הבורקס של חגושגוש פתח תקווה

צפו: עשרות הגיעו לפתיחת “הבורקס של חגושגוש” באם המושבות פתח תקווה

קהל רב של תושבים הגיעה להשקה החגיגית ועמדו בתור לקבל מנות של בורקס מפנק במקום החדש. הבורקסיה, שגודלה כ-120 מ”ר, נפתחה בהשקעה של כחצי מיליון ש”ח ומכילה כ-40 מקומות ישיבה. במקום מוכרים בורקסים מכל הסוגים, שקשוקה, טוסטים וגם קינוחים כמו מלבי ומוס שוקולד. חגושגוש, הלא הוא חגי שניר: “מגישים באהבה את הבורקס הכי טוב בארץ”.

אם נמאס לכם מהבורקסים של הרשתות והמאפיות הגדולות תוכלו למצוא אופציה אלטרנטיבית לא רעה במתחם המסחרי ברחוב פיינשטיין 1, שם פתחו הזוג חגי ורויטל שניר, בורקס שכונתי, בדיוק מה שצריך כדי למלא את הבטן של תושבי אם המושבות החדשה. הקונספט הוא אישי עם אווירה ביתית, כשחגי (“חגושגוש”) הוא הרוח החיה של המקום, כשדמותו המיוצרת ניבטת כמעט מכל עבר.

צפו בפתיחה: הבורקס של חגושגוש

בורקס במקום פיצוחים

“פתחנו את המקום כי גילינו ביקוש לבורקס בשכונה”, מספרת רויטל בת זוגו, תושבת השכונה מרח’ יעל רום. “לפנינו היה כאן חנות פיצוחים “הקולה” וברגע שהוא סגר, לפני כחצי שנה – שמנו את עינינו על המקום. השקענו כחצי מיליון ש”ח ואנחנו שמחים לפתוח היום את המקום המיוחד הזה”.

רויטל לא הייתה צריכה יותר מפרסום בפייסבוק כדי למלא את הבורקסיה בערב הפתיחה החגיגי, בו גם השתתפה תזמורת עם שלושה נגנים, שהנעימה את האירוע עם מוסיקה אתנית. ההתלהבות של התושבים הייתה רבה, כי לא כל יום פותחים מקום מיוחד כזה בשכונה ובזמן שביקשנו הגיע עוד ועוד אנשים למקום. חגי (“חגושגוש הוא כינוי שהילד שלי נתן לי”), כבר שנים רבות בתוך עסקי האוכל, אך זהו המקום הראשון שבבעלותו.

התרגשות בבורקס של חגושגוש: חגי ורויטל שניר בעלי המקום
התרגשות בבורקס של חגושגוש: חגי ורויטל שניר בעלי המקום

פתוח בשבת!

במקום אפשר לאכול בורקסים גבינה, תרד, תפוחי אדמה, קשקבל, תורכי בקטן (4 ש”ח) או בגדול (20 ש”ח), בורקס פינוקים (עם ביצה ומלפפון חמוץ) עולה 30 ש”ח. אצל חגושגוש אפשר לאכול גם ג’חנון (עם רסק, ביצה וחריף) ב-24 ש”ח, מלאווח עם אותן תוספות ב-20 ש”ח, זיוה ב-27 ש”ח, שקשוקה ב-35 ש”ח, כריכים ב- 15 ש”ח, טוסטים ב-22 ש”ח וקינוחים כמו מוס שוקולד או מלבי ב-15/17 ש”ח.

אפשר גם לצד המאפים להזמין קפה הפוך (10/12 ש”ח), ואספרסו קצר/כפול (7/10 ש”ח) וכן משקאות קלים ומוגזים. לשמחת לא מעט מתושבי השכונה והסביבה, המקום יהיה פתוח גם בשבת (משש בבוקר עד 2 בצהרים) ובשישי באותן שעות. בימי חול המקום יהיה פתוח משבע בבוקר עד שבע בערב. השנירים מבטיחים כי בקרוב גם ניתן יהיה להזמין משלוחים.

הבורקס של חגושגוש באם המושבות החדשה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

כ-1000 צעירים חגגו במסיבת חנוכה עם “הפרויקט של רביבו” ב”קסאנדו” פ”ת

אגף הנוער והצעירים ארגן הערב (14.12) את הסיפתח של אירועי חג החנוכה בפתח תקווה, עם מסיבה מושקעת, שכללה הופעה של הלהקה עם מוסיקה ישראלית וים תיכונית, שסחפה את הקהל הרב שהגיע ולא הפסיק לרקוד. האירוע, בחסות העירייה, סובסד עם כרטיס במחיר מצחיק של 30 ש”ח, שכלל גם בופה בשרי ואלכוהול חופשי.

המשך קריאה »
ספא לגבר ספא רפאל

הגבר החדש: למה טיפול פנים לגבר בספא רפאל הוא חובה ולא מותרות

העולם השתנה. אם בעבר דמות הגבר האידיאלי הייתה מזוהה עם חספוס, הזנחה מכוונת וריח של גריז, הרי שהיום אנחנו חיים בעידן אחר לגמרי. “הגבר החדש” הוא לא פחות גברי מאבותיו, אבל הוא הרבה יותר חכם, מודע ומחובר לעצמו. הוא מבין שהמראה החיצוני שלו הוא כרטיס הביקור שלו בעולם העסקים, בזוגיות ובחברה. הוא מבין שבריאות היא לא רק ריצה בחדר הכושר או תזונה נכונה, אלא גם דאגה לאיבר הגדול ביותר בגוף – העור.

המשך קריאה »
שניצל 20 טעמים פתח תקווה

10 ש”ח לשניצל בבגט: רשת “שניצל 20 טעמים” פותחת סניף בקניון סירקין פתח תקווה (וידאו)

פתח תקוואים רבים צפויים להגיע מחר (12.12.25), שישי בצהרים, למתחם האוכל (קומה 2) בקניון במזרח העיר (רח’ פרידמן 9), לא רק כדי ליהנות ממבצע בזק חד-פעמי לרגל הפתיחה (משעה 10:00 עד 14:00), אלא גם להתרשם מהאווירה והטעמים במסעדת המזון המהיר. הסניף הפתח תקוואי יהיה הסניף ה-17 של רשת השניצליות המצליחה, שהולכת וצוברת פופולאריות בשנים האחרונות.

המשך קריאה »
רמי גרינברג מודה למילואימניקים בהוט סינמה

כ-600 ילדים והוריהם המילואימניקים תושבי העיר הגיעו ליום כיף בהוט סינמה פתח תקווה

בעלות סימלית של 15 ש”ח בלבד, קיבלו הילדים וההורים, שחלקם שירתו מאות ימי מילואים במלחמה האחרונה כרטיס לסרט שבחרו, קופסא ענקית של פופקורן, שתייה וסופגניה. אל מתחם הקולנוע בעופר הקניון הגדול, הגיע גם ראש העיר רמי גרינברג, ששיבח את אנשי המילואים על תרומתם למאמץ המלחמתי. “היה ערב מרגש ומהנה. זה המעט שאפשר להחזיר לילדים ולהורים”, מסרה אורטל שוקרון.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading