נוטלה פתח תקווה בקניון הגדול

נוטלה פתחו סניף של מותג השוקולד במתחם האוכל בקניון הגדול של פתח תקווה

מדובר במתחם ראשון בישראל וייחודי בסוגו, שהוקם במטרה למנף את הפופולאריות של המותג. חנות השוקולד צפויה להישאר באופן קבוע במתחם והיא למעשה מחליפה את חנויות הפופאפ (לגו, מזכרות ברצלונה), שנפתחו בו במהלך השנה. בחנות אפשר יהיה למצוא מוצרי שוקולד טריים, שיוכנו במקום (בעיקר קרפים), על טהרת המותג. הקניון: "בטוחים זו תהיה אטרקציה שתביא מבקרים מכל הארץ".

קומת האוכל בקניון גדושה בלקוחות רעבים, במיוחד בימי החג והחופשה, אותה פוקדים מדי יום אלפי אנשים ולא מעט ילדים, ששוקולד בשבילם הוא סיבה מספיק טובה להגיע לקניון – בטח אם מדובר במותג כמו נוטלה. היוזמה החדשה היא פרי שיתוף פעולה של נוטלה שוקולד אקספיריאנס ("Nutella by Chocolate experience") למותג נוטלה.

מחכים לכם בסניף נוטלה פתח תקווה
מחכים לכם בסניף נוטלה פתח תקווה

קרפ, גלידות וקרואסונים

"שוקולד אקספיריאנס", היא למעשה חנות קמעונאית לכל דבר, המגישה, בין היתר, מוצרים טריים שהוכנו עם שוקולד נוטלה ומציעה תפריט מיוחד עם אוריינטציה של ארוחת בוקר וחגים, זאת לצד חבילות "עשו זאת בעצמכם" ומוצרים ייחודיים לצרכן, כמו קרפ עם ממרח השוקולד המפורסם, גלידה, קרואסונים, מארזים מיוחדים ומגוון מוצרים נוספים.

כשביקרנו לפני החג בחנות, הורגש עדיין שלב "ההשקה" (ולכן גם העדיפו שלא נצלם בוידאו), אבל נראה שכבר השבוע, המוכרים בחנות ייכנוס לעניינים וישרתו באופן הראוי את חובבי השוקולד, שיגיעו לקניון. החנות מעוצבת על טהרת המותג, כשמה שמבליט אותה הוא הדגם של ה-"Nutella Ape Car", רכב קל תלת גלגלי, המהווה סמל אייקוני למסורת וההיסטוריה של מותג השוקולד האיטלקי.

לדברי נוטלה, בסניף הושקעו למעלה ממיליון וחצי ש"ח, סכום גבוה מאוד, נוכח גודלה של החנות (כ-40 מ"ר בלבד). "אנחנו מתרגשים שענקית השוקולד האיטלקית בחרה לפתוח בקניון הגדול של פתח תקווה סניף חדש וייחודי", מסרה נעמי סימן טוב, מנכ"לית הקניון הגדול. "אנו בטוחים שסניף זה יהווה אטרקצייה לילדים, בני נוער ומבוגרים, שיגיעו מכל רחבי הארץ".

צילום: בן פרג'

עוד ב-אוכל ובילויים

מתחם עמי ב.ס.ר סיטי

כ-4000 איש הגיעו לחגוג היום (16.3) את חג פורים בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה (GIF)

מתחם הקניות, הבילויים והעסקים הגדול ביותר בפתח תקווה, ניצל את היום האחרון של חופשת פורים, לאירוע מוצלח עם מזג אוויר חמים, שקיבל מיזוג לא רע מהרוחות הנעימות, שנשבו בין בנייני המשרדים הגבוהים. לאירוע הגיעו אלפי מבלים של משפחות וילדים להפנינג פורימי עם לוליינים, מתנפחים, דוכני יצירה, תחפושות, דוכנים – וכמובן הרבה אוכל מהעסקים שמסביב.

המשך קריאה »

פותחים את האביב: עיריית פתח תקווה מדווחת על שורה של אירועים לאורך נחל הירקון

לקראת האביב הממשמש ובא, הוציאה היום עירייה הודעה על כך שהיא תקיים למעלה מ-90 פעילויות מגוונות לכל המשפחה בין ה-26 ל-29 למרץ לאורך נחל הירקון, במסגרת מיזם "בשביל הירקון". האירועים יתקיימו לאורך כל תוואי הנחל, מראש העין ועד שפך הירקון בתל אביב, במטרה לעודד אנשים לטייל, לעסוק בפעילויות ספורט ולבלות במזג האוויר הנעים שצפוי. גרינברג: "חגיגה של טבע וקהילה".

המשך קריאה »
עדלאידע פורים 2025

כ-15 אלף תושבים הגיעו לעדלאידע פורים 2025 פתח תקווה. העסקים הרוויחו (וידאו)

החל מ-9:00 בבוקר ועד 14:00, נחילי אדם הציפו את הכביש ברחוב חיים עוזר, שנחסם לתנועה – חלקם עם תחפושות מקוריות, שעוד לא ראינו – כיאה לטייטל של האירוע: "עדלאידע מהחלומות". לאורך הרחוב במרכז העיר הופיעו לוליינים והולכי קביים, לצד מדות פעילות ויצירה, פינות איפור, ג'ימבורי, הופעות רחוב ועוד. מהמופע נעדר יובל המבולבל (עקב מות אמו), אבל מיטל ונעלי הפלא ומשפחת טרסוב – פיצו.

המשך קריאה »
מורן טרסוב פתח תקווה

משפחת טרסוב תחליף את יובל המבולבל בעדלאידע פורים 2025 פתח תקווה (וידאו)

קהל שיא צפוי להגיע למסיבת החג המסורתית שמארגנת העירייה על פי ההערכה למעלה מ-25,000 תושבים יגיעו לאירוע בשישי, זאת למרות האכזבה, שכוכב הילדים לא יופיע – עקב אבל על אמו, שנפטרה השבוע. מי שיחליף אותו, זו המשפחה כוכבת היוטיוב, שיש לה בערוץ למעלה מ-300 מיליון צפיות. האם מורן לפתח תקווה NEWS: "הולכים לעשות אתכם כיף, שירים ואתגרים. מחכים לכם".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading