ווק ריפבליק פתח תקווה בגיסין Giss-in

צ'יינה טאון פינת גיסין: "ווק ריפבליק" פתחה היום את הסניף החדש ב-Gissin פתח תקווה

רשת המסעדות האסיאתית העבירה לשכונת אם המושבות את הסניף הותיק מיכין (Y-center) ובונה כי הלוקיישן בסביבה שכונתית רבת אוכלוסין, יוכיח את הפוטנציאל המסחרי שלו והמקום יהיה מלא בסועדים, חובבי אוכל הרחוב המוקפץ וגם בונים כמובן על אלה שיזמינו הביתה, או יבואו לקחת. "צאו מהבית וכנסו לרחוב", הוא המוטו של צמד הבעלים אחים, אלון ורונן מלינגר, שהקימו את הרשת לפני 8 שנים.

מתחם Giss-in על רחוב גיסין באם המושבות החדשה, נפתח רק לפני פחות משנה וכבר היום הוא נחשב למעוז קולינריה מכובד, שאפשר למצוא בו כמעט כל מה שהקהל הפתח תקוואי אוהב לאכול, אבל "ווק ריפאבליק", הוא עסק האוכל האסייאתי הראשון שנפתח בו, אחרי בשר (קרייזי מיט), פיצה (פופולו), איטלקי (ג'ויה), בי פרש (שייקים), מאפים (תחנת לחם ולחם ארטיזן) ושווארמה (יאשקה שיפתח בקרוב).

ווק ריפבליק WOOK REPUBLIC - רשת ללא זכיינות
ווק ריפבליק WOOK REPUBLIC - רשת ללא זכיינות

אופציה לאוכל סיני בשבת בצהרים

הפתח תקוואים מכירים כבר את "ווק ריפבליק", הודות לסניף ב-Y-CENTER (יכין), שהוקם לפני מספר שנים ולמרות שנחל הצלחה, הוחלט לסגור אותו לעבור ל-Giss-in. "ווק ריפבליק הוא אוכל רחוב שמחובר לרחוב" מסביר הבעלים רונן מלינגר את סיבת המעבר. " חיפשו מקום שיהיה על הרחוב ובסמוך לשכונות מגורים – דבר שיכין סנטר לא יכול היה להציע".

את הרשת פתח רונן עם אחיו אלון לפני שמונה שנים, כשהסניף הראשון היה ברחוב בן יהודה בתל אביב, ומאז פתחו גם בשכונת פלורנטין, ברמת החייל, באלנבי ובלונדון מיניסטור בשאול המלך – כך שכמעט אין תל אביבי שלא מכיר את המותג. כמו הסניפים בתל אביב, גם הסניף בפתח תקווה יהיה פתוח בשבת, מה שיגביר את האטרקטיביות שלו בקרב האוכלוסייה החילונית הרבה שמתגוררת מרחק הליכה מהסניף – אם המושבות החדשה והישנה, נווה גן, נווה דקלים ותושבי שכונת קרול.

"הרשת היא בבעלות ולא בזכיינות", מסביר מלינגר את האסטרטגיה העסקית של ווק ריפבליק. "החלטנו להתמקד בתל אביב כדי לייצר רשת חזקה בעיר המובילה מבחינה קולינרית במדינה. השלב הבא אחרי פתח תקווה, יהיה פתיחה בערים נוספות". לפני 5 שנים הרשת הפכה להיות בינלאומית אם פתיחת סניף ראשון בבלגרד, בירת סרביה, שאחריו הוקם שם סניף נוסף.

ווק ריפבליק פתח תקווה - בונים על חובבי אוכל רוחב אסיאתי
ווק ריפבליק פתח תקווה - בונים על חובבי אוכל רוחב אסיאתי

בין 43 ל-49 ש"ח למנות ווק

אז מה יש בתפריט? הכל מבוסס על טהרת הווק וההקפצה, כשאפשר לבחור מבוסס על נודלס (אטריות), פרייד רייס (אורז) וספיישלים כמו פפר שרימפס ב-49 ש"ח. מחירי מנות הווק הרגילים נעים בין 43 ש"ח (פאד תאי) ל-49 ש"ח (ביף רייס נודלס). יש גם מנות צד כמו אגרול (22 ש"ח) וכיסוני עוף (28 ש"ח). לצד מנות האוכל אפשר גם לקנות שתייה קלה ובירת "רד סטרייפס" ג'מאייקנית.

"ווק ריפבליק מציעה אלטרנטיבה אופנתית וממותגת לחובבי האוכל האסייתי", מסביר מלינגר את הייחודיות של הרשת. "אנחנו מביאים את הרחוב האסייאתי ישר לתושבי פתח תקווה, בלי מסכים ובלי פילטרים. אוכל רחוב אמיתי וטרי העשוי מחומרי גלם טריים המגיעים מהשווקים המקומיים. אצלנו אין צלחות וכל המנות מוגשות בכלי "טייק-אווי). כמו שאתם רואים, האווירה הקלילה ואין לנו גינונים של מסעדה".

ווק ריפבליק פתח תקווה - בקרוב גם משלוחים

"מחירים נמוכים ב-20-30 אחוז מהמתחרים"

גודלו של הסניף הוא כ-60 מ"ר עם סך הכל 24 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ ואם יהיה צורך, יוסיפו עוד מקומות. התפריט והמחירים בסניף זהים לאלו שבשאר הרשת. בווק ריפבליק מתגאים בחומרי הגלם המובחרים בהם משתמשים וכן במחירים, שלדברי מלינגר הם "נמוכים בכ-20%-30% מהמתחרים בקטגוריה שלהם". 

שעות הפתיחה של הסניף בן ראשון עד שבת בין השעות 12 בצהרים לחצות בלילה. משלוחים זמינים באפליקציה המשלוחים של וולט ותן ביס ובקרוב גם יהיו משלוחים של הרשת. איסוף עצמי יהיה ניתן לבצע באתר הרשת. בווק ריפבליק מציינים כי המחירים באיסוף עצמי נמוכים יותר מהמחירים במשלוח, זאת כדי לגרום ללקוחות להגיע למקום וליהנות מהחוויה שלו. 

על האש: ווק ריפבליק פתח תקווה
התמונות (חוץ מהפותחת) באדיבות ווק ריפבליק

ווק ריפבליק פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

תובל סעדון - RANGE אופנועים

ריינג' אופנועים פתחו סוכנות חדשה בב.ס.ר סיטי. צפו בשני דגמים מובילים (וידאו)

סוכנות האופנועים המובילה בפתח תקווה, הגיעה לאחרונה למתחם העסקי ומציעה שלל דגמים של אופנועים וקטנועים מהמותגים הכי חזקים בשוק של הדו-גלגלי. השוק פורח לאחרונה בעיר, הרבה הודות לעומס בכבישים והמחסור בחניות – שהופכים את המכונית לנטל עבור רבים. "קהל הלקוחות שלנו גם נהנה מתנאי מימון אטרקטיביים, שלא ימצאו במקומות אחרים", אומר תובל סעדון, מנכ"ל הסוכנות.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »
יזהר כהן שימי תבורי בשכונת שעריה פתח תקווה

צפו: מאות הגיעו לתימאנה בשעריה להופעה של יזהר כהן ושימי תבורי (וידאו)

עיריית פתח תקווה בשיתוף המתנ"ס בשכונה שבמזרח העיר ארגנה ערב בלתי נשכח עם שני אגדות הזמר התימני, שהראו שעוד לא נס ליחם. שיא הערב היה עם שירו אל כהן, א-ב-ני-בי, שזכה באירוויזיון לפני 46 שנים, אבל עד עכשיו הוא גורם, גם למבוגרים שהיו שם, לקום מהכסא. אל הבמה הוזמנו שתי תושבות כזמרות ליווי – והן לא ביישו את השכונה. ראש העיר גרינברג הגיע אף הוא ונשא דברים.

המשך קריאה »
וין אנד ויאנדה פתח תקווה VIN AND VIANDE פתח תקווה

המסעדה וחנות היין "וין אנד ויאנדה" פתחו רשמית בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

אחרי כמעט שנתיים של תכנון והקמה, נפתח במתחם העסקים הגדול של העיר (בבניין C, רחוב שחם 1), מקום בילוי עם קונספט מיוחד: למטה חנות בה תוכלו למצוא כ-400 סוגים של בקבוקי יין ולמעלה מסעדת גורמה, שמבטיחה בשורה קולינרית עם תפריט שף אווירה מיוחדת. הרעיון הוא פרי מוחו של היזם, רן דור-חי, בעלי הוויסקי בר מוזיאון בתל אביב, שמסר: "פונים לקהל שמעריך חווית בילוי ברמה גבוהה".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading