BLACK עופר הקניון הגדול פתח תקווה

מבצע טיל: BLACK עופר הקניון הגדול פתח תקווה עם 20% הנחה על כל התפריט (וידאו)

מסעדת ההמבורגרים הותיקה במתחם האוכל בקניון הכי גדול בעיר, חוזרת אחרי שבועיים קשים לפעילות מלאה עם אמירה נחרצת של הבעלים, בן עוזיאל: "לא ניתן לאיראנים לנצח אותנו". הסניף, שנמצא בקומה P4 במתחם האוכל, שהפך להיות הומה בימים האחרונים, זוכה להתעוררות למי שמחפש אספקיזם קולינארי והמבורגר טוב, עם מרחב מוגן ממש ליד. ההטבה לקוראי פתח תקווה NEWS בלבד.

מערכת פתח תקווה NEWS שמחה לבשר על חזרתו המלאה לשגרה של אחד ממוקדי הקולינריה המוכרים בעיר – סניף BLACK במתחם האוכל של עופר הקניון הגדול פתח תקווה, שעבר לפני שנתיים מקומה P2. האזעקות וההתראות אומנם מפריעות מדי פעם לפס הייצור שמתמלא בהזמנות, אבל שום דבר לא יעצור את הבטן המקרקרת של הרעבים בפתח תקווה – במיוחד כשמדובר בהמבורגר עסיסי משובח.

צפו בביקור ב-BLACK (בלאק) פתח תקווה עופר הקניון הגדול - מתחם האוכל

@ptnews.tiktok Black בלאק המבורגר עופר הקניון הגדול פתח תקווה עם 20% הנחה #פתחתקווה📍 #פתחתקווה #המבורגר #BLACK #בלאק ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

"השגרה היא הניצחון שלנו"

בן עוזיאל, בעלי המסעדה, לא מסתיר את ההתרגשות מהחזרה המלאה לפעילות, אך גם לא את הנחישות הישראלית המוכרת. בשיחה עם מערכת פתח תקווה NEWS, הוא מבהיר שהחזרה לשגרה היא הרבה מעבר לעסקים: "אנחנו פה, חזקים מתמיד. לא ניתן לאיראנים או לאף אחד אחר לנצח אותנו ולשבש לנו את החיים. פתח תקווה חזקה, ואנחנו מחכים לכם עם ההמבורגר הלוהט והמעולה שלנו"

פינוק מיוחד לקוראי PTNEWS

כדי לחגוג את החזרה לפעילות, רשת BLACK והנהלת הסניף החליטו לפנק את קוראי האתר במבצע שווה במיוחד שאסור לפספס:

  • ההטבה: 20% הנחה על כל התפריט הרגיל!
  • מתי? ימים ראשון עד חמישי.
  • באילו שעות? בין 17:00 ל-20:00 (הזמן המושלם לארוחת ערב משפחתית או דייט של אחה"צ).
  • איפה? BLACK, מתחם האוכל, עופר הקניון הגדול פתח תקווה.

חשוב לדעת: המבצע בתוקף ללא כפל מבצעים.

"בעיקרון אנחנו פתוחים כל יום בין 11:30-22:00, אבל כרגע הקניון פתוח עד 21:00 בגלל המצב. ובמוצש שעה אחרי צאת שבת עד 23:00
שישי מ11:30 שעתיים לפני כניסת שבת סוגרים

ארוחה לוהטת ב BLACK פתח תקווה
ארוחה לוהטת ב BLACK פתח תקווה

מה בתפריט?

מה בתפריט של BLACK פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

רון אנד בן פתח תקווה

ניחוח של פריז בפתח תקווה: "רון & בן" (RON & BEN) פתחו בייקרי ברח' הסיבים

לאחרונה נפתח מקום הכולל מאפייה, פטיסרי ובית קפה בוטיק שמביא את אומנות האפייה והאירוח הצרפתית ללב העיר. העסק החדש נולד ממפגש מחודש ומרגש של שני חברי ילדות – רונן בנישו וראובן חזיזה. לאחר עשור שבו חיו בנפרד, הם התאחדו כאן בישראל כדי להגשים חלום משותף.

המשך קריאה »
פאטאטאס פתח תקווה

תפוח אדמה לוהט? רשת PATATAS (פאטאטאס) פתחה סניף בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת

זוכרים את פיצריית "פיירו" (PIERO) עליה דיווחנו לכם כאן בעבר כי נסגרה זמן קצר בלבד לאחר פתיחתה. כעת, אנחנו שמחים לעדכן שהלוקיישן המרכזי הזה ממש לא נשאר יתום. בימים אלו נפתח במקום סניף חדש של רשת "פאטאטאס" (PATATAS), שמבטיחה לקחת את תפוח האדמה למקומות שלא דמיינתם.

המשך קריאה »
עדי שביב

בוקר של קולינריה והשראה: בראנץ' טבעוני והרצאה של עדי שביב על אושר במלון פרימה לינק פ"ת ב-4.9

תושבי פתח תקווה והסביבה, מחפשים דרך מושלמת לפתוח את סוף השבוע שלכם? ביום שישי, ה-4 בספטמבר 2026, יתקיים אירוע יוצא דופן המשלב אוכל משובח, נוף מרהיב ותוכן מעורר השראה. האירוע נערך בשיתוף פעולה מיוחד עם מינהלת איכות חיים ואושר של עיריית פתח תקווה בראשותה של אסנת בירנבאום

המשך קריאה »
ביגה - עופר הקניון הגדול פתח תקווה

בית הקפה BIGA בקניון הגדול פ"ת מוצף לאחרונה בביקורות חיוביות: "שירות שאין דברים כאלה"

לאחר החלפת זכיינים בסניף, גולשים מתארים חוויית שירות ואוכל יוצאת דופן — עשרות ביקורות חמש כוכבים הצטברו בחודש האחרון בפרופיל הגוגל של בית הקפה. בית הקפה BIGA, הממוקם בקניון הגדול (עופר) בפתח תקווה (קומה P2 – ראשונה), רושם בחודש האחרון גל של ביקורות חיוביות ברשת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading