הקניון הגדול פתח תקווה - פתוח במוצ"ש

לראשונה אחרי שש שבתות רצופות: שני הקניונים של פתח תקווה – פתוחים במוצ”ש

שני הקניונים הגדולים בעיר – הקניון הגדול וקניון סירקין – יפתחו סופסוף את שעריהם גם במוצאי שבת, לראשונה מאז פרוץ המלחמה בשבת של ה-7 באוקטובר. הקניונים סגרו בעקבות שיקולים בטחוניים, אך גם עסקיים. כעת, גם בעקבות הפחתת הירי למרכז, ההחלטה שונתה והחנויות ייפתחו בעוד יומיים עם צאת השבת ועד השעה 23:00. עוד חדש בקניונים: מבצעי “נובמבר כחול-לבן”.

זה כבר הפך לעניין שגרתי בכל שבת בשבועות האחרונים: תושבים מתקשרים למערכת לברר האם הקניון (בעיקר הגדול) פתוח במוצ”ש. בששת השבתות האחרונות, התשובה לכך הייתה שלילית, לצערם של רבים מהלקוחות, שמבחינתם הקניון במוצ”ש זה בילוי קבוע – בין אם זה לצורך קניות, סרט או אוכל. קניון סגור במוצ”ש הוא לא דבר של מה בכך – היות ומדובר ביום העמוס ביותר בשבוע, אחרי יום שישי.

הקניון הגדול פתח תקווה - מחכה לכם במוצ"ש
הקניון הגדול פתח תקווה - מחכה לכם במוצ"ש

העסקים בקניון מחכים לכם במוצ"ש מ-18:30 עד 23:00

אותם לקוחות שמחו להתבשר כי החל מהשבת הקרובה, שני הקניונים, הקניון הגדול וקניון סירקין, יהיו פתוחים גם במוצ”ש – מצאת השבת (18:30) עד השעה 23:00. ההחלטה התקבלה, בין היתר, בעקבות כך, שירי הטילים למרכז, נחלש בצורה משמעותית עם התקדמות הלחימה – והראייה: בפעם האחרונה שנשמעה אעקה בפתח תקווה הייתה ביום שישי בצהרים לפני שבוע. בקניונים ובכל המתחמים העסקיים בפתח תקווה מקווים שהמצב יימשך כך. בימי חול, שעת הסגירה תתארך עד 22:00 – שעת הסגירה המקורית לפני המלחמה. 

בעלי העסקים והחנויות בקניונים עמם שוחחנו, הביעו שביעות רצון מהפתיחה במוצ”ש. חלקם ספגו, כמו רבים, מכה עסקית קשה וירידה במכירות בעקבות המלחמה. תוסיפו לזה גם את העובדה שרבים מהעובדים (בעיקר הצעירים) עדיין נמצאים בימי מילואים, או כאלה שחוו על בשרם, או על בני משפחתם, חבריהם, את הטראומה הלאומית ולא יכולים או לא רוצים לחזור לעבוד.

מה שניחם את בעלי העסקים, היא ההחלטה של קבוצת מליסרון, בעלת קניוני עופר, להוריד לשוכרים את שכר הדירה ואת דמי ניהול ב-25% – עד להודעה חדשה.

מבצעים לחג בקניון סירקין פתח תקווה
קניון סירקין פתח תקווה - פתוח במוצ"ש

נובמבר "כחול-לבן" בקניון: פיג'מת חורף ב-49, במקום 199 ש"ח

במקביל, יצאה קבוצת מליסרון ורשת קניוני עופר עם מבצע “נובמבר כחול-לבן” ב-16 קניוניה, ביניהם הקניון הגדול וקניון סירקין. המבצעים יתקיימו ברשתות ובחנויות האופנה, הנעלה, עיצוב הבית, ילדים, תיקים, קוסמטיקה, פנאי, הלבשה תחתונה ועוד.

בין הרשתות שישתתפו במבצע: הודיס, אפרודיטה, בוניטה, נעמן, ורדינון, לורד קיטש, זיפ, סליו, נמרוד, מאניה, קיווי, הוניגמן, טבע נאות, את-לבני נשים, דונה ויקטוריה, קרטרס, בוגארט, הגרה, אינטימה, ביוניק, עונות, יולו, פייר קארדן, תיק התיקים, סוויט, גלי, סולתם, פוד אפיל, לי קופר, לי קופר ילדים, צומת ספרים ועוד.

דוגמאות של מבצעים שווים והנחות משמעותיות: באפרודיטה ובוניטה- מגוון פיג’מות חורף ב-49 ₪ במקום 199 ₪, בנעמן ובוורדינון- 40% בקניית 2 פריטים ויותר, ברשת סליו – מחר סריגים 2 ב 249.9 ₪ בלבד, בקרטרס – 70% הנחה על מגוון פריטי חורף, ברשת גלי-מגוון נעליים\ מגפיים\ מגפונים נשים וילדים ב50% הנחה, בעונות-מגוון פריטים 2 ב- 100 ₪.

הקניון הגדול בפתח תקווה - למרות הקריאה, עדיין פתוח

כרטיס קולנוע ב-20 ש"ח בלבד לסופ"ש הקרוב

עוד מבצעים: ב,לי קופר” קונים ב-500 ₪ – משלמים רק 350 ₪, בהודיס- מגוון פריטים ב 29.90 ₪ בלבד, באינטימה – 2 סטים של פיז׳מות חורף ב 99.90 שח בלבד ובווישוז-עד 30% הנחה על מותגים. כמו כן במסגרת המהלך רשתות רבות יוציאו ירידים שונים למשך תקופת המבצע – ובהם ימכרו סחורה במחירים אטרקטיביים. המבצעים יערכו החל מה 19.11.2023 עד ה 25.11.2023.

יש לציין כי בתי הקולנוע של הקניון הגדול, ייפתחו גם כן במוצ”ש לקהל חובבי הסרטים עם הקרנות מיוחדות במחיר של 20 ש”ח בלבד לכרטיס, כשכל פריטי המזון יימכרו בלא יותר מ-10 ש”ח בלבד (למעט פופקורן, נאצ’וס ושתייה).

עוד ב-חנויות

מבצעים יום העצמאות הקניון הגדול

עופר הקניון הגדול וקניון סירקין פתח תקווה מציעים מבצעים בסימן 78 לרגל יום העצמאות

לרגל חגיגות יום העצמאות ה-78 למדינת ישראל, קניוני עופר משיקים מבצע רחב היקף עם 78 הטבות שוות במיוחד, בצבעי כחול ולבן. במסגרת המבצע, שיתקיים בין התאריכים 16–21 באפריל, ייהנו המבקרים ממבצעים מפנקים והצעות מיוחדות במגוון רחב של חנויות ומותגים מובילים בכל 18 קניוני הרשת ברחבי הארץ. “המהלך מזמין את הקהל לחגוג את יום העצמאות באווירה ישראלית חגיגית, צבעונית ומשתלמת במיוחד”, נמסר.

המשך קריאה »
קניון גנים מגי עזר

מבצע פסח בקניון גנים פתח תקווה: קנו ב-400 ומעלה וקבלו 50 ש”ח מתנה ממעדנינה

למרות שרוחות המלחמה עדיין מנשבות, לא מעט תושבים כבר חושבים איך להתארגן על החג המתקרב. הקניון הותיק ברח’ העצמאות 65 בשכונת כפר גנים ג’, יוצא כבר עכשיו עם מבצע לחג, במטרה לעזור לכם לשדרג את ארוחת החג בעוד כשבועיים. במסגרת המבצע, כל מי שיקנה ב-400 ש”ח ומעלה ממגוון חנויות הקניון יקבל שובר מתנה בסך 50 ש”ח לרכישת מטעמים מובחרים לחג במעדנינה.

המשך קריאה »
X 30 ו LOVE עמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

במקום תיק ב-1500, חצאית ב-20: X30 מתרחבת על חשבון LOVE בב.ס.ר סיטי פ”ת

יוקר המחיה עושה את שלו? מותג האופנה לבגדי הנשים צנועים וזולים, שנכנס רק לאחרונה למתחם המשרדים והקניות הכי גדול בעיר בז’בוטינסקי 61, מרחיב את השטח – בזמן שחנות מותגי היוקרה שלידו מצטמצמת. “בעקבות הבאזז שנוצר מאז שפתחנו – הרחבנו את החנות כדי שיהיה פחות צפוף לכל הלקוחות שלנו, שמחפשים מחירים שרק אנחנו יודעים לתת”, נמסר מ-X30.

המשך קריאה »
מבצע 25 שח בקניון הגדול

המלחמה לא עוצרת את השופינג: הקניון הגדול וסירקין עם מבצע של 25 ש”ח לפריט

למרות שמבצע “שאגת הארי” עדיין בעיצומו ופתח תקווה עדיין נחשבת שיאנית האזעקות, קניוני עופר משיקים כרגיל מבצע לקראת חג הפסח: מאות מתנות שוות מעשרות מותגים מובילים, כולל אופנה, כלי בית וקוסמטיקה, יימכרו במחיר אחיד של 25 ₪ בלבד. המבצע יתחיל ממחר עד ערב החג. בקניון מצפים שהרגלי הקנייה הישראלים לקראת החג – לא ייפגעו, גם אם המלחמה תימשך.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading