בראשית בית קלייה קליית בראשית פתח תקווה

חדש בדן טאון פתח תקווה: בראשית בית קלייה – קולים פיצוחים וטוחנים קפה (צפו בוידאו)

בהשקעה של 750 אלף ש"ח נפתח הסניף ה-12 של רשת הפיצוחים על המתחם המסחרי בדרך רבין. הסניף, שגודלו 100 מ"ר, אמור להיות סניף דגל של מותג הפיצוחים, שהתחיל ממפעל, שהוקם לפני כ-15 שנים בסגולה. במקום תמצאו פיצוחים טריים, פירות יבשים, תבלינים ו-10 סוגי פולי קפה. רפי וייס , בעלים: "חזרנו לפתח תקווה וסגרנו מעגל. רואים פוטנציאל מסחרי רב בעיר ובמיקום שבחרנו". 

לצד רשתות האוכל הבינלאומיות, או כאלו שממותגות בסגנון בינלאומי, שפתחו סניפים במתחם דן טאון בב.ס.ר סיטי, בולטת בייחודיותה, "בראשית בית קלייה", או בשמה האחר "קליית בראשית", שמספקת ניחוח (תרתי משמע) ישראלי ואותנטי וגם כשר למהדרין בהשגחת בד"צ העדה החרדית. בלי הרבה פוזה, הרשת הצליחה במרוצת השניים לקבע את מעמדה כאחת מהמובילות בתחום הפיצוחים בארץ.

צפו בביקור בבראשית בית קלייה פתח תקווה

מצפת ועד בית שמש

הגענו למקום שלשום, ביום שישי, שהוא סוג של "יום הפיצוחים הרשמי" של עם ישראל. למרות שאנחנו הראשונים שמפרסמים בתקשורת על פתיחת המקום, הגיעו אליו לא מעט לקוחות, חלק מהם לקוחות קבועים של הרשת, לה כבר יש סניפים ברחובות (שם הוקם הסניף הראשון), אשדוד, בית"ר עלית, מודיעין, מודיעין עלית, בית שמש, בת ים, צפת וברחוב החשמונאים בתל אביב. 

בראשית בית קלייה התחיל כמפעל שקלה וטחן את חומרים הגלם, באיזור התעשייה סגולה, לפני זמן רב. במהלך השנים, המפעל עבר לבית שמש והוא התפתח לרשת החנויות שהוא היום. "אנחנו למעשה סגרנו מאגל עם פתיחת הסניף בפתח תקווה", סיפר לנו רפי וייס, מבעלי הרשת. "הבאנו לתושבי העיר מגוון איכותי של פיצוחים וקפה. בעקבות דרישה של לקוחות מפתח תקווה שמכירים אותנו שנים, הקמנו את הסניף".

קליית בראשית הוא הרבה יותר מחנות פיצוחים ומה שמייחד הם 10 סוגי פולי הקפה, שמוצעים למכירה, יחד עם הכנת הקפה עצמו. הניחוח של הקפה עם הכניסה לחנות, גובר על הניחוח של הפיצוחים. את הקפה אפשר לשתות במקום ובזמן הקרוב אמורים לשים על המדרכה, הפונה אל דרך רבין ונמצאת סמוך למדרגות המובילות למתחם, שולחנות וכיסאות ובכך להפוך את הפיצוחייה לסוג של בית קפה.

שלל פיצוחים טריים בסניף החדש בפתח תקווה של בבראשית בית קלייה
שלל פיצוחים טריים בסניף החדש בפתח תקווה של בבראשית בית קלייה

750 אלף ש"ח השקעה, 100 מ"ר שטח

חובבי הקפה המשובח, ובבראשית בונים על כך שיהיו הרבה כאלה מיושבי המשרדים של ב.ס.ר סיטי, יוכלו להתאים להם את הקפה לפי טעמם האישי: קפה מברזיל, מקוסטה ריקה, קולומביה, אתיופיה, קפה שחור וקפה אורגני וקפה שנחלט מתערובת. לפי אנשי הרשת, כל זן ותערובת נקלים לפי פרופיל קלייה ספציפי הנמדד במד לייזר ומבטיח את מיקסום הטעם.

הקפה הוא הערך המוסף, אבל הבסיס הוא הפיצוחים – ויש שם הכל: גרעינים שחורים, בוטנים, תירס, דלעת, פיסטוק, אבל גאוות המקום הם גרעיני האבטיח, שלדברי וייס, "הם הכי טובים בארץ" (וכך גם מוטבע על השקיות ועל שרוול החולצה שלו). בסניף, שהיה בין הראשונים שסגרו שכירות במתחם דן טאון, הושקעו תכנון ומחשבה רבה וגם לא מעט כסף, כ-750 אלף ש"ח, על שטח של 100 מ"ר (לא כולל שטח הישיבה בחוץ). 

בראשית בית קלייה, מאפשר גם הזמנה של כל המוצרים אונליין, אבל בטוחים שרבים מתושבי פתח תקווה והסביבה יגיעו לחנות על מנת לחוש ולהריח את הסחורה הטרייה. הסניף נפתח בימי חול ב-8:30 ונסגר ב-21:00 בערב. ביום שישי, שאמור להיות יום הפיק, הסניף ייפתח ב-8:00 וייסגר ב-14:00. בבראשית מתגאים בכך שמדובר ברשת הפיצוחים הכשרה ביותר (בהשגחת בד"צ העדה החרדית) וכן בכרטיס המועדון, שמקנה הנחות ומבצעים ללקוחות הקבועים.

10 סוגי קפה - בראשית בית קלייה פתח תקווה

עוד ב-חנויות

הגרלה בקניון הגדול פתח תקווה

הקניון הגדול פ"ת: רכשו ב-500 ש"ח – והשתתפו בהגרלה ל"גיפט קארד" עד 1000 ש"ח

הקניון הפתח תקוואי, מבית קניוני עופר של קבוצת מליסרון, שהוא גם המקום הכי מסחרי בעיר, מציע למבקריו הגרלה ייחודית, בה כל מי שמבצע קנייה יומית של לפחות 500 ש"ח, יכול לזכות בכרטיסי מתנות של הקניון בסכומים של 100, 250, 500 ו-1000. ההגרלה תימשך במשך ארבעה ימים, החל מיום שני ה- 20.01.25 עד יום חמישי ה- 23.01.25. "המטרה: להוסיף ערך לשוכרים שלנו, וללקוחות הנאמנים של קניוני עופר".

המשך קריאה »
LOVE פתח תקווה שומרת על עליית המע"מ

חנות LOVE פתח תקווה הודיעה כי תספוג את עלויות המע"מ ולא תעלה מחירים

מתחם האופנה והלייף סטייל, בבעלות איש העסקים חיים סקאל, המשווק למעלה מ 100 מותגי אופנה בינלאומיים מובילים ישאיר את המע"מ על המוצרים בעלות של 17% – אחוז אחד פחות מהעלייה, שהוכרזה ב-1.1.25. לדברי LOVE, ההחלטה נובעת מהאג'נדה של המקום – שילוב של קמעונאות ותרומה לחברה, בנוסף לרצון להעמיק את מבצעי סוף העונה. סקאל: "נספוג את עליית המע״מ בכדי להקל על הצרכנים ולקוחותינו"

המשך קריאה »
גאנט פתח תקווה עופר הקניון הגדול

GANT (גאנט) פתחה סניף בעופר הקניון הגדול פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

רשת מותג האופנה האמריקאי, נכנסת למקום הכי מסחרי בעיר עם חנות חדשה בגודל של 150 מ"ר, מעוצבת לפי קונספט העיצוב החדש של המותג. בנוסף, החנות משיקה סייל מיוחד על קולקציית החורף האטרקטיבית, הכולל הנחות על מגוון פריטי לבוש, הנעלה ואביזרי אופנה. הסייל יאפשר ללקוחות ליהנות מהקולקציה היוקרתית במחירים נוחים. "שמחים להיכנס לקניון ולהנגיש את חווית הלקוח הגבוהה", נמסר.

המשך קריאה »
עדי אשכנזי עומר אוגולניק נעמי סימן טוב שלי פרץ השקת פול אנד בר בראשקה עופר הקניון הגדול פתח תקווה

ברשקה ו-פול אנד בר השיקו סניפים משודרגים בקניון הגדול פ"ת באירוע חגיגי (וידאו)

חנויות אופנת המותגים הספרדיים של אמנסיו אורטגה, הצמודות האחת לשנייה, בקומה העליונה של עופר הקניון הגדול פתח תקווה מעולם לא נראו מזמינות יותר. שתי החנויות, בשטח של כ-600 מ"ר כל אחת, לא רק שהציגו קולקציות חורף חדשות, אלא גם לוק מרענן אחרי שיפוץ מאסיבי בעלות של כ-12 מיליון ש"ח. בלטו באירוע: הפרזנטורית של הקניון עדי אשכנזי, שלי פרץ ועומר אוגולניק, מנכ"ל קניוני עופר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading