עומר קביליו

הובא למנוחות עומר קביליו מפ"ת שנהרג בתאונת דרכים בדרך לפעילות מבצעית

זה לא נגמר. לאחר הבשורה הקשה על נפילתם של הפתח תקוואים לירון יצחק ועירא יאיר גיספן זכרונים לברכה, התבשרנו היום על אבידה נוספת של בן עיר. בדקות האחרונות הסתיימה הלוויתו של קביליו בן ה-22, בחלקה הצבאית בסגולה, כשמאות בני משפחה וחברים חלקו לו כבוד אחרון. התאונה אירעה כשקביליו נסע על אופנועו בדרך לבסיס. המשפחה תשב שבעה ברחוב שפרינצק 24 בשכונת אחדות.

התאונה הקשה של קביליו התרחשה אתמול (ראשון, 20.5) בערב, לאחר שהאופנוע עליו רכב, התנגש בקיר באיזור התעשייה הדרומי של קרית שמונה. "עומר ז"ל מצטרף לגיבורים הרבים שבעת פקודה עזבו את כל מרכז חייהם, עלו על מדים ונרתמו למאמץ המלחמתי כנגד האויב. ליבנו עם המשפחה על האובדן הקשה, ואנו משתתפים בצערה הכבד. יהי זכרו ברוך", מסר בפייסבוק, ראש העיר רמי גרינברג.

"הפצוע שכב במרחק מהאופנוע, כשהוא מחוסר הכרה וסובל מחבלה רב מערכתית קשה מאוד ומצבו אנוש", סיפר יונתן לנקרי, בין הפרמדיקים הראשונים שהגיעו לזירת התאונה. "סיפרו לנו שהוא התנגש בקיר במהלך נסיעה. מייד התחלנו בביצוע פעולות מצילות חיים ותוך כדי הטיפול מצבו של הפצוע הידרדר. ביצענו פעולות החייאה ממושכות, אך לצערנו הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו".

עומר, הוא בנם האהוב של טלי ודורון (עוזרו של חבר הכנסת משה פסל מהליכוד). הוא הותיר אחריו גם שלושה אחים. עו"ד גדי בשארי, יו״ר האגודה למען החייל בפתח תקווה וחברו של דורון, אמר לאחר ההלוויה: "כולם דיברו שם על על חבר טוב ובחור צעיר, שעשה הרבה למען הזולת ובין היתר, התנדב ב'כנפיים של קרמו'"

משפחתו של עומר מתגוררת ברחוב שפרינצק 24, שם גם תערך השבעה. קביליו הוא הפתח תקוואי ה-33 מאז ה-7 באוקטובר שנפל חלל, נרצח, או נחטף והשלישי מאז יום הזיכרון שנפל, לאחר לירון יצחק ועירא יאיר גיספן.

חללי/נרצחי/חטופי פתח תקווה מאז ה-7.10.23

חללים פתח תקווה - 32

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

יעקב ודסי בלו

עשרות רבות של משתתפים נכחו באירוע להנצחת יעקב ודסי בלו ז״ל בנווה גן

הזוג, שנהרגו מפגיעת טיל בביתם, בדיוק לפני 4 שבועות, הונצחו בגינת "תמר בורנשטיין" בשכונה. הגבעה המשקיפה על ביתם תסמל עבור כולנו את כל מה שטוב וחשוב בקהילה – חברות, סולידריות ועוצמה", אמר ראש העיר בטקס המרגש. "״הנצחה זו אינה סמל לאובדן אלא לתקווה. חייהם של יעקב ודסי זכרם לברכה, נגדע באחת, אבל זכרם יישאר עימנו לנצח".

המשך קריאה »
פסל בנות דבורה פתח תקווה

בנות דבורה: שני פסלי ענק לציון גבורת הנשים ב-7 באוקטובר נחנכו בפארק "יד לבנים"

הסתדרות הציונית העולמית, בשיתוף עיריית פתח תקווה והחברה היהודית אמריקאית לשימור היסטורי, חשפו לפנות ערב (8.7) אנדרטה עם צמד פסלים בגובה של מעל 3 מטרים, המסמלים מחווה מרגשת לגבורת נשות צה"ל, ביום בו פרצה מלחמת "חרבות ברזל". בטקס מרגש הוסר הלוט בהשתתפות ראש העיר רמי גרינברג, הפסל סם פיליפ ויעקב חגואל, יו"ר ההסתדרות העולמית.

המשך קריאה »
סטנד אפ פתח תקווה בהוט סינמה הקניון הגדול פתח תקווה

הוט סינמה פ"ת מפנקים את המפונים בפרימה בכרטיס חינם לקולנוע והטבות נוספות

כ-160 מפונים, שפגע ביתם, בעקבות הטיל שנפל לפני שבועיים בפתח תקווה, שוהים במלון פרימה לינק בפתח תקווה, הסמוך לעופר הקניון הגדול, מקבוצת מליסרון. הקירבה יצרה הזדמנות לרשת בתי הקולנוע לעמוד לצד הקהילה ולחבק את המפונים ברגעים הלא-פשוטים שהם חווים – כחלק ממחויבותה החברתית ופעילותה למען הציבור בשעת חירום.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading