בית יד לבנים כיום - עם פוסטר של כל החטופים

כ-200 לוחמי הנדסה קרבית עם משפחותיהם צפויים להגיע ב-29.5 ליום הוקרה ביד לבנים

מארגני האירוע מחפשים מתנדבים, שיעזרו בהקמה, בשינוע ובתפעול. האירוע צפוי להתחיל בשעה 14:00 בגן החי הסמוך לפארק וב-16:00 יתקיים טקס צבאי בפארק, שיכלול גם הפנינג לילדי הלוחמים, מתחם פרא רפואי עם טובי המטפלים, ביניהם ד"ר להבית אקרמן, ולבסוף ארוחת ערב ומסיבה עם שולחנות משחק (שנתרמו על ידי חברת 'בסט רנט' מפתח תקווה), DJ ומנטליסט. 

מארגני האירוע, בראשם רחל פורטוביץ', מסרו: "בואו להיות חלק מארץ ישראל היפה ולהתנדב לאירוע. אנחנו מחפשים מתנדבים בוגרים עם רכבים שיעזרו לנו לשנע את האוכל והציוד לפני האירוע. באירוע עצמו, אנחנו מחפשים מתנדבים צעירים, שיעזרו למלצר, לסדר ולנקות את השטח לפני ואחרי האירוע. אנו מודים לעיריית פתח תקווה על העזרה הבלתי נדלית".

ירושלים בפתח תקווה - יקבי ירושלים בפארק יד לבנים
יקבי ירושלים - תרמו

פורטוביץ' ציינה את הארגון החשוב של ליסה אוחנה, שעושה רבות למען החיילים בדרום, בצפון ובמרכז, שבלעדיה האירוע הזה לא היה קורה. בנוסף, עגלת הקפה ויקבי ירושלים הנמצאים במתחם נרתמו גם הם למען החיילים. הזרים והפרחים באירוע נתרמו על ידי ZER 4U פתח תקווה.

האירוע הוא למוזמנים בלבד - וסגור לקהל הרחב

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

הרצאה אורלי גלבוע

כ-300 איש הגיעו לצפות בהרצאתה של אורלי גלבוע, אמה של דניאלה בפתח תקווה (וידאו)

בהרצאה ראשונה לקהל הרחב, כשנה וחצי לאחר שבתה דניאלה שוחררה משבי החמאס, עמדה אורלי גלבוע מול קהל של 300 איש בתיאטרון "התפוז", בשכונת מגוריה בכפר גנים ג' וגוללה את מסע הייסורים והתקווה, שעברה מאז ה-7 באוקטובר 2023. עד השחרור של בתה ב-25 בינואר 2025. "הסיפור שלה נותן השראה לכולנו איך אפשר להישאר אופטימיים גם ברגעים הקשים ביותר", סיפרו בקהל.

המשך קריאה »
גב לעסקים

בשורה לבעלי העסקים בפתח תקווה: מענקים של עד 20,000 ש"ח למשקמי העסקים מהמלחמה

בעקבות נזקי מלחמת "שאגת הארי", עיריית פתח תקווה, בשיתוף הסוכנות היהודית וקרן תובענות ייצוגיות (באמצעות חברת יעדים), יוצאות בתוכנית סיוע מיוחדת לעסקים מקומיים שנפגעו. במסגרת המיזם, תוענק תמיכה כספית ומקצועית רחבה דרך קרן "גב לעסקים", הכוללת מענק כספי של עד 20,000 ש"ח וסל כלים מקיף כפי שניתן לראות בתמונה שפורסמה בפייסבוק ראש העיר רמי גרינברג.

המשך קריאה »
ליאב כבביה

סמ"ר ליאב כבביה ז"ל, נכדם של תושבי העיר, יצחק ותמר ערד, נפל בקרב בדרום לבנון

לוחם השריון בן 20, נהרג בתקרית פגיעת הטנק הקשה באזור תיבנית. הוא נכדם האהוב של יצחק ותמר ערד, תושבי פתח תקווה. ראש העיר רמי גרינברג: "העירייה תעמוד לצד המשפחה ותלווה אותה בתקופה הקשה". באותה תקרית נפלו שלושה לוחמים נוספים.

המשך קריאה »
אלמוג בוקר כנס ביטחון פתח תקווה

צפו: אלמוג בוקר מספר על הרגעים הראשונים של ה-7.10 בכנס ביטחון פתח תקווה (וידאו)

כתב החדשות (כיום של חדשות 12), תושב זיקים בדרום, ריתק אתמול (16.6) כ-100 אנשי ביטחון בהרצאה, שהתקיימה באולם בבית ילד לבנים, על אירועי ה-7 באוקטובר, מהזוית שלו – מהרגע שעלה לשידור ב-6:30 בבוקרו של אותו יום. הוא השמיע את שיחתו עם אמנון זיו, קצין הביטחון מנתיב העשרה: "תקשיב טוב למה שאני אומר לך. נחתו מחבלים עם מצנחי רחיפה". הכנס אורגן על ידי מינהלת העסקים וההייטק של העירייה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading