X 30 ו LOVE עמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

במקום תיק ב-1500, חצאית ב-20: X30 מתרחבת על חשבון LOVE בב.ס.ר סיטי פ"ת

יוקר המחיה עושה את שלו? מותג האופנה לבגדי הנשים צנועים וזולים, שנכנס רק לאחרונה למתחם המשרדים והקניות הכי גדול בעיר בז'בוטינסקי 61, מרחיב את השטח – בזמן שחנות מותגי היוקרה שלידו מצטמצמת. "בעקבות הבאזז שנוצר מאז שפתחנו – הרחבנו את החנות כדי שיהיה פחות צפוף לכל הלקוחות שלנו, שמחפשים מחירים שרק אנחנו יודעים לתת", נמסר מ-X30. 

 

ביוני 2023, דיווחנו לכם לראשונה (וראשונים) על השקת LOVE פתח תקווה של קבוצת סקאל בבעלות חיים סקאל. הפתיחה בעמי ב.ס.ר סיטי הייתה מלווה בהרבה רעש וצלצולים, כראוי למותג שמביא מותגים ומוצרים, שרואים רק ב"דיוטי פרי". אלא שעם הזמן, אחרי 3 מלחמות, די ברור שגם בפתח תקווה מחפשים קודם כל איך להוציא כמה שפחות מהכיס – ולקבל שיותר. מי יקנה היום תיק ב-1500 ש"ח?

LOVE מצטמצם, X30 מתרחב
LOVE מצטמצם, X30 מתרחב

לנישה הזאת בדיוק נכנסת חנות X30, שפתחה בעמי ב.ס.ר סיטי. לפני ארבעה חודשים (נובמבר 25). "לאור הביקוש, החלטנו לקחת עוד 280 מ"ר", מסר בעלי הרשת, אורן עמר. "גילינו שיש הרבה דרישה בפתח תקווה לבגדים צנועים של ערב, ספורט, הלבשה תחתונה  – במחירים נוחים. מגיעים אלינו במיוחד מכל העיר. המקום נגיש מאוד ואנחנו מחכים שעד פתיחת ההרחבה השבוע, הרכבת הקלה כבר תשוב לפעול". 

מה המחירים שלכם? 

"חצאיות החל מ 20 ש"ח, ז'קטים החל מ-49, בגדי ספורט 29, שמלות ערב החל מ-69 ש"ח. זה מחירים שרק X30 יכולים לתת. יש ביקוש חזק לבגדים צנועים בפתח תקווה". עמר כמובן גם בונה על הלוקיישן האטרקטיבי, בלב העסקי של העיר בצומת ז'בוטינסקי-רבין-משה דיין – מרחק נגיעה מתחנת "שחם" של הרכבת הקלה הקו האדום).

מתחם עמי ב.ס.ר סיטי
מתחם עמי ב.ס.ר סיטי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חנויות

גלי פתח תקווה

שם על הנעל: גלי יבצעו בעופר הקניון הגדול פתח תקווה אירוע חריטה לקראת החזרה ללמודים

קונים ב-250 ש"ח ומקבלים חריטה אישית על זוג נעליים, בחינם. האירוע יתקיים ביום שישי, 2.10, בין השעות 11:00 ל-14:00, בסניף גלי בקומה האמצעית של הקניון מי שמתכנן לקפוץ לעופר הקניון הגדול בפתח תקווה בסוף השבוע, כדאי שיעצור בסניף רשת ההנעלה גלי. ביום שישי הקרוב (2.10) יתקיים בסניף אירוע חריטה אישית: כל מי שירכוש בחנות בסכום של 250 ש"ח ומעלה, יקבל במתנה חריטה אישית על זוג נעליים.

המשך קריאה »
פנדורה פתח תקווה

מיליון ש"ח השקעה: פנדורה (PANDORA) פתחה חנות בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

מותג התכשיטים הבינלאומי PANDORA (פנדורה) שינה לוקיישן במקום הכי מסחרי בפתח תקווה, לחנות קונספט חדשה בסטנדרט הבינלאומי העדכני. החנות נפתחה בעופר הקניון הגדול, מקבוצת קניוני עופר, בקומה P6 (העליונה), צמוד לבית הקפה גרג. ביקרנו במקום וגילינו שטווח המחירים של התכשיטים הוא רחב ויכול להתאים לכל כיס.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading