נטמנו זה לצד זה: במקום חתונה – הלוויות. מאיה ביטון ואלירן מזרחי הובאו למנוחות

משפחותיהם של הזוג המאורס מפתח תקווה, שבילה במסיבת הטבע ברעים ועד אתמול הוגדרו נעדרים – קיבלו את הבשורה המרה על מציאת גופותיהם. הלוויתם של מאיה בת ה-23 מנווה עוז ואלירן בן ה-25 מהדר גנים התקיימה היום, כשרבים ליוו אותם בדרכם האחרונה. חתונתם הייתה מתוכננת להתקיים בשנה הבאה. תיכון ברנר, בו לומד אופק, אחיו של אלירן מסר: “מרכינים ראש”

ראש העירייה, רמי גרינברג, כתב: “כואבים ודואבים את מותם של תושבי העיר שהיו מאורסים ונהרגו יחד בקרבות בדרום, אלירן מזרחי בן 24 תושב הדר גנים ומאיה ביטון בת 22 תושבת נווה עוז. אנו משתתפים בצערם הכבד של המשפחות ונלווה אותם בכל שיידרש. יהי זכרם ברוך”.

הנהגת הורי תיכון ברנר בו לומד אופק, אחיו של אלירן, הודיעה: “הורי ותלמידי תיכון ברנר מרכינים את ראשם על הירצחם של אלירן מזרחי וארוסתו מאיה ביטון. אופק היקר תלמיד כיתה יב3 בתיכון, אשר אמש יחד עם אביו הגיעו להתנדב לארוז מוצרים לחיילים בדרום כל כך אמיצים וגיבורים להגיע בימים קשים אלה. כולנו אתכם ועם המשפחה באבלכם, וכאן לכל שתצטרכו. יהי זכרם ברוך”.

 

הנופלים מפתח תקווה - צילומים: מהרשתות החברתיות. שימוש לפי סעיף 27 א'
הנופלים מפתח תקווה. יהי זכרם ברוך. רפרודוקציה: מהרשתות החברתיות. שימוש לפי סעיף 27 א'

בתוך כך, הותרו לפרסום שמותיהם של ארבעה חיילים תושבי פתח תקווה, שנהרגו בקרבות בדרום: סמ”ר אור מזרחי (21) ז”ל לוחם בסיירת הנח”ל, סמ”ר יעד בן יעקב (20) ז”ל וסמל תומר ברק (20) ז”ל, שניהם לוחמים בגדוד 13 של גולני. חלל נוסף מהעיר הוא רב”ט אוריאל סגל (19) ז”ל, טבח בגדוד 51 של גולני. יהי זכרם ברוך.

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

פינת הנצחה הוקמה לזכרה של דזי יצחקי ז”ל, שנהרגה מפגיעת טיל איראני בפתח תקווה

עשרות תושבים הגיעו אתמול (15.1.26) לנוה גן לטקסט מרגש בשכונת נווה גן, לזכרה של תושבת השכונה הותיקה, סבתא ואם לארבעה, שנהרגה באופן טרגי ב־16 ביוני 2025 מפגיעת טיל איראני במהלך מבצע “עם כלביא”. הפינה הוקמה בגבעה שמול ביתה, ו”נועדה לשמש סמל לקהילתיות, עוצמה וזיכרון נעים”, כפי שאמר בטקס ראש העיר, רמי גרינברג. “מבקשים להציחל את דמותה הטובה, האצילה והחמה”.

המשך קריאה »
רמי גרינברג על רקע פתח תקווה

רמי גרינברג נערך לעימות מול איראן: “אנו בקשר ישיר עם גורמי הביטחון”

ראש עיריית פתח תקווה הפתיע אמש (10.1.26), עם פוסט של “עדכון בטחוני”, שהעלה לפייסבוק והפיץ בקבוצות וואטסאפ. לא מעט תושבים לא הבינו את פשר הפוסט, היות ולא הייתה שום ידיעה בתקשורת על מתיחות בטחונית. “הנחיתי את מנהלי האגפים והצוותים העירוניים להיות בכוננות מלאה ולהיערך לכל תרחיש, על מנת לתת מענה מיידי ככל שיידרש”, מסר ראש העיר.

המשך קריאה »
רמי גרינברג

“חיבוק אחרון” בהשתתפות 26 אבות שכולים, מוצגת עד 31.1 בבית יד לבנים פ”ת

ברחבת בית “יד לבנים” בפתח תקווה (רחוב ארלוזורוב 30) החלו להציג את התערוכה, שמטלטלת את כל מי שמבקר בה ומזכיר שוב מה עברנו מאז פרוץ ה-7 באוקטובר ומלחמת “חרבות ברזל”. לערב הפתיחה אמש (7.1.26) הגיע ראש העיר רמי גרינברג, שהתחבק עם המשפחות השכולות והזמין להגיע לתערוכה כדי “לצאת למסע עמוק של זיכרון, כאב, אובדן, געגוע ואהבה שאין לה גבול”.

המשך קריאה »
אלוט פתח תקווה עדן בן רובי

משפחתה של עדן בן רובי ז”ל, שנרצחה בנובה ב-7.10, תרמה לגן אלו”ט בפתח תקווה

במעון התקשורת של אלו”ט (“אלוטף”) רחוב זליג בס 10 בכפר גנים פתח תקווה, נערך בשבוע שעבר טקס מרגש במיוחד, שבו קיבלו מירב בן רובי, אמה של עדן, וסבתה ורדה – אות הוקרה מהעמותה על תרומה חשובה שנעשתה לזכרה. משפחתה של עדן, שאיבדה את חייה במיגונית המוות ב-7אוקטובר 2023, ממשיכה להנציח את רוח האור והנתינה שלה דרך שורה של יוזמות חברתיות וערכיות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading