משרדי קלאודינרי בפתח תקווה

בפעם החמישית ברציפות: קלאודינרי מפתח תקווה בין 100 חברות הענן המובילות בעולם

המגזין היוקרתי פורבס, הידוע בין היתר בדירוג המיליארדרים השנתי שלו, בחר בפעם החמישית ברציפות את חברת ההייטק קלאודינרי מפתח תקווה כאחת מ-100 חברות הענן המובילות בעולם. פורבס מפרסם דירוג שנקרא "Forbes Cloud 100" ובו הוא מדרג על פי פרמטרים שונים את החברות הטובות ביותר המספקת שירותי מחשוב בענן.

בין הנימוקים נכתב כי קלאודינרי מונעת מהעלייה המתמשכת בביקוש לחוויות עשירות מבחינה ויזואלית, בייחוד בתעשיות של מסחר אלקטרוני, מדיה ופרסום, נסיעות ובידור: "פתרונות חוויית המדיה של קלאודינרי מעצימים כמעט 10,000 לקוחות ויותר ממיליון משתמשים ברחבי העולם על ידי סיוע בבניית קשרים עם הלקוחות והקהילות שלהם".

המנכ"ל איתי לחן צוטט בכתבה ב-BusinessWire: "זה זמן חיוני עבור עסקים דיגיטליים. אנחנו גאים להעניק ללקוחות שלנו את הכלים הדרושים להם ליצירת ואספקת חוויות מדיה מרתקות. לכבוד הוא לנו לזכות בהכרה ביחד עם המנהיגים המרכיבים את Cloud 100 השנה".

שאריות ממסיבת פורים - משרדי קלאודינרי

שיתוף פעולה חדש עם Shopify

בין החברות הגדולות המשתמשות בשירותי קלאודינרי ניתן למנות את טסלה, קרוקס, בליצ'ר ריפורט, אטסי ונינטנדו. כפי שדיווחנו, החברה חתמה מוקדם יותר השנה על שיתוף פעולה עם חברת Atmosfy, פלטפורמה של רשת חברתית לשיתוף תכני וידאו.

בנוסף, קלאודינרי הודיעה החודש על שיתוף פעולה עם ענקית המסחר האלקטרוני Shopify. סגן הנשיא גארי בלאביו אמר: "אנחנו יודעים כי מתן חוויה דיגיטלית מהירה וללא תקלות היא חיונית עבור כל עסק שמוכר באינטרנט. בכלכלה החזותית של היום, מדיה חזותית משחקת תפקיד חשוב יותר ויותר ביכולתו של המוכר להתחבר ללקוחות וליצור קשר איתם".

קלאודינרי על המפה בפתח תקווה

עוד ב-טכנולוגיה

ניצולי שואה בסייברארק

סייברארק אירחה עשרות שורדי שואה במשרדיה בפתח תקווה לבראנץ' עם שירה בציבור

האירוע האינטימי, התקיים בשבוע שעבר, במשרדים בפארק עופר, רחוב הפסגות 9, במסגרת שיתוף פעולה עם הקרן לרווחת נפגעי השואה. האירוע כלל שירה בציבור בליווי חברי להקת הבית של ענקית ההייטק (הרכב מוזיקלי שהוקם על ידי עובדי החברה), כיבוד מפנק ואווירה של כבוד, הקשבה והכרת תודה, למבוגרים ששרדו את הזוועות שהתרחשו באירופה לפני 80-90 שנה.

המשך קריאה »
הבית לחדשנות ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

הבית לחדשנות בב.ס.ר סיטי פ"ת מציע מתחם עבודה להשכרה עבור סטארט-אפים ויזמים

יוזמה חדשה של עיריית פתח תקווה, תאפשר לחברות המוגדרות כסטארט-אפים, לשכור ממנה שטחי משרדים בבית לחדשנות, עם כל הפסיליטי הנדרש – בדרך לאקזיט הגדול. לדברי העירייה, אנשי הסטארט אפ יהנו מ"משרדים חכמים במתחם עבודה יזמי, דינמי ונגיש, מודל שכירות גמיש, ללא התחייבות. בנוסף – העירייה מתחייבת לתת חודש שכירות אחד במתנה (בהתחייבות לשנה).

המשך קריאה »
Worksforme חיפוש עבודה

למצוא עבודה בלי לעבוד: הסטארט-אפ WorksForMe החל בפיילוט עם עיריית פ"ת

מעכשיו יתאפשר לתושבי העיר שמחפשים את המשרה הבאה שלהם, להכניס באופן פשוט ומהיר נתונים לאפליקציה, ובסיום שאלון דינמי קצר, הם יתחילו לקבל הודעות ממעסיקים פוטנציאליים, שמתאימים בדיוק למה שחיפשו. "המערכת שפיתחנו ממפה בתוך 3 דקות אינסוף משרות בהתאמה אישית, חוסכת זמן יקר הן למעסיקים והן למועמדים", אומר עודד ברי, מפתח הסטארטאפ ותושב העיר.

המשך קריאה »
אליין פתח תקווה

מחייכים בעבודה: אליין (Align Technology) נכנסה לרשימת החברות שהכי טוב לעבוד בהן

החברה מפתח תקווה, שמעסיקה כ-700 עובדים על תשע קומות ב"גלובל טאוורס", זכתה בשתי הסמכות יוקרתיות: Great Place To Work בישראל, ונכנסה לרשימת LinkedIn Top Companies בישראל. בהמשך לסקר שהתקיים בקרב עובדי החברה, אליין, המתמחה בטכנולוגיית יישר שיניים, קיבלה את תו איכות שמעיד על סביבת עבודה חיובית, מעוררת השראה ומקדמת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading