אוהדי בית"ר בפ"ת

הדרך לאליפות עוברת באצטדיון “שלמה ביטוח”: סערת כרטיסים לקראת הפועל פ”ת לבית”ר י-ם ביום שלישי

ביום שלישי הקרוב (19.5, שעה 18:45), אצטדיון שלמה ביטוח ירכז אליו את כל העיניים של חובבי הכדורגל בישראל. הפועל ‘מבנה’ פתח תקווה תארח את בית”ר ירושלים למשחק שעשוי להכריע את זהות האלופה ולשלוח את הצלחת להפועל באר שבע. אך עוד לפני שריקת הפתיחה – הסערה הגדולה מתרחשת מחוץ למגרש, סביב מחירי הכרטיסים, סידורי האבטחה, ומלחמת חורמה בספסרות.

המשחק הקרוב מול בית”ר ירושלים הוא הרבה מעבר לעוד משחק פלייאוף עבור המלאבסים. איבוד נקודות של הירושלמים באצטדיון המושבה יעניק את תואר האליפות להפועל באר שבע, מה שהופך את המשחק לנפיץ במיוחד.

לאור הרגישות, בהפועל פתח תקווה נערכים למבצע אבטחה חסר תקדים, שעלויותיו מוערכות במאות אלפי שקלים. הנטל הכלכלי הזה גולגל אל מחירי הכרטיסים לאוהדי האורחת, שנקבעו על 150 שקלים למבוגר – החלטה שהציתה אש ברשתות החברתיות.

הודעת המועדון: כניסה למנויים בלבד ואפס סובלנות למכירת כרטיסים ליריבה

מועדון הפועל ‘מבנה’ פתח תקווה שחרר ביממה האחרונה שורת הנחיות נוקשות לקראת המשחק, במטרה לשמור על הסדר ולהבטיח יתרון ביתי, תוך אזהרה חמורה לאוהדים שינסו לעשות “קופה” על חשבון אוהדי בית”ר.

מתוך הודעת המועדון הרשמית: “לקראת המשחק מול בית״ר ירושלים, ולאור דרישות האבטחה החריגות, במשחק זה תתאפשר כניסה לבעלי מנויים בלבד, באמצעות הזמנת כרטיס ללא עלות דרך אתר ‘לאן’. ברקוד המנוי הרגיל באפליקציה לא יהיה תקף. מחיר כרטיס מבוגר (לאוהדי בית”ר) נקבע על 150 ש״ח. התמחור נגזר מעלויות אבטחה גבוהות במיוחד המסתכמות במאות אלפי שקלים. נזכיר כי במשחק החוץ בטדי לפני כשבועיים, שילמו אוהדינו 115 ש״ח עבור ישיבה ביציע צדדי מאחורי השער. בשלב זה לא תתקיים מכירת כרטיסים לאוהדינו מעבר למסגרת המנויים.”

בנוסף, במועדון פרסמו הבהרה חד משמעית בנוגע להעברת כרטיסים:

“חל איסור מוחלט על מכירה או העברה של כרטיסים לאוהדי הקבוצה האורחת. מקרה שאותר אתמול הוביל לשלילת המנוי של אותו אוהד, ואנו מבהירים כי תהיה אפס סבלנות לכל ניסיון להעביר או למכור כרטיס לאדם אחר בניגוד להנחיות.”

קולות מהיציע: בין תמיכה בהנהלה לזעם על “עושק”

ההודעות של המועדון גררו גל של תגובות, שמציגות את הקרע הברור בין הקהלים, ואפילו דיונים סוערים בתוך הקהל המקומי עצמו.

התומכים בהחלטת ההנהלה:

  • אייל יעקב גיבה את המהלך הכלכלי: “החלטה נבונה… צריך לדעת למקסם הכנסות ולמזער הוצאות, שאפו להנהלה”.

  • גילי פרידלר הלך צעד קדימה נגד הביקורת של אוהדי בית”ר: “לא להתנצל, רק פעם הבאה לקחת להם 250”.

  • ליור שפר ויואב דיוויד נחום חיזקו: “החלטה מצוינת! כל הכבוד הפועל, גאים בכם”.

אוהדי הפועל פ"ת

מנגד, היו קולות נוספים שזעמו על המחיר המופקע והפנו אצבע מאשימה כלפי הנהלת הפועל פתח תקווה.

  • אפרת אהרוני תקפה בחריפות: “החזירות שלכם היא פשוט גועל נפש. אוהדי בית”ר מביאים לכם הכנסה מטורפת. ולכל המשחקים העונה הם גבו 115₪… איך הגעתם ל-150₪? זה עושק מסריח”.

הפנים אל הדשא: “לתת משחק הירואי”

לצד מלחמות הכרטיסים והספסרות (שכבר מובילות אוהדים כמו שגיא אבני ורונן פרנק להציף את הרשת בחיפושים נואשים אחר כרטיס, למרות האזהרות), ישנם אוהדים שמזכירים שהמטרה האמיתית והיוקרה נמצאות על כר הדשא.

האוהד דביר מגן דוד שומר על אופטימיות לקראת ההתמודדות: “יאללה ניצחון ראשון בפלייאוף…. זה אפשרי!!!”. האוהד לאוניד קרסנר סיכם היטב את התחושה של הקהל המקומי שרוצה להרוס לבית”ר את החגיגה, ואולי לשלוח את האליפות לבאר שבע: “הכי חשוב, חובה לתת משחק הירואי ולנצח אותם כדי שכל הקשקשנים יסתמו את הפה לגבי היכולת של הפועל העונה”.

אוהדי הפועל פתח תקווה מחכים להפועל ת"א

עוד ב-חדשות אחרונות בפתח תקווה

מתחם "שער סירקין" פתח תקווה

סערת “תמורות אפס” באלתרמן פ”ת: “הבניינים קורסים, אם ייקחו לנו חדר – לא נחתום” (וידאו)

פרויקט הפינוי-בינוי הענק “שער סירקין” (חלק מתוכנית מטרו מזרח) של קבוצת R.M.A (רם-מוגרבי-ארדיטי) ויזמיות נוספות, נמצא בלב מאבק יצרי. בעוד היזמים טוענים לחוסר כדאיות כלכלית עקב תחשיבי הוותמ”ל, התושבים מגלים כי התמורה שהובטחה להם נמחקה לחלוטין. בעיריית פתח תקווה לא מתרגשים: “גם קבלת דירה חדשה עם ממ”ד וחניה בשטח דומה – היא תמורה”. התושבים קוראים לראש העיר רמי גרינברג להתערב.

המשך קריאה »
ייעוץ משפטי יד שרה פתח תקווה

בשורה לתושבי הגיל השלישי: “יד שרה” פותחת בפ”ת שלוחת ייעוץ משפטי חינם למבוגרים

מחלקת הייעוץ המשפטי “יד ריבה” מגיעה לפתח תקווה ותעניק לאזרחים ותיקים ולבני משפחותיהם סיוע משפטי ראשוני ללא עלות. השירות, שיינתן על ידי עורכי דין מתנדבים, יסייע בהתמודדות עם הבירוקרטיה, מיצוי זכויות, ייפוי כוח מתמשך, קצבאות סיעוד ועוד. את השירות ניתן לקבל במשרדים ברחוב ז’בוטינסקי 4 (ליד השוק), בשיתוף אודליה דאלי מעיריית פ”ת, מנהלת בית המתנדב.

המשך קריאה »

סוף סוף: נקודה ראשונה להפועל פתח תקווה בפלייאוף העליון אחרי 1:1 מול מכבי חיפה

אחרי רצף תוצאות עגום של 7 הפסדים רצופים מאז תחילת הפלייאוף, הכחולים הצליחו לחלץ הערב (15.5) ב”סמי עופר” נקודה יקרה בסיומה של דרמה. גיא מלמד העלה את המארחת ליתרון מוקדם מהנקודה הלבנה, אך פנדל מדויק של יונתן כהן בדקה ה-82 קבע שוויון. ביום שלישי: הקרב הגורלי מול בית”ר ירושלים, שעשוי להכריע את גורל האליפות עבור הירושלמים, שצפויים להביא לעיר כ-7000 אוהדים.

המשך קריאה »
10 פרויקטים מבצע דירות חדשות בפתח תקווה

הזדמנות לדירה של פעם בחיים? 10 פרויקטים חדשים בפתח תקווה שמוצעים עכשיו במבצע

עם שוך רוחות המלחמה, שוק הנדל”ן בפתח תקווה ממשיך לרתוח. בעיר, שהפכה בשנים האחרונות לאחת המבוקשות באזור המרכז עם תנופת התחדשות עירונית ובנייה חדשה, יש תחרות עצומה על רוכשי הדירות, שמקבלת ביטוי במבצעים מיוחדים לדירות חדשות, כפי שעולה מבדיקה בפלטפורמת “יד1” (מבית יד2).

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading