צפו ביציע: כ-2800 צופים הגיע לדרבי פתח תקווה מותח בו מכבי ניצחה את הפועל 0:2

לראשונה מזה תשע שנים, שתי קבוצות הכדורגל של פתח תקווה, נפגשו למשחק רשמי בליגת העל. התכונה למשחק הייתה גדולה, אך שני מחנות האוהדים אכזבו עם יחסית מעט אוהדים שהגיעו – מכבי כ-1700, הפועל כ-1100 – כשהקיבולת המותרת מאז החזרה למגרשים היא 5000. אבל הדאגה האמיתית היא עכשיו של הפועל פתח תקווה, שההפסד (הרביעי ברציפות) – הוריד אותה למקום האחרון.

למרות שציפינו לקהל רב יותר – הדרבי של פתח תקווה, שמעבר ליוקרה, היה מדובר במשחק גורלי לשתי הקבוצות – הבטיח וגם קיים, לפחות בכל מה שקשור למכבי פתח תקווה. מכבי הגיעה למשחק לאחר ארבעה הפסדים רצופים ולאחר משחק שקול בפתיחה, היא מימשה את היתרון האיכותי שלה עם שער נפלא מרחוק של החלוץ הצעיר, אביאל זרגרי, שהעלה אותה ל-0:1.

צפו בקולות מהיציע: מתוך TIKTOK בפתח תקווה NEWS

@ptnews.tiktok צפו ביציע כ-2800 צופים הגיעו לדרבי פתח תקווה בו מכבי ניצחה את הפועל 2:1 #פתחתקווה #מכביפתחקווה #דרביפתחתקווה ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS
שימוש כפוף לסעיף 27 בחוק זכויות יוצרים

בהמשך התפתח משחק בעיקר לחוץ מצד שתי הקבוצות, שהגיעו שתיהן למצבים בודדים מול השער. התוצאה הוכרעה עם שער בתוספת הזמן, כשבהופעת הבכורה שלו בליגה, אמיר אלטורי קיבל מסירת עומק לרחבה מאיברהים ג’אבר, סיבב כדור לפינה הימנית והכניע את ניקולאוס יאנקופולוס, השוער החליף של הפועל, שרק הגיע לא מזמן – ולפי השמועות, מועמד לעזוב.

אוהדי מכבי פתח תקווה חוגגים ביציע

למרות קריאות האוהדים לפטר את טסלפפה, שהתחילו במשחק ההפסד הקודם להפועל תל אביב והתגברו הרבה יותר אחרי הדרבי – הנלהת הפועל פתח תקווה ממשיכה לתת לו גיבוי. כזכור, הפועל פתח תקווה נקלעה גם בעונה שעברה, בליגת העל, לרצף הפסדים והאוהדים קראו לפטר את טסלפפה. אז, להנהלה הייתה סבלנות להשאיר אותו בתפקידו – והוא גמל לה בעליית ליגה.

עצבים על הקוים בדרבי - בני לם מימין ועפר טסלפפה משמאל. אחד הולך ואחד עדיין נשאר

בסיום: טענות של אוהדי מכבי על אלימות של אוהדי הפועל

 בסיום המשחק טענו אוהדי מכבי פתח תקווה, שהותקפו באלימות על ידי אוהדי הפועל בסיום המשחק. בהנהלת מכבי פ”ת מתכוונים להגיש תלונה למח”ש על התנהלות המשטרה והבהירו: “לא נשתוק על זה”.

אוהד מכבי, ליאח פיינר, שהיה עד לאירועים, מסר: “”האלימות של אוהדי הפועל פתח תקווה היא אלימות ממוסדת ולא אימפולסיבית. מדובר באנשים, צעירים ומבוגרים כאחד, שהביאו במיוחד מהבית אלות במטרה להוציא אותם מהבגאז’ בתום המשחק ולהכות את אוהדי מכבי. על הנהלת הפועל פתח תקווה לפעול באקטיביות להוקעת אנשים שכאלה מהמועדון”

מה בדיוק קרה שם? 

“לאחר המשחק, עשרות אוהדי הפועל פ”ת,חמושים באלות ובבקבוקי זכוכית שבורים, ארבו לאוהדי מכבי מחוץ לאצטדיון וניסו לתקוף אותם באלימות. המשטרה שנכחה באזור לא סייעה למניעת האירוע. רק העירנות של אוהדי מכבי מנעה אירוע קשה”.

ביום שבת, בשעה 15:00, הפועל פתח תקווה תארח למשחק גורלי נוסף באצטדיון שלמה ביטוח – את הפועל ירושלים, שגם היא בתחתית. ביום ראשון, מכבי פתח תקווה תתארח (19:45) בטדי אצל בית”ר ירושלים.

 

עומר דיין (משמאל) - יחד עם אביו. מהמלחמה בעזה - למלחמה ביציע

הדרבי הפתח תקוואי - צפו בתקציר

עוד ב-ספורט

מכבי פתח תקווה ניצחה את הפועל פתח תקווה בדרבי נערים ב’ 3:1

המשחק, שהתקיים במסגרת המחזור ה־18 בפלייאוף העליון של ליגת נערים ב’ על, הסתיים בבליץ מרשים של חמש דקות הובילו למהפך ולניצחון, שאחריו השחקנים של טל מציורו נמצאים במקום השלישי בטבלת הפלייאוף העליון, בשוויון נקודות עם מכבי תל אביב, שמדורגת שנייה, אותה, כזכור הביסה מכבי 0:4 בשמינית גמר הגביע, רק לפני מספר ימים.

המשך קריאה »

כ-10,000 ראו את בית”ר מנצחת את הפועל פ”ת 3:1 בתוספת הזמן. עימותים ביציע (וידאו)

במשך שנים לא היה אצטדיון מלא ביום שבת בצהריים בפתח תקווה למשחק כדורגל. היום (17.1.26), זה סוף סוף קרה, אבל החגיגה בעיר לא הייתה מושלמת, אחרי שהקבוצה הביתית, לא החזיקה מעמד מול הירושלמים, בראשם דור חוגי (אקס מכבי פ”ת), שכבש צמד בתוספת הזמן והעלה את הבית”רים למקום ה-1. בסיום: עימותים בין אוהדי הפועל לאוהדי בית”ר ביציע הכבוד ומחיאות כפיים לעומר פרץ.

המשך קריאה »

“גם את הילד שלי אני מנצח ברמי קוביות”: סולד-אאוט למשחק הפועל פ”ת לבית”ר י-ם (וידאו)

מאמן הפועל, עומר פרץ, התראיין במסיבת עיתונאים לקראת המשחק המסקרן היום (15:00) מול הירושלמים, שרצים לאליפות והבהיר שרק ניצחון עומד לנגד עיניו, כשיתמודד מול חברו ברק יצחקי. שתי הקבוצות מכרו את כל הכרטיסים למשחק, כשחלק מאוהדי בית״ר ירושלים, אפילו ניסו להסתנן לפורום אוהדי הפועל בפייסבוק, בניסיון אחרון להשיג כרטיסים למשחק, תוך התחזות לאוהדים כחולים – אבל זה לא עזר להם.

המשך קריאה »
וולנס סטודיו נעים פתח תקווה

צפו: רשת ה-Wellness “סטודיו נעים” גזרה סרט בארלוזורוב 35 פתח תקווה (וידאו)

במהלך השבועיים הקרובים ייפתח הסטודיו ברמת ורבר (מול קריית המוזיאונים ופארק יד לבנים) על שטח של 10 דונם במבנה היסטורי, שהיה פעם “חדר האוכל” מיתולוגי של גבעת השלושה. באירוע היום (16.1) נכחו ראש העיר, רמי גרינברג, ראש מקפ”ת גיא אליהו, אלברט עמית, יזם ובעלים של “קבוצת יובלים”, אליאנה סער, מנהלת המרכז ותושבים רבים, שהגיעו למתחם מול פארק יד לבנים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading