עוד עובדים בעיר? חברת ההייטק סלברייט (Cellebrite) מגייסת 30 עובדים למשרדים בפתח תקווה

ענקית ההייטק, שמשרדיה בפארק עופר WEST מאוכלסים בכ-500 עובדים (מתוך 1000 סה"כ), מחפשת כח אדם חדש, לאור התרחבות החברה, שעוסקת בפתרונות לחקירות דיגיטליות. המשרות הפנויות הן בתחומים R&D, HR, IT, ו-Operations. בחברה מדווחים כי עשרות משרות נוספות נפתחו באירופה, ארה"ב, אוסטרליה והמזרח הרחוק. תדמור-אילת: "אנחנו קולטים טאלנטים שמחפשים עבודה עם משמעות".

חברת ההייטק סלברייט (Cellebrite), היא אחת מהחברות הציבוריות הגדולות של ההייטק בפתח תקווה ונכון להיום שווי השוק שלה הוא 2.17 מיליארד דולר. סלברייט מספקת כלים לשוק אכיפת החוק, צבא, מודיעין, מחלקות אבטחה וחקירה של תאגידים, משרדי עורכי דין, וחוקרי זיהוי פלילי דיגיטלי פרטיים. התחום קיבל תנופה נוכח המצב הבטחוני המחריף והפשיעה הגואה בהרבה מדינות בעולם.

זהר תדמור-אילת, סמנכ"לית אנשים בסלברייט. מחפשת טאלנטים. צילום: יח"צ
זהר תדמור-אילת, סמנכ"לית אנשים בסלברייט. מחפשת טאלנטים. צילום: יח"צ

סלברייט דיווחה לאחרונה על רבעון רביעי עם ביצועים מעולים, וסיכמה את שנת 2023 כולה כשנת שיא. בעקבות זאת, החברה ממשיכה להתרחב לטובת חיזוק הקשרים עם לקוחות מרכזיים ברחבי העולם ומתן מענה ללקוחות מצטרפים. משרדי החברה, שנמצאים בקרית אריה (פארק עופר מערב), שואפים לקלוט בזמן הקרוב כ-30 עובדים חדשים, שיצטרפו ל-500 שעובדים בפתח תקווה ולכ-1000, שעובדים בסניפי החברה בעולם. 

חברת סלברייט נוסדה בשנת 1999 בישראל על ידי אבי יבלונקה, ירון ברץ ויובל אפללו. בשנת 2001 הצטרף לחברה רון סרבר ובשנת 2004 הצטרף לחברה יוסי כרמיל, המשמש כיום כמנכ"ל החברה. זהר תדמור-אילת, סמנכ"לית אנשים בסלברייט: "עובדי ועובדות סלברייט מסייעים מדי יום לרשויות אכיפת חוק ברחבי העולם כולו להגן על בטחון הציבור מפני פשע וטרור". 

איזה עובדים אתם מחפשים? 

"בימים כאלה, יותר מתמיד, אנחנו קולטים טאלנטים שמחפשים מקום עבודה עם משמעות, בו ירגישו שלעבודתם יש תרומה והשפעה אמיתית על הביטחון האישי והציבורי, כאשר מדי יום מסייעים להצלת חיים. הגיוס בארץ הוא חלק ממהלך גיוס של מעל 100 עובדים בעולם כדי לעמוד בביקוש לפתרונות של סלברייט בתחום החקירות הדיגיטליות".

עוד ב-טכנולוגיה

ניצולי שואה בסייברארק

סייברארק אירחה עשרות שורדי שואה במשרדיה בפתח תקווה לבראנץ' עם שירה בציבור

האירוע האינטימי, התקיים בשבוע שעבר, במשרדים בפארק עופר, רחוב הפסגות 9, במסגרת שיתוף פעולה עם הקרן לרווחת נפגעי השואה. האירוע כלל שירה בציבור בליווי חברי להקת הבית של ענקית ההייטק (הרכב מוזיקלי שהוקם על ידי עובדי החברה), כיבוד מפנק ואווירה של כבוד, הקשבה והכרת תודה, למבוגרים ששרדו את הזוועות שהתרחשו באירופה לפני 80-90 שנה.

המשך קריאה »
הבית לחדשנות ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

הבית לחדשנות בב.ס.ר סיטי פ"ת מציע מתחם עבודה להשכרה עבור סטארט-אפים ויזמים

יוזמה חדשה של עיריית פתח תקווה, תאפשר לחברות המוגדרות כסטארט-אפים, לשכור ממנה שטחי משרדים בבית לחדשנות, עם כל הפסיליטי הנדרש – בדרך לאקזיט הגדול. לדברי העירייה, אנשי הסטארט אפ יהנו מ"משרדים חכמים במתחם עבודה יזמי, דינמי ונגיש, מודל שכירות גמיש, ללא התחייבות. בנוסף – העירייה מתחייבת לתת חודש שכירות אחד במתנה (בהתחייבות לשנה).

המשך קריאה »
Worksforme חיפוש עבודה

למצוא עבודה בלי לעבוד: הסטארט-אפ WorksForMe החל בפיילוט עם עיריית פ"ת

מעכשיו יתאפשר לתושבי העיר שמחפשים את המשרה הבאה שלהם, להכניס באופן פשוט ומהיר נתונים לאפליקציה, ובסיום שאלון דינמי קצר, הם יתחילו לקבל הודעות ממעסיקים פוטנציאליים, שמתאימים בדיוק למה שחיפשו. "המערכת שפיתחנו ממפה בתוך 3 דקות אינסוף משרות בהתאמה אישית, חוסכת זמן יקר הן למעסיקים והן למועמדים", אומר עודד ברי, מפתח הסטארטאפ ותושב העיר.

המשך קריאה »
אליין פתח תקווה

מחייכים בעבודה: אליין (Align Technology) נכנסה לרשימת החברות שהכי טוב לעבוד בהן

החברה מפתח תקווה, שמעסיקה כ-700 עובדים על תשע קומות ב"גלובל טאוורס", זכתה בשתי הסמכות יוקרתיות: Great Place To Work בישראל, ונכנסה לרשימת LinkedIn Top Companies בישראל. בהמשך לסקר שהתקיים בקרב עובדי החברה, אליין, המתמחה בטכנולוגיית יישר שיניים, קיבלה את תו איכות שמעיד על סביבת עבודה חיובית, מעוררת השראה ומקדמת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading