אכזבה כפולה ב"שלמה ביטוח" : הפועל 'מבנה' פ"ת נכנעה לב"ש, רק כ-3500 אוהדים הגיעו

הפועל 'מבנה' פתח תקווה רשמה הערב הפסד ביתי כואב 2:0 מול האלופה מבאר שבע. המשחק, שהתקיים באצטדיון שלמה ביטוח, הותיר את המועדון המקומי עם תחושות קשות לא רק בגלל איבוד הנקודות על כר הדשא, אלא גם בעקבות הנוכחות הדלילה של הקהל המקומי ביציעים.

המחצית הראשונה עוד נתנה תקווה לכחולים, אך בליץ מהיר של האורחים מבירת הנגב בתחילת המחצית השנייה סגר את הסיפור. צמד שערים של באר שבע הכריע את ההתמודדות בתוך חמש דקות בלבד:

  • ​דקה 52: מוחמד כנען פרץ את הסכר והעלה את הבאר שבעים ליתרון ראשון.
  • דקה 57: מוחמד אבו רומי ניצל את ההלם בהגנה המקומית, הכפיל את התוצאה וקבע את תוצאת הסיום.

מעבר להפסד המקצועי, בהפועל פתח תקווה האוהדים הביעו אכזבה עמוקה מכמות הצופים. למרות שמדובר במשחק מרכזי בליגת העל מול האלופה המכהנת, רק 3,500 אוהדים הגיעו לתמוך בקבוצה. הכמות הזו בקושי הספיקה כדי 2/3 של היציע המזרחי, נתון שהעיב מאוד על האווירה וגרר ביקורת ברשתות החברתיות כלפי ההיענות הנמוכה של האוהדים.

עומר פרץ היום: מודאג

בקבוצה יצטרכו כעת להפיק לקחים מקצועיים לקראת המחזור הבא, אך בעיקר לקוות שהקהל הכחול יחזור להצביע ברגליים ולתת לשחקנים את הדחיפה לה הם זקוקים במשחקי הבית.

ציוני שחקני הפועל 'מבנה' פתח תקווה לפי fotmob:

הרכב פותח:


* כץ – 5.4
* ישראלי – 6.1
* מוקטו-מוסונדה – 6.3
* ארויו – 6.4
* נסאר – 6.4
* כהן – 5.9 (הוחלף בדקה 74)
* אמיאן – 5.8 (הוחלף בדקה 64)
* אהוד-זעירא – 6.3 (הוחלף בדקה 64)
* דוד – 7.0 (הוחלף בדקה 81)
* קלה – 6.7
* קימווידי – 6.5 (הוחלף בדקה 81)


ספסל (מחליפים):


* אלטמן – 6.4 (נכנס בדקה 64)
* מזל – 6.1 (נכנס בדקה 64)
* קייטה – 5.9 (נכנס בדקה 74)
* כהן – 6.3 (נכנס בדקה 81)
* אסנטה – 5.9 (נכנס בדקה 81)

תגובות האוהדים

ביקורת על המאמן והמערך

  • אביב בקאי על ניהול המשחק וההרכב: "פלאשבק לימי טסלפפה. אפשר להפסיד אבל למה לעלות בהרכב של פאניקה? המגן קשר, הקשר חלוץ ובמקום לנצל את החוסר שלהם באמצע מוותרים עליו בלי מאבק".
  • ניסים כהן על הצבת השחקנים: "עלו בהרכב פחדני וגם לא הגיוני. קליי מתאים לאגף ולא כחלוץ. דוד צריך להיות במרכז. אנסטה חייב היה לפתוח בכנף".
  • מנחם בר על פתיחת העונה של עומר פרץ: "אחרי שנתיים טובות הגיעה עונה רעה של עומר פרץ… נצא לפגרה עם נצחון ו-4 הפסדים יש לפרץ ולוין הרבה עבודה ב-3 שבועות של הפגרה".

ביקורת על שחקנים ספציפיים

  • נחי אינדיק על השוער עומר כץ: "שוער ומאמן זה חצי קבוצה. אז צריך דבר ראשון מרבע קבוצה שזה השוער מייד לשחרר… עומר שוער מקסימום של קבוצה לאומית".
  • ניסים כהן על הבלם החדש: "ולגבי ארויו. אמנם יחסית מוקדם אבל הוא לא נראה בלם זר שמשדרג".
  • שמעון פרץ על שביט מזל ואסנטה: "את שביט מזל לשחרר מיידי לא תורם בכלום… אסנטה שחקן טוב צריך לשחק יותר..".

מצוקת ההתקפה ובניית הסגל

  • אלי גוילי על ההתקפה ושחרור שחקנים: "באנלי לבכות. לא מההפסד מהצורה שהקבוצה נראית. העיקר ששיחררו את קוסטה. אין לכם חלוץ בתצי רמה שום".
  • שמעון פרץ על הדרישה לחיזוק: "…ולהביא 2 חלוצים איכותיים".
  • מנחם בר על אפשרויות החיזוק בפגרה: "מבחינת שחקנים כבר אין הרבה מה לשנות .אולי עוד שחקן או 2 ישראלים".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-ספורט

בהפועל 'מבנה' פ"ת מבטיחים חוויה משפחתית לקראת המשחק בשבת מול ר"ג. 20 ש"ח לכרטיס לחברי עמותה

אחרי שבעה הפסדים רצופים והירידה למקום האחרון בטבלה, הפועל 'מבנה' פתח תקווה חוזרת הביתה: בשבת הקרובה (7.11) בשעה 15:00 תארח הקבוצה את הפועל רמת גן באצטדיון שלמה ביטוח, במשחק שבמועדון מגדירים כבעל חשיבות גדולה להמשך העונה.

המשך קריאה »
ניב יהושע

חגג במושבה: האקס ניב יהושע כבש צמד בתבוסה של מכבי פתח תקווה להפועל באר שבע 5:2

מכבי פתח תקוה ספגה הערב (ראשון) הפסד 2:5 להפועל באר שבע באצטדיון שלמה ביטוח, במחזור התשיעי של ליגת העל, ואת המכה הכואבת ביותר הנחית דווקא בן בית. ניב יהושע, שגדל במועדון מגיל 12 ונמכר בקיץ לאלופה, כבש צמד מול קבוצתו לשעבר. שער נוסף שלו נפסל ומנע שלושער בבדיקת VAR.

המשך קריאה »
12 שחקנים על המגרש הפועל פתח תקווה

אכזרי: הפועל מבנה פתח תקווה חטפה הפסד טכני בעקבות פרשת "השחקן ה-12" נגד נתניה וירדה מתחת לקו האדום

בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל קבע ביום רביעי הפסד טכני 3:0 להפועל מבנה פתח תקווה במשחק מול מכבי נתניה, שהסתיים על הדשא בתיקו 1:1. הסיבה: בדקות הסיום נכחו על כר הדשא 12 שחקנים של המלאבסים בו זמנית. במועדון כבר הודיעו כי יערערו לבית הדין העליון של ההתאחדות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading