הקניון הגדול פתח תקווה - פתוח במוצ"ש

לראשונה אחרי שש שבתות רצופות: שני הקניונים של פתח תקווה – פתוחים במוצ"ש

שני הקניונים הגדולים בעיר – הקניון הגדול וקניון סירקין – יפתחו סופסוף את שעריהם גם במוצאי שבת, לראשונה מאז פרוץ המלחמה בשבת של ה-7 באוקטובר. הקניונים סגרו בעקבות שיקולים בטחוניים, אך גם עסקיים. כעת, גם בעקבות הפחתת הירי למרכז, ההחלטה שונתה והחנויות ייפתחו בעוד יומיים עם צאת השבת ועד השעה 23:00. עוד חדש בקניונים: מבצעי "נובמבר כחול-לבן".

זה כבר הפך לעניין שגרתי בכל שבת בשבועות האחרונים: תושבים מתקשרים למערכת לברר האם הקניון (בעיקר הגדול) פתוח במוצ"ש. בששת השבתות האחרונות, התשובה לכך הייתה שלילית, לצערם של רבים מהלקוחות, שמבחינתם הקניון במוצ"ש זה בילוי קבוע – בין אם זה לצורך קניות, סרט או אוכל. קניון סגור במוצ"ש הוא לא דבר של מה בכך – היות ומדובר ביום העמוס ביותר בשבוע, אחרי יום שישי.

הקניון הגדול פתח תקווה - מחכה לכם במוצ"ש
הקניון הגדול פתח תקווה - מחכה לכם במוצ"ש

העסקים בקניון מחכים לכם במוצ"ש מ-18:30 עד 23:00

אותם לקוחות שמחו להתבשר כי החל מהשבת הקרובה, שני הקניונים, הקניון הגדול וקניון סירקין, יהיו פתוחים גם במוצ"ש – מצאת השבת (18:30) עד השעה 23:00. ההחלטה התקבלה, בין היתר, בעקבות כך, שירי הטילים למרכז, נחלש בצורה משמעותית עם התקדמות הלחימה – והראייה: בפעם האחרונה שנשמעה אעקה בפתח תקווה הייתה ביום שישי בצהרים לפני שבוע. בקניונים ובכל המתחמים העסקיים בפתח תקווה מקווים שהמצב יימשך כך. בימי חול, שעת הסגירה תתארך עד 22:00 – שעת הסגירה המקורית לפני המלחמה. 

בעלי העסקים והחנויות בקניונים עמם שוחחנו, הביעו שביעות רצון מהפתיחה במוצ"ש. חלקם ספגו, כמו רבים, מכה עסקית קשה וירידה במכירות בעקבות המלחמה. תוסיפו לזה גם את העובדה שרבים מהעובדים (בעיקר הצעירים) עדיין נמצאים בימי מילואים, או כאלה שחוו על בשרם, או על בני משפחתם, חבריהם, את הטראומה הלאומית ולא יכולים או לא רוצים לחזור לעבוד.

מה שניחם את בעלי העסקים, היא ההחלטה של קבוצת מליסרון, בעלת קניוני עופר, להוריד לשוכרים את שכר הדירה ואת דמי ניהול ב-25% – עד להודעה חדשה.

מבצעים לחג בקניון סירקין פתח תקווה
קניון סירקין פתח תקווה - פתוח במוצ"ש

נובמבר "כחול-לבן" בקניון: פיג'מת חורף ב-49, במקום 199 ש"ח

במקביל, יצאה קבוצת מליסרון ורשת קניוני עופר עם מבצע "נובמבר כחול-לבן" ב-16 קניוניה, ביניהם הקניון הגדול וקניון סירקין. המבצעים יתקיימו ברשתות ובחנויות האופנה, הנעלה, עיצוב הבית, ילדים, תיקים, קוסמטיקה, פנאי, הלבשה תחתונה ועוד.

בין הרשתות שישתתפו במבצע: הודיס, אפרודיטה, בוניטה, נעמן, ורדינון, לורד קיטש, זיפ, סליו, נמרוד, מאניה, קיווי, הוניגמן, טבע נאות, את-לבני נשים, דונה ויקטוריה, קרטרס, בוגארט, הגרה, אינטימה, ביוניק, עונות, יולו, פייר קארדן, תיק התיקים, סוויט, גלי, סולתם, פוד אפיל, לי קופר, לי קופר ילדים, צומת ספרים ועוד.

דוגמאות של מבצעים שווים והנחות משמעותיות: באפרודיטה ובוניטה- מגוון פיג'מות חורף ב-49 ₪ במקום 199 ₪, בנעמן ובוורדינון- 40% בקניית 2 פריטים ויותר, ברשת סליו – מחר סריגים 2 ב 249.9 ₪ בלבד, בקרטרס – 70% הנחה על מגוון פריטי חורף, ברשת גלי-מגוון נעליים\ מגפיים\ מגפונים נשים וילדים ב50% הנחה, בעונות-מגוון פריטים 2 ב- 100 ₪.

הקניון הגדול בפתח תקווה - למרות הקריאה, עדיין פתוח

כרטיס קולנוע ב-20 ש"ח בלבד לסופ"ש הקרוב

עוד מבצעים: ב,לי קופר" קונים ב-500 ₪ – משלמים רק 350 ₪, בהודיס- מגוון פריטים ב 29.90 ₪ בלבד, באינטימה – 2 סטים של פיז׳מות חורף ב 99.90 שח בלבד ובווישוז-עד 30% הנחה על מותגים. כמו כן במסגרת המהלך רשתות רבות יוציאו ירידים שונים למשך תקופת המבצע – ובהם ימכרו סחורה במחירים אטרקטיביים. המבצעים יערכו החל מה 19.11.2023 עד ה 25.11.2023.

יש לציין כי בתי הקולנוע של הקניון הגדול, ייפתחו גם כן במוצ"ש לקהל חובבי הסרטים עם הקרנות מיוחדות במחיר של 20 ש"ח בלבד לכרטיס, כשכל פריטי המזון יימכרו בלא יותר מ-10 ש"ח בלבד (למעט פופקורן, נאצ'וס ושתייה).

עוד ב-חנויות

לגו פתח תקווה

לגו (LEGO) תפתח בקרוב חנות רשמית בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (AI)

ענקית מותג משחקי ההרכה העולמי הכריזה על הקמת הסניף הפתח תקוואי החדש עם שלט ענק בקומה P6, היכן שאלפי אנשים הסתובבו ביומיים האחרונים במרכז המסחרי הכי גדול בעיר, לצורך הקניות לחג. עדיין לא נמסר מועד לפתיחת הסניף, אבל זה יקרה ממש בקרוב. מה יהיה בו?

המשך קריאה »
X30 בגדים

לא רואים רצפה: טירוף קניות בחנות הבגדים X30 בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה (וידאו)

יומיים בלבד לפני החג, חנות אופנת הבגדים הצנועים למגזר במתחם העסקים והמסחר הכי גדול בעיר, רושמת עומסים חסרי תקדים, שהפתיעו גם את הבעלים, אורן עמר, שמסר: "בימים האחרונים מכרנו למעלה מ-5000 פריטים בחנות ובאונליין". מחירי הבגדים נעים בין 40 ל-100 ש"ח

המשך קריאה »
רמי גרינברג עם נשות ויצו - ביגודית פתח תקווה

לא צריך את הקניון: ביגודית חדשה של ויצו נפתחה ברחוב גוטמן בפתח תקווה

לאחר עשרות שנים ברחוב שפירא, רשת הביגודית של ויצו מתחדשת ופותחת חנות יד שנייה חדשה ברחוב גוטמן בעיר. ההכנסות מהמכירות מוקדשות לפעילות חברתית למען נשים, נערות וילדים במעגל האלימות במשפחה. כל הפרטים על המיקום החדש והחגיגי.

המשך קריאה »
סופר חביב פתח תקווה

חביב במקום היפר דודו: סופרמרקט חדש, מרווח ומתקדם נפתח ברחוב בן דרור פ"ת (וידאו)

סניף חדש ומושקע של רשת "סופר חביב" נפתח לאחרונה ברחוב בן דרור 4 (במתחם תחנת הדלק), בצמוד לשכונות אם המושבות, נווה דקלים ומגרש האימונים של מכבי פ"ת. הסניף החדש, שמחליף את "היפר דודו" המיתולוגי, משתרע על פני כ-700 מ"ר ולדברי הרשת מביא עמו בשורה טכנולוגית משמעותית לעומת קודמו: קופות חכמות עצמאיות בטכנולוגיית Scan&Go. כל מבצעי ההשקה של הסניף – בפנים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading