פסטיבל היין הראשון בפתח תקווה

למרות הגשם: 2500 שהגיעו להופעה של קרן פלס בפסטיבל היין הראשון של פתח תקווה (וידאו)

ההופעה של הזמרת התעכבה בכשעה, בגלל היורה שירד על פתח תקווה והפתיע את המארגנים ואת העירייה. לאחר דיון במקום בין ראש העיר וגורמים בעירייה מול המשטרה, הוחלט לקיים את המופע, לשמחתם של המונים מתושבי העיר, שהגיעו לפארק יד לבנים, במטרה כמובן גם לטעום יינות מעשרות יקבים שפתחו דוכנים במקום. 

בשבוע האחרון התקבלו למערכת פתח תקווה NEWS עשרות  טלפונים של תושבי העיר והסביבה שביקשו לדעת האם יש כרטיסים לפסטיבל הראשון שהתקיים בעיר. כבר אחרי החג אזלו הכרטיסים שנמכרו במחיר סמלי של 20 ש"ח.

מדובר באירוע ייחודי בפתח תקווה וראשון מסוגו, שאפשר לתושבי העיר והסביבה להנות ממגוון רחב של דוכני יקבי יין ועל הדרך גם לצפות בהופעה של קרן פלס. במשך דקות רבות עמדה ההופעה בסימן שאלה בעקבות גשם שוטף שירד בתחילת הערב.

צפו בקטעים מתוך פסטיבל היין של פתח תקווה

הגשם הציף את הבמה והמשטרה עיכבה את האירוע בעקבות חשש בטיחותי להתחשמלות. ראש העיר, רמי גרינברג, שהגיע למקום, ערך דיון בשטח עם גורמי המשטרה ושכנע אותם לאשר את המופע, זאת לאחר חוות דעת של המכון המטאורולוגי, שאין חיזוי לגשם חזק נוסף.

2500 מתושבי העיר והסביבה הגיעו לפסטיבל ביניהם עשרות מעריצים מושבעים של פלס, שהצטופפו סמוך לבמה לפני. הזמרת עלתה לבמה לאחר דברי פתיחה של גרינברג, שהבטיח להמשיך במסורת פסטיבל היין בעקבות הביקוש הרב.

כ-20 יקבים שונים חיכו לבאי האירוע, שנעמדו בתור ארוך לקבל כוס יין בכניסה. עשרות גדשו כל דוכן ודוכן לטעימת יין, כשכל אחד מהיקבים הציע קונספט וטעים ייחודי. ״אין דרך טובה יותר לסיים את השבוע שחותם את חגי תשרי, מאשר באירוע שמח ומרשים שכזה״, סיכם גרינברג את האירוע, אותו יזם והפיק אגף אירועים תרבות ופנאי בעירייה, בהובלת אלה איגלר.

תמונות קרן פלס באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

בית קפה השלושה פתח תקווה

בית קפה "השלושה" נפתח סמוך לסטודיו נעים ברח' ארלוזורוב פתח תקווה. מה בתפריט?

מחפשים לברוח מההמולה העירונית מבלי לצאת מהעיר? תכירו את קפה השלושה, בית הקפה החדש והמסקרן, שנפתח בארלוזורוב 35, מול פארק יד לבנים, צמוד ל"סטודיו נעים", כבר מושך אליו מדי יום סועדים רבים, שנמצא במרחק של 5 דקות נסיעה בלבד מהלב הפועם של פתח תקווה, מקום פסטורלי שמעניק תחושה של טבע אמיתי – קפה טוב על גבעה ירוקה.

המשך קריאה »
אישה שייק הכי טוב בפתח תקווה

דירוג גוגל קובע: תמרה היא חנות השייקים הטובה בפתח תקווה (טבלה)

עם כניסת הקיץ, שוק השייקים והמשקאות הקרים בעיר לוהט לא פחות מהמזג — בדקנו שבעה סניפים של המקומות הפופולריים בפתח תקווה והשווינו ציונים, כמות ביקורות (לפי Google Business Profile) ומחירים (לפי מה שיש באינטרנט) התוצאה: החנות הותיקה (6 שנים) בשופ טיים תוצרת הארץ, משאירה את כל רשתות הענק מאחור.

המשך קריאה »

מה הקראפט שלך? בר ה"שניטבזאר" (Schnittbazaar) פותח את שעריו בשוק של פתח תקווה

מקום בילוי חדש המשלב תרבות קראפט ישראלית, אוכל מעודכן ואווירה תוססת נפתח השבוע במרכז העיר. המקום נפתח פרי שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין שתי מבשלות קראפט ישראליות עצמאיות ומובילות: "בירבזאר" ו"שניט".האם זהו הלהיט החדש שיתחרה במקומות הבילוי ברחוב שחם הפתח תקוואי?

המשך קריאה »

מי הכוכבים שהגיעו לטקס בשדרת הכוכבים בהיכל התרבות פתח תקווה?

בטקס חגיגי ומרגש שנערך אמש (16.7), צעדו על השטיח האדום אמנים ויוצרים שהטביעו חותם על התרבות הישראלית. 20 כוכבים חדשים נחשפו בשדרת הכוכבים של אם המושבות במסגרת פרויקט ייחודי המוקיר את היוצרות והיוצרים שצמחו בעיר והטביעו את חותמם על עולם התרבות הישראלי. בטקס נכח ראש העיר רמי גרינברג שנשא דברים ובירך את הכוכבים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading