לשלם ארנונה “בחוויה חדשנית”: עיריית פתח תקווה השיקה אפשרות לשלם ב-bit

עד היום, אם רציתם לשלם ארנונה לעירייה, אפשר היה לבצע זאת רק דרך בנק הדואר, דרך אתר העירייה (באמצאות כרטיס אשראי), או במוקד הטלפוני. בעירייה מקווים ששיטת התשלום החדשה, שתאפשר לתושבים לבצע את התשלום באמצעות אפליקציית הטלפון תקל על השלום והגבייה של המס. עמית דדוש, מנהל יחידת bit: “מעכשיו אפשר לשלם ארנונה חוויה חדשנית, נוחה ובטוחה”.

החל מאתמול יכולים תושבי פתח תקווה להיכנס לאתר העירייה ובבחירת אופציית התשלום, פשוט לבחור תשלום באמצעות אפליקציית bit, והחיוב אמור להתבצע מיידית ובמינימום הקלקות. בנוסף, התושבים יוכלו לצפות במכשירי הסלולרי שלהם בפרטי התשלום ישירות ב-bit, לצורך מעקב, בקרה ושליפה מהירה.

אפליקציית bit, השייכת לבנק הפועלים, כבר מאפשרת תשלום ארנונה לכ-70% מהרשויות המקומיות בישראל. את החיבור בין העירייה ל-bit ביצעה חברת הטכנולוגיה “אוטומוציה החדשה”, היושבת שפתח תקווה, ברח’ משה דיין.

כך זה עובד: תשלום ארנונה באמצעות אפליקציית bit

אפליקציית bit היא המובילה בישראל בתחום אפליקציות התשלומים, עם כמעט 3 מיליון משתמשים פעילים והיקף עסקאות הגבוה בפער ניכר מהמתחרים (לדוגמת PAYBOX). השנה גם השיקה את הארנק הדיגיטלי של bit וכרטיס האשראי bitcard. ביט עשתה מהפכה בדרך בה אנחנו מבצעים תשלומים יומיומיים לאנשים אחרים – ועכשיו היא גם יכולה לשמש את תשובי פתח תקווה בתשלום של המס, שכמו כל מס אחר, לא כיף לשלם, אבל כמובן חייבים. 

אז מהיום, במקום לשלם בדואר או בכרטיס אשראי דרך אתר האינטרנט, יוכלו תושבי פתח תקווה לעשות את זה גם באמצעות ה-bit, ללא צורך בהקלדה של פרטי האשראי שוב ושוב.

“אנו שמחים להמשיך לחדש ללקוחותינו ולהרחיב את אפשרויות התשלום ב-bit גם לתשלומי רשויות”, מסר עמית דדוש, מנהל יחידת bit. “שיתוף הפעולה בין אפליקציית התשלומים שלנו לעיריית פתח-תקווה, יאפשר לתושבים ליהנות ולשלם ב-bit גם את תשלום הארנונה ותשלומים נוספים בחוויה חדשנית, נוחה ובטוחה.”

רמי גרינברג, ראש העירייה, שלאחרונה נמסר כי תבצע החזר ארנונה של כ-160 ש”ח לכל תושב, מסר כי “מהיום יהיה אפשר לשלם את תשלומי הארנונה באופן מהיר, פשוט ונוח, בממשק דיגיטלי נוח ומוכר. שלי כהן, מנכ”ל אוטומציה החדשה, ציין כי: “אנו פותחים היום פרק חדש ברמת השירות המוניציפאלי לתושבי ישראל ושמחים שעיריית פתח-תקווה היא המצטרפת החדשה למהפכת התשלומים באפליקציית bit”.

עוד ב-מהנעשה בעיר

אתרי האינטרנט מדווחים על מותו של הילד

אתרי אינטרנט “הרגו” את הילד מהשריפה בפתח תקווה. שניידר: עדיין נלחמים על חייו

דיווח שגוי של רשויות ההצלה, הוביל לכך שאתרים רבים הוטעו בקשר לתוצאות השריפה, שהתרחשה אתמול (14.12) בבוקר ברחוב אורלוב ליד התחנה המרכזית. לפי ההודעה שיצאה לתקשורת, הילד בן ה-12, שנפגע אנושות מהשריפה, פונה לשניידר – ובדרך נפטר. אלא שבבית החולים, שלחו הודעה כי הילד חי, למרות שהוא נתון בסכנת חיים. “מצבו לא השתנה”, נמסר הבוקר.

המשך קריאה »

עשרות יזמים ואנשי עסקים השתתפו באירוע לציון שנתיים להקמת הבית לחדשנות של עיריית פ”ת

אירוע מרגש התקיים הערב (14.12) בבית לחדשנות בבניין I במתחם ב.ס.ר סיטי, בהשתתפות עשרות רבות של אנשים מהקהילה העסקית של העיר, ביניהם יזמים, אנשי עסקים, נדלניסטים, הייטקיסטים, בעלי חברות וגם ראש העיר רמי גרינברג ורחל אלון מנהלת הבית. במסגרת האירוע הדליקו נר ראשון של חנוכה ובירכו על שנתיים של יצירה, פיתוח ושותפויות.

המשך קריאה »
שריפה באורלוב

צפו: השכנים מספרים על השריפה ברח אורלוב פתח תקווה. נלחמים על חיי הילד (וידאו)

השבוע נפתח עם בשורות קשות לפני חג החנוכה: ילד, שבדירתו, בבניין בן 4 קומות, סמוך לתחנה המרכזית, התחוללה שריפה, פונה במצב אנוש לבית החולים שניידר בעיר, שם ממשיכים להילחם על חייו, בעקבות כוויות קשות ושאיפת עשן. “שמעתי את האמא צועקת – הצילו, הצילו ומנסה לכבות את השריפה עם צינור של המקלחת”, סיפרה אחת השכנות. “איזה ילד חמוד.. כואב, כואב”, אמר שכן נוסף.

המשך קריאה »
ארנונה פתח תקווה

עיריית פתח תקווה: “אנחנו בין היחידות שלא ביקשו העלאה חריגה בארנונה לקראת 2026”

לאחרונה התפרסם על כך ש-92 רשויות ביקשו מראש הממשלה להעלות לקראת השנה האזרחית החדשה את תעריפי מס הארנונה. בעירייה מציינים כי ראש העיר, רמי גרינברג, החליט שלא לבקש את ההעלאה. “כפי שהוכח גם במסגרת צו הארנונה לשנת 2026, בו העירייה לא ביקשה העלאה חריגה – בניגוד לרשויות רבות אחרות – עיריית פתח תקווה עושה כל שניתן כדי לא לפגוע בכיסו של התושב”, נמסר מהעירייה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading