסגרה), עם קונספט שעוד לא קיים בעיר: שטיפה אוטומטית לחלוטין, בלי עובדים ופתוחה 24 שעות, 7 ימים בשבוע. המתחם, הוא בין הבודדים ברשת שכולל שתי עמדות שטיפה. הרשת: "רוצים לשנות את כללי המשחק בתחום שטיפת הרכב".

המשך קריאה »
רחוב משה סנה פתח תקווה

רחוב משה סנה פתח תקווה ייחסם ליומיים עקב פירוק עגורן בפרויקט של קטה גרופ

תושבי השכונה הביעו כעס ברשתות החברתיות, לאחר שנודע כי הרחוב ייסגר לתנועה ב-6 וב-7 לחודש (ראשון ושני שבוע הבא) לצורך עבודות פירוק עגורן. משמעות החסימה היא ניתוק תחבורתי של מאות רכבים ואלפי תושבים העירייה: החסימה נדרשת מטעמי בטיחות. עשינו מאמצים לצמצם את האי-נוחות.

המשך קריאה »
תאונת אוטובוס שערייה

הסתיים בנס: אוטובוס סטה לטיילת בכביש 40 פ"ת והתנגש בחומה, שלושה פצועים קל

תאונת דרכים חריגה התרחשה היום (28.8) בכביש 40, בקטע שבין צומת סירקין למחלף שעריה, במעורבות אוטובוס נוסעים ורכב פרטי. מסיבה שטרם התבררה, האוטובוס סטה ממסלולו, עלה על טיילת הולכי הרגל המקבילה לכביש, והמשיך בנסיעתו עד שנבלם בעוצמה בחומה סמוכה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading