אולגה פייקין ורועי נהרי ז"ל

דרמה בבילינסון: צפו באולגה פייקין מודה על תרומת האיברים של סגן רועי נהרי ז"ל

רגעים דרמטיים בבית החולים בפתח תקווה לאחר שריאותיו והכבד של סגן רועי נהרי ז"ל, לוחם הצנחנים בן ה-23, שנהרג בכפר עזה, הושתלו בחמישה אנשים, ביניהן פייקין בת ה-44, תושבת ירוחם, סובלת מזה 30 שנה ממחלת כבד קשה ווזו השתלת הכבד השלישית שלה. לאחרונה חלה התדרדרות מהירה במצבה והיא נזקקה להשתלה דחופה בכדי להציל את חייה.

צפו בדברי אולגה

אולגה פייקין: "המחלה מאוד מקשה על היום יום שלי. ציפיתי לתרומה פשוט כדי להציל את חיי. בזמן שיש בישראל מלחמה, גם אני נלחמת על החיים שלי. כשהודיעו לי שיש תרומה מאוד התרגשתי וכשהבנתי שהתרומה היא של קצין שנהרג במלחמה בדרום, ההתרגשות התגברה. המשפחה הצילה את החיים שלי והם עשו זאת מתוך הכאב האדיר שלהם, אין לי מילים כדי להודות להם".

ד"ר אביתר נשר, מנהל מחלקת ההשתלות בבילינסון: "המלחמה הזו כואבת מאוד, פצע עמוק ומדמם בלב של כל עם ישראל. בתרומה האצילית של משפחת נהרי שבנם נפל בעת החילוץ וההגנה על כפר עזה, יש לצד הכאב העצום, גם רגע של תקווה גדולה עבור משפחה אחרת. אולגה שסבלה ממחלה קשה, קיבלה את הכבד ואנחנו מקווים שהוא ישנה את מסלול חייה והיא תצא לדרך חדשה ובריאה הרבה יותר".

צילום: דוברות בילינסון

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

צדוק בן משה גדעון השריף

בן משה: "שוחחתי עם גדעון 'השריף'. המקלט שלהם הגיע לתפוסה של מעל 70 איש"

סגן ראש העיר הגיב ברשתות החברתיות לסערה סביב האדם, שצולם מונע מתושב פתח תקווה להיכנס למקלט בבניין מגורים ביהודה הלוי 12 במרכז העיר – בסרטון שהופץ תחילה בערוץ של דניאל עמרם – והפך לויראלי. "הוא מתריע על מצב המקלטים מאז תחילת המלחמה", אמר. "המקלט מתאים ל-25 איש. בסביבתו יש בניינים ללא מקלט, או שאינו ראוי לשימוש – ואנשים מגיעים ממקומות אחרים יוצרים דוחק ומחנק".

המשך קריאה »
יהודה הלוי 12 גורשו מהמקלט

צפו: עוד אדם מונע מתושב פתח תקווה להיכנס למקלט. הפעם – ביהודה הלוי 12 (וידאו)

לאחר שהבוקר דיווחנו על כך הופץ ויראלית סרטון בו רואים דיירים מונעים כניסת שכנים למקלט בכצנלסון 31, היום (20.6) אחרי הצהרים זמן צפירות האזעקה – זה קרה שוב. בסרטון שהופץ בערוץ של דניאל עמרם, רואים אדם עם מדי אבטחה מונע מתושב להיכנס למקלט. כשאישה נוספת מגיעה ואומרת שהיא עובדת עירייה – הוא מכניס אותה, אבל ממשיך למנוע מהתושב להיכנס. בהמשך, הוא עוכב על ידי המשטרה.

המשך קריאה »
מקלט ממ"ד נייד פתח תקווה

בעקבות חשיפת תנאי המקלט הקשים באחדות-שערייה: העירייה שלחה ממ"ד נייד

עיריית פתח תקווה נענתה למצוקת התושבים בשכונה במזרח העיר וניידה היום (20.6, שישי) את הממ"ד והציבה אותו ברחוב מיכל לייב כץ. בשבוע האחרון, מאז פרצה המלחמה, תושבי השכונה הוזעקו למעלה מ-20 פעמים למקלט הציבורי – כשעבור חלקם, הוא נמצא במרחק הגעה של מעל דקה וחצי מזמן ההתראה. הממ"ד הנייד אמור להקל על מצבם. אתמול, סופרטל וקטה יזמות תרמו מצרכים, מזגן ומקרר

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading