שניצליגה פתח תקווה - יש כבר שלט

אח לפריקסה: שניצליגה פתח תקווה צפוי להיפתח בשבוע הבא בקניון אם המושבות

היום נתלה השלט המבשר על פתיחתו של המקום החדש, בבעלות האחים ממשפחת רופא, בעלי רשת הפריקסה של חיימיקו, שהסניף שלה צמוד אליו. הם מצפים שהאהבה של הישראלים לשניצל, יחד עם הלוקיישן המרכזי, שמביא אליו תנועה גבוהה של תושבים, בעיקר מאם המושבות החדשה, הותיקה ונווה גן – תבטיח למקום הצלחה. צחי רופא: “מבטיחים מנות גם במחירים עממיים”. המקום יהיה סגור בשבת.

עסק מזון מהיר, שהמנה המרכזית שלו בתפריט היא שניצל – אמור להיות סוג של מניה בטוחה, גם אם מדובר ברשת חדשה, כמו שניצליגה (שילוב של שניצל וליגה). כבודה של מנת השווארמה במקומה מונח, אבל השניצל הפך לסוג של קונצנזוס קונצנזוס במטבח הישראלי ובמשפחות רבות הוא אורח קבוע על השולחן. הבשר היחסית זול וקלות ההכנה – הופכים אותו לפוטנציאל רווח עבור עסק של מזון מהיר.

שניצליגה מודיעים על מבצע ההשקה שלהם ב-16.2 יום שישי בין 10:30 ל-14:00- מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS

@ptnews.tiktok שניצל ליגה פתח תקווה פתח סניף חדש במתחם המסחרי של אם המושבות חצי חינם ומציע מבצע השקה לגולשי פתח תקווה ניוז בלבד: שניצל בחלה פלוס צ'יפס פלוס שתייה ב-50 שח בלבד #שניצל #שניצלבחלה #פתחתקווה #אםהמושבות @הפועל פתח תקווה @רעבים בפתח תקווה @בבא חלה @שניצל @אלון קפלנסקי @חומוס אחדות @משיקו ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS
* המבצע הוא רק לגולשי פתח תקווה NEWS - בהצגת הכתבה בקופה

בידול בציפוי

אז אחרי שניצל קוקי (עם שלושה סניפים בפתח תקווה – בזל, שטמפפר ושוהם), שניצל נתי (ברח’ בר כוכבא), סביח שניצל (במגשימים), שניצל ארבעה טעמים (בשנקר), שניצל מדינה (חיים עוזר), שניצל מיט (עמישב), שניצל פור יו (אלכסנדר ינאי) ובבא חלה, שנפתח ב-2023 – נכנס שחקן חדש לעסקי האוכל בפתח תקווה על טהרת שניצל הרחוב. בעלי המקום, הם הבעלים של רשת “הפריקסה של חיימיקו”, עם סניף שפועל ארבע שנים בקניון אם המושבות, ברחוב ראשון לציון 1. עכשיו הוא מצפה לאח חדש.  

“מה שיבדל אותנו מאחרים זה בעיקר הציפוי המיוחד שיעטוף את השניצלים שלנו, שמורכב ממתכון תבלינים סודי”, מבטיח צחי רופא, שינהל את שניצליגה. היום נתלה השלט המבשר על פתיחתו של המקום בקניון אם המושבות (“חצי חינם”), מה שכבר עורר סקרנות בקרב המבקרים, שתהו מה ייפתח במקום סניף של רשת הקונדיטוריה נוגוטין, שנסגר לאחרונה. 

קניון אם המושבות - לוקיישן עם פוטנציאל טראפיק
קניון אם המושבות - לוקיישן עם פוטנציאל טראפיק

פתחו מ-10:00 עד 22:00. סגור בשבת

בעלי המקום, הם הבעלים של רשת “הפריקסה של חיימיקו”, עם סניף שפועל ארבע שנים בקניון אם המושבות. עכשיו הוא מצפה לאח חדש, שהוקם צמוד אליו. “תכננו את ההקמה של שניצליגה כבר לפני חצי שנה”, מספר צחי, שינהל את השניצליה החדשה יחד עם שני אחיו – אבי ולירן (חיימיקו הוא הבכור).

“החלטנו על שניצל כי זה מאכל שפונה לקהל רחב, ילדים, נוער ומבוגרים. כל אחד אוהב שניצל, שהפך לסוג של מאכל לאומי. התפריט יהיה על טהרת השניצל עוף. היו גם פרגיות, חזה עוף וסלט עוף. חוץ מהתיבלון, גולת הכותרת זו האפייה במקום של מנות הלחם – חלה, בגטים ופרנה”.

התפריט והמחירים עדיין לא נקבעו סופית, אבל רופא מבטיח מנות במחירים נוחים שיתאימו לכל כיס, כמו נשנושי שניצל וצ’יפס. שניצליגה יכיל מספר קטן יחסית של מקומות ישיבה והוא יתבסס ברובו על פיק-אפ ומשלוחים (כבר מההתחלה). המקום יהיה כשר בהשגחת הרבנות הרגילה, אך יש כוונה לשדרג בהמשך לרבנות בד”ץ. שניצליגה צפוי לעבוד מ-10 בבוקר עד 22 בערב ובימי שישי מ-9 בבוקר עד 15 בצהרים. בשבת יהיה סגור.

עוד ב-אוכל ובילויים

מקס ברנר סגור

אחרי יותר מעשור: סניף ‘מקס ברנר’ פתח תקווה נסגר. מה ייכנס במקומו?

אחרי שנים של דייטים ובילויים משפחתיים בניחוחות של שוקולד משובח, הסניף, שהפך לאחד מסמלי אזור הבילויים של פתח תקווה, במתחם “שחם 30”, נפרד מהעיר לאחר סיום חוזה, מאז שנפתח ב-2015. כיום, השטח הענק של 276 מ”ר ברוטו, השייך לבעלים קבוצת “שהב נדל”ן” – מוצע להשכרה. הרשת: נפתח סניף אחר בפתח תקווה

המשך קריאה »

פינאלה העונה של “כראמל” ממחר ב’הוט סינמה’ בפתח תקווה – עם הקרנות מיוחדות ומונגשות. כרטיס: 10₪ בלבד

בזמן שגרת החירום המורכבת, רשת ‘הוט סינמה’ בקניון עופר פתח תקווה תקרין את שני פרקי הסיום של סדרת הלהיט “כראמל” בעלות סמלית של 10 שקלים. היוזמה כוללת הקרנות “רגישות” מיוחדות המותאמות לילדים עם צרכים מיוחדים. ההקרנות, שמתקיימות בשיתוף “כאן חינוכית” וחברת “יולי אוגוסט הפקות”, ייערכו במסגרת רצועת “לא רק קולנוע”. המטרה המרכזית היא להעניק למאות ילדים בעיר הזדמנות להחליף את השהות בממ”ד ובבית בחוויה של אסקפיזם טהור – צפייה בפרקי הסיום ברצף, על מסך ענק ובאיכות סאונד גבוהה, וכל זאת תחת הקפדה יתרה על הנחיות פיקוד העורף

המשך קריאה »
מופעי ענק באצטדיון שלמה ביטוח

חברת “VIP הפקות” זכתה במכרז להפקת מופעי הענק באצטדיון “שלמה ביטוח” פ”ת

עיריית פתח תקווה הודיעה כי בחברה בחברת ההפקות הותיקה, שכבר פעילה כשני עשורים, כזאת שתפיק את המופעים, שצפויים להתחיל בקיץ הקרוב – תלוי כמובן אם המצב הבטחוני יאפשר זאת. “מדובר בצעד משמעותי להפיכת פתח תקווה למוקד תרבות מרכזי ברמה הארצית והבינלאומית, לצד חיזוק הכלכלה המקומית והענקת חווית פנאי איכותית לתושבי העיר קרוב לבית”, מסר ראש העיר רמי גרינברג.

המשך קריאה »

משדרים אופטימיות: העירייה הודיעה על אירוע מימונה עם איתי לוי וקוגומלו בפארק יד לבנים ב-9.4

למרות שרוחות המלחמה עדיין מנשבות בחוזקה עם שתיים-שלוש אזעקות ביום, ראש העיר רמי גרינברג הודיע בפייסבוק שלו כי תושבי פתח תקווה מוזמנים לחגיגת מימונה “שמחה וצבעונית לכל המשפחה”, שתתקיים בפארק ברחוב ארלוזורוב 30, עוד שבועיים, ביום חמישי, 9 באפריל 2026, בין השעות 18:00 ל-22:30. כשתושבים שאלו אותו איך הוא יכול להכריז על קיום אירוע כזה, הוא ענה: “אנחנו לא יותר חכמים מאחרים אבל כן מסתכלים קדימה”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading