תאונת אופנוע קטלנית פתח תקווה

נקבע מותו של רוכב האופנוע שהיה מעורב בתאונת דרכים ברח' טרומפלדור פתח תקווה

התאונה אירעה ברחוב במרכז העיר, כשמסיבה שעדיין אינה ידועה, הרוכב, כבן 20, שהיה שליח של וולט, נפגע מרכב פרטי והובהל מיד לבית החולים, כשהוא בסכנת חיים. בשעה 19:20 התקבל דיווח במוקד 101 של מד״א במרחב ירקון על תאונה קשה בין רכב לאופנוע. חובשים ופראמדיקים של מד״א הוזעקו למקום והעניקו טיפול רפואי לרוכב האופנוע, שסבל מחבלה רב־מערכתית ונמצא מחוסר הכרה.

הפצוע פונה בדחיפות לבילינסון, אך שם, תוך זמן קצר, נקבע מותו. חובשי רפואת החירום מיחידת האופנועים של מד״א, יוסף סרצוק ונתנאל אנגל, סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה בין רכב לאופנוע. האופנוע נמצא עם פגיעות פח קשות במרכז הכביש, ורוכב האופנוע שכב בסמוך כשהוא מחוסר הכרה וסובל מחבלה רב־מערכתית. הענקנו לו טיפול רפואי תוך כדי העברתו לניידת טיפול נמרץ". כאמור, זה לא עזר. נהג הרכב המעורב בתאונה עוכב לחקירה ונסיבות התאונה נבדקות.

צילום: מד"א פ"ת
בית החולים בילינסון פתח תקווה
בילינסון לא הצליח הפעם להציל

עוד ב-רכב ותחבורה

שלמה NEW בהופטאון פתח תקווה

"קבוצת שלמה" תלתה שלט ב-HOPETOWN פתח תקווה. סוכנות חדשה?

ל"פתח תקווה NEWS" נודע כי הקבוצה עתידה להשיק בקרוב זרוע פעילות עסקית חדשה לחלוטין, כנראה בתחום הרכבים – לה כבר יש מספר סוכנויות בפתח תקווה. השלט נתלה היום (9.8) בפתח המתחם ברחוב יגיע כפיים 22, שבבעלות הקבוצה וקבוצת רוגובין.

המשך קריאה »
תאונת עבודה ז'בוטינסקי

תאונה חריגה בפתח תקווה: פועל נפל ממנוף לאחר שרכב התנגש בו – מצבו קשה

תקרית לא שגרתית אירעה הערב בדרך זאב ז'בוטינסקי בעיר: רכב התנגש במנוף שעליו עבד באותה עת פועל כבן 60. מעוצמת המכה, הפועל נפל מגובה רב ונפצע באורח קשה בראשו. הוא פונה לבית החולים בילינסון כשהוא מחוסר הכרה.

המשך קריאה »
חניון אוטובוסטים גיבורי ישראל פתח תקווה

🚍 בשורה ירוקה לעיר: הושלמה הקמת מתחם "גיבורי ישראל" לאוטובוסים חשמליים בפתח תקווה (וידאו)

בהשקעה של כ-80 מיליון שקלים, עיריית פתח תקווה ומשרד התחבורה חונכים דיפו חדש ומתקדם. המתחם, שיכיל בסופו של דבר כ-530 חניות, יאפשר את שדרוג התחבורה הציבורית בעיר ויתניע את העבודות להקמת התחנה המרכזית החדשה ברחוב אורלוב.

המשך קריאה »
קווי אוטובוס לטבריה

רמי גרינברג: נתגבר קווים מפתח תקווה לטבריה והצפון לקראת תקופת "בין הזמנים"

בעקבות פניות תושבים ושיתוף פעולה של עיריית פתח תקווה מול משרד התחבורה וחברת "סופרבוס", שירותי התחבורה הציבורית לעיר הצפונית מתרחבים. ראש העיר, רמי גרינברג: "נמשיך לשפר ולהרחיב את אפשרויות הנסיעה עבור תושבי העיר". כל הפרטים על התחנות והקווים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading